SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta wrote:
    Jeszcze mam pytanie. Ma ktoras odkurzacz pioracy ?

tak ja mam karchera :-)

age.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Na tym doz to do każdej apteki można zamówić?
    Jest wykaz aptek na stronie a jest ich całkiem sporo, ale nie wszystkie ;)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renatkach ja jestem po drugim CC, karmię piersią i jeszcze nie miałam okresu. Podobnie przy pierwszym cc jak i teraz mam co jakiś czas delikatne plamienia i wydaje mi się, że możesz być spokojna, bo to nie ciąża, każdy organizm reaguje inaczej, a macica po CC może się oczyszczać jeszcze, tak mi mówił gin, jak panikowałbym przy pierwszym dziecku po CC. I faktycznie, jak dostałam @ plamienia minęły. Ale faktycznie można zgłupieć, jak ma się tak długo plamienia, bo nie wiesz, czy to już okres, czy coś się dzieje ( np. Ciąża) ;)

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    tak ja mam karchera :-)

Podasz linka? Zadowolona jestes ?

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówiłam wodny Thomas i tez się nadaje do prania. Ale czekam i czekam, bo w Euro rtv agd mają 30 dni na dostawę ;/

Aaaa dziewczyny jutro mamy najmłodszą modelkę na sesji. Będzie miała dokładnie miesiąc ;))
    Doczekać się nie mogę, bo przy okazji rozłożonego studia porobimy zdjęcia naszej lali!

A wieczorem mamy parę narzeczeńską ;)

pestka, Scęście lubią tę wiadomość

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka fajnie Ci że możesz podpatrywac jak mąż robi zdjęcia,pomagać mu i w ogóle :-) też bym tak chciała, można się dużo nauczyć :-)

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta wpisz w wyszukiwarke Karcher Se 5.100 my kupilismy go w prawie dwa lata temu i pierzemy tak 3-4 razy do roku, jest ok bo mozna i na sucho i na mokro, pierze sobrze tylko mi brakuje ze jak leci plyn to sie nie pieni, bo moja mama kiedys pozyczala od znajomej i wlasnie jak sie spryskiwalo to tak fajnie sie pienilo

age.png
  • tofirus Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, rozbroiłyście mnie tymi podejrzeniami o ciąże :D

renatkach, pestka lubią tę wiadomość

le5adb4.png
    ud81ifo.png
    iiysvvj.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/odkurzacz-pioracy-zelmer-aquawelt-919-0-st-turbosz-i5203836170.html

My nad tym myslimy

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pyt co do spacerowek z kubełkowym siedziskiem macie jakiś patent na poduszkę bo mojemu jak śpi strasznie głowa lata na boki. Biednie wygląda to i pewnie meczy :-(

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • Agrafka Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutas wrote:
    Mam pyt co do spacerowek z kubełkowym siedziskiem macie jakiś patent na poduszkę bo mojemu jak śpi strasznie głowa lata na boki. Biednie wygląda to i pewnie meczy :-(

http://www.lamillou.com/shop/angels-wings

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    Wszystkie prawie piszecie o tych kaszkach to może i ja mojej przygotuję. Jakiej używacie? I jak robicie? Ze swoim mleczkiem? I na noc podawać?
    na opakowaniu pisze ze z mlekiem modyfikowanym wiec kupilam tez mleko i robie co drugi dzien na noc -kupilam z Bobovity kaszke ryzowa o smaku malinowym-
    Raz probowalam ze swoim mlekiem zrobic ale wogole nie wyszlo jakas woda sie zrobila

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renatkach wrote:
    A ja mam pytanie, do mam karmiących piersią, jak podaje cie te obiadki czy deserki. Między karmieniami czy zamiast kolejnego karmienia?
    ja deserek podaje zawsze rano po karmieniu tak na dobitke i jeden sloiczek mam na 3 dni - daje bardzo malo

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutas wrote:
    a ja znalazłam cos takiego :)

http://www.kolorowodosnu.pl/poduszki/poduszki-3/motylki.html?start=6

Scęście lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tak: :) Wyjazd naprawdę się udał. Tomek był bardzo grzecznym dzieckiem podczas całego wyjazdu, co zawdzięczam również naszym znajomym którzy co chwilę go zajmowali :) (aż teraz mi tego brakuje). Do samolotu weszliśmy z pierwszeństwem, nie było żadnego problemu z wózkiem. Tomek płakał tylko chwilę jak podchodziliśmy do lądowania, ale mnie też bardzo zatykały się uszy więc nie ma się dziecku co dziwić. Po wylądowaniu transport już na nas czekał i zabrali nas busikiem tzw. marszrutką do hotelu. Wszystkie noclegi mieliśmy w prywatnych kwaterach. W pierwszym miejscu było mega zimno i pomimo że klima była nastawiona na 27 st to w pokoju termometr pokazywał 17! Nie kąpaliśmy tam dziecka :P. Spaliśmy łącznie w 4 miejscach. Bardzo dużo zwiedzaliśmy i zrobiliśmy ok 900 km. Byliśmy na południu przy granicy z Azerbejdżanem,na wschodzie, i na północy na zachód najdalej przy Kutaisi (tam było lotnisko). Jak się patrzy na krajobraz i na ludzi to jest bardzo biedny kraj. Krowy, świnie, osły pasły się praktycznie na drogach. Domy gdzie nie było okien i wydawałoby się że w takich ruderach nikogo nie ma były zamieszkane. Jedynie w dwóch miejscach czuliśmy się jak w Europie tj w stolicy w Tibilisi i miejscowości w górach Sighnaghi. Natomiast Gruzini to cudowny naród, bardzo lubią Polaków. Byli bardzo pomocni i mili. Mieliśmy takie momenty że myślałam że nam głowy poodpadają bo drogi nie główne są masakryczne. Tomek w miarę dobrze znosił podróże i o dziwo przy największych dołach zawsze spał :)
    Już teraz nie boję się kolejnych wyjazdów :) Wracając do domu Tomek przespał cały lot bo to już było późno i obudził się dopiero w domu jak go kładłam do łóżka i chciałam żeby jeszcze zjadł :)
    Nosidełko w końcu wzięliśmy tylko jedno lascal m1, ale użyliśmy go tylko raz. To ergonomiczne zostało w domu bo za każdym włożeniem do niego dziecka kończyło się wielkim płaczem.

tofirus, paradise, Anoolka, MOI, ataga4, Sisilla, Kasiula09, pestka, paaolka, ao12. lubią tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • Agrafka Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    a ja znalazłam cos takiego :)

http://www.kolorowodosnu.pl/poduszki/poduszki-3/motylki.html?start=6

Te poduszki już wiele firm ma w ofercie, pozostaje tylko wybrać wzór (a to łatwe nie jest). Ja pozostaję wierna la millou i jestem bardzo zadowolona :)

sylwia1985, Sroka, paaolka lubią tę wiadomość

• rewoppka Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałyście o rozszerzeniu diety dziecka. Ja dzisiaj podałam Tomkowi marchewkę :) trochę przeraża mnie robienie obiadków ale pewnie nauczę się z czasem. Muszę tylko blender zakupić bo jeszcze nie posiadam i nie mam czym mielić więc na razie słoiczki kupiłam.

paradise lubi tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renatkach szacun dla Ciebie! Ja nawet jeszcze nie chce myśleć o kolejnej dzidzi :)
    Plamień nie miałam i okresu jak do tej pory też nie.

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • Agrafka Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka wrote:
    No to tak: :) Wyjazd naprawdę się udał.
    Nosidełko w końcu wzięliśmy tylko jedno lascal m1, ale użyliśmy go tylko raz. To ergonomiczne zostało w domu bo za każdym włożeniem do niego dziecka kończyło się wielkim płaczem.

Świetnie, że wyjazd Wam się udał:) Teraz tylko planować kolejne!!

a co do nosideł... każdy ma swój rozum i wie w czym dziecku będzie dobrze (to tak a propo kontrowersji dot nosideł nie będących tulą).

rewoppka lubi tę wiadomość

• rewoppka Ekspertka

Wysłany: 26 marca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa mieliśmy raz akcje taką że mój M przez przypadek zabrał do samochodu nie nasz plecak :P Wszystkie bagaże były złożone w przedpokoju i chłopaki pakowali je do samochodów, ale oprócz naszych okazało się że jakiś niemiec też zostawił swój bagaż :P no i tak jechał 2h z nami :P Skończyło się tym że musieliśmy się wrócić jakieś 40 km i zostawiliśmy jego bagaż na policji, tam mieli go odebrać. Ach ten mój M złodziej jeden :P (Jak Lilka :P )

paradise, ataga4, Scęście, ao12. lubią tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
‹‹ 1385 1386 1387 1388 1389 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ