X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczcie jaka extra strona z ciuszkami dla maluchow

http://www.stilago.pl/fashion/brand/4456?genders=Baby&itemsCount=180&priceMin=19&priceMax=139

pewnie znow sie skusze na cos

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy Waszym maluszkom też się włączył lęk przed obcymi? Bo mój synio jak tylko zobaczy kogoś obcego to usta w podkuwkę i "łyyyy"..

sylwia, ciuszki super, tylko dla mnie za drogie. Za to znalazłam czarnoskórego Frania: http://www.stilago.pl/fashion/dziecko/bielizna-nocna-137069/pizamy-137137/komplet-rosebud-niemowlecy-rozowy-14917167p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 20:01

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ciuszki rzeczywiście bardzo ładne ale drogie.

Ja u naszej Lili nie zauważyłam lęku przed obcymi. Zazwyczaj w sklepie, na spacerze itd obserwuje wszystkich a jak ktoś na nią zwróci już uwagę to się uśmiecha. Za to zdecydowanie nie polubiła swojego nowego lekarza bo za każdym razem jest ryk nawet jak jeszcze jej nie dotknie.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tutaj cisza wieczorem! Mój usypia Lile a ja lecę robić masę, będę wcinać kurczaki przed TV. Dobrej nocy Wam życzę.

pestka lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DeLaCruz wrote:
    Dziewczyny, czy Waszym maluszkom też się włączył lęk przed obcymi? Bo mój synio jak tylko zobaczy kogoś obcego to usta w podkuwkę i "łyyyy"..

sylwia, ciuszki super, tylko dla mnie za drogie. Za to znalazłam czarnoskórego Frania: http://www.stilago.pl/fashion/dziecko/bielizna-nocna-137069/pizamy-137137/komplet-rosebud-niemowlecy-rozowy-14917167p
    tez zwrocilam uwage na tego maluszka jak przegladalam ciuszki i slodzinka ogromna :)
    szkoda wlasnie ze takie drogie- mialam cos zamowic ale sie powstrzymalam bo i tak duzo ubranek ma a i mama dzwonila ze kupila mu ogrodniczki i bluze w szmateksie - hmmm ciekawe czy nie wiesniackie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 21:05

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza Agata nie ma jakiegoś lęku. Jedynie nie chce być z moimi treściami. Masakra jakaś nie wiem jak to zmienić :(

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze zapomnialam juz jak to jest byc w ciazy - wiem ze sie meczylam okropnie ale jakos mi sie tesknic zaczyna zwlaszcza jak czytam inne watki np kwietniowe czy majowe mamusie jak sie nie moga dziewczyny doczekac i co je boli, jak sie czuja az mi sie lezka kreci bo przypominam sobie siebie jak bylam w ciazy i podekscytowanie jak bedzie wygladal Nikus i ten moment kiedy pierwszy raz go na oczy zobaczylam ......ahhhhh a on juz taki duzy tak szybko rosnie....nawet nie nie ogladniemy a juz beda maluchy cwaniakowac i pokazywac rozki...

nawet zaczelam czytac nasz watek od poczatku- super i tez mi sie lezka zakrecila

dobrej nocki
    dzis zmiana czasu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 22:41

MOI, Anoolka, ataga4, pestka, Scęście lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój ma taki lęk, ale po paru minutach mija ;) W ogóle mój nie lubi ludzi ubranych całych na czarno.

Ok dziewczyny, jakie krzesło do karmienia? tylko my chcemy, żeby potem się rozkładało i można byłe je ściagnąć na dół i, żeby było krzesełko ze stolikiem ;)
    W Smyku wszystko drogie, ale znalazłam parę fajnych, o takich:

http://allegro.pl/krzeselko-stolik-do-karmienia-3w1-z-bujaniem-i5183674111.html
    to mi sie kolorystycznie podoba, brąz w groszki, nam by pasował do mieszkania :)

http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-4w1-stolik-bujaczek-hit-i5204799330.html

http://allegro.pl/nowe-krzeselko-do-karmienia-4w1-stolik-bujanie-i5174225811.html

http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-stolik-2w1-kinderplay-2-kol-i5215829727.html

http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-5w1-plozy-kolka-6-kolorow-i5180911726.html

Jakies opinie? na coś powinnam zwrócić uwagę? Doradźcie bo ja jestem w tym temacie zielona, tyle cow necie poczytałam.

Ahhh i dzień zaczęliśmy od pięknej kupki podczas przewijania, nie wspomne, że cały przewijak do prania, a na to wszystko jeszcze siku :D ale nic to, ważne, że przyszła kupa <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 10:05

MOI lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jaaa, wiem, że jest niedziela i, że przestawiali czas, ale nie mówcie mi, że wszystkie jeszcze śpicie :D

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    o jaaa, wiem, że jest niedziela i, że przestawiali czas, ale nie mówcie mi, że wszystkie jeszcze śpicie :D
    Ja się dopiero ogarniam ;) Ehh ledwo wstałam i już zmęczona jestem, piszczący pies i krzyczące dziecko to dla mnie za dużo ;)
    Pestka zazdrościmy kupy :D

ataga4 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A krzesełko mamy po mojej bratanicy więc problem z głowy :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka fajne te krzeselka - ja bede chciala takie 3w1

juz sadzacie maluchy na krzeselkach? moj jak je to w bujaku go mam

yupi udalo mi sie umowic do fryzjera na piatek - zrobie totalna metamoffoze bo tak mi wlosy leca ze szok- chce jakis kolorek i kurcze zawsze marzylam o bobie ale nie mam prostych wlosow i nie wiem jak bedzie bob wygladal w kreconych wlosach ale marze tez zeby kiedys wyprostowac keratynowo - ahhhhh

milej niedzieli- ja mam zamaiar pojsc dzis na 12:30 z Nikim do kosciola- zobaczymy co z tego bedzie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chętnie wysłucham Waszych opini na temat krzesełka. a co myślicie o używanym? Czy jest sens?

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha próbowaliśmy małemu dać wczoraj ziemniak- feeee, dzisiaj trochę marcheweczki, krzywił się jakby to conajmniej cytryna była :D co teraz? czekac jeszcze, czy możesz cos innego mu podać?
    Ale jak go przystawiam to sam łapie pierśc i otwiera dzioba :D mój kochany <3
    tylko jeszcze musze znaleźc coś, co mu zasmakuje :P

MOI lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    hahaha próbowaliśmy małemu dać wczoraj ziemniak- feeee, dzisiaj trochę marcheweczki, krzywił się jakby to conajmniej cytryna była :D co teraz? czekac jeszcze, czy możesz cos innego mu podać?
    Ale jak go przystawiam to sam łapie pierśc i otwiera dzioba :D mój kochany <3
    tylko jeszcze musze znaleźc coś, co mu zasmakuje :P
    Pestka ja bym na Twoim miejscu próbowała podawać jedno warzywko kilka dni żeby Franio się przyzwyczaił do smaku np marchewki :)

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 09:38

Anoolka, pestka, Sisilla, paradise lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udalo nam sie pojsc do kosciola- maly byl jak anioleczek i patrzyl sie na palmy ani razu nie zaplakal

my po wspolnym obiadku z tesciem :) teraz to ja rzadze w kuchni !!!!! bylo sympatycznie a tesc fajny facet tylko szkoda mi go bo tesciowka mim dyryguje ale on sobie tez teraz odpocznie

Anoolka, Sisilla, paradise, Zielono mi:-))))) lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety dalej bujam się z bólem żołądka, jadę na nospie forte, bo tak mnie żołąd rwie, że hej. Moja Zosia niestety nam nie dała dziś pospać, wstała po staremu 6:31 czyli po nowemu 7:31, razem z mężem padamy na pyski, ja dodatkowo walczę z Rota ;)

Co do krzesełek do karmienia, ja starszemu synowi kupiłam takie wypasione 3 w 1, regulowane, ze zdejmowanym podwójnym blatem, na kółkach, z blokadami wszelkiej paście, któraś z was kiedyś już go wklejała, niebieskie. Szczerze, szału nie ma, zajmuje dużo miejsca, dość kłopotliwy w czyszczeniu, kółka rysują panele. Do teściowej kupiliśmy z ikei i Ataga faktycznie lekkie, mała łatwe w czyszczeniu i tanie. Ja choć mam krzesełko zastanawiam się właśnie nad tym z ikei, bo się sprawdza. NO chyba, że ktoś ma duży dom, dużo miejsca, to można pomyśleć.

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 29 marca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://stemplariusz.pl/eM%20Shop/blue_gif_glow.gif

Ja mam takie krzesełko :)

Zielono mi:-))))), sylwia1985, ao12. lubią tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • Zielono mi:-))))) Ekspertka

Wysłany: 29 marca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisilla wrote:
    http://stemplariusz.pl/eM%20Shop/blue_gif_glow.gif

Ja mam takie krzesełko :)

My mamy bardzooo podobne krzesełko...w miniaturce Jula w nim siedzi i bardzo lubi,bo wszystko widzi. Jak gotuje obiadek a nie śpi to sadzam ją i mam ją blisko,a ona z zaciekawieniem patrzy co robię i rozmawiamy sobie :-)
    Pije wodę z soczkiem to oparcie odchylam i sama sobie butelkę trzyma i bawi się.

Pestka, ale te krzesełka co ty linki podałaś to też fajne.
    Ogólnie ważne żeby miały regulowane oparcie i wysokości.
    Te drewniane to takie nie wygodne, nic nie można z nimi zrobić.

so22pqr.png
‹‹ 1393 1394 1395 1396 1397 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ