Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, będzie co ma być. Gadajcie co u was
-
moni28 wrote:Kochanieńkie czy jest którąś z październikowych mamuś z okolic Szczecina
??
a co potrzebujesz?
-
agatas wrote:Ja leżę i świra już dostaję
-
Cześć Dziewczyny
Ja mam wizytę 10.03 tj. w najbliższy Poniedziałek i wtedy dopiero dowiem sie co i jak z moimi Berbeciami Myśle jednak, ze jest ok, bo brzuszek urósł bardzo, piersi bolą...zaczynaja sie mdłości po za tym....bolą mnie dzieci no i swędzi brzuch...swędzi i swędzi!
Na badania wybieram sie w Czwartek
Kapuśniak tez już przeszłam, przez cały weekend go jadłam....fakt faktem cała rodzina miała mnie dosyć ale ja to miałam w nosie
Pozdrawiam was!sylwia1985, Madź, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
Natalia J. wrote:Cześć Dziewczyny
Ja mam wizytę 10.03 tj. w najbliższy Poniedziałek i wtedy dopiero dowiem sie co i jak z moimi Berbeciami Myśle jednak, ze jest ok, bo brzuszek urósł bardzo, piersi bolą...zaczynaja sie mdłości po za tym....bolą mnie dzieci no i swędzi brzuch...swędzi i swędzi!
Na badania wybieram sie w Czwartek
Kapuśniak tez już przeszłam, przez cały weekend go jadłam....fakt faktem cała rodzina miała mnie dosyć ale ja to miałam w nosie
Pozdrawiam was! -
U mnie ciag dalszy migren.. dzisiaj znow to samo, zostalam w domu, pracowalam na komputerze, ok. 14.00 nie dawalam juz rady, wzielam paracetamol i na 16.20 pojechalam do ginekologa. Nie mojego, bo pierwszego z brzegu w Medicoverze i czekala mnie cudowna niespodzianka - pani doktor byla super, troskliwa, empatyczna, sama dala skierowanie na usg ('jak najszybciej' - ostatnie mialam 2 tyg temu), dopytala o choroby i obciazenie i od razu skierowanie na TSH (mama i jej rodzice wycieta tarczyca), czego nie zlecil poprzedni mimo, ze prosilam, zbadala, zmierzyla cisnienie, dala skierowania do neurologa, poradzila, odpowiedziala na wszystkie pytania i przy tym byla usmiechnieta! Natychmiast zmienilam lekarza prowadzacego i z tego wszystkiego przestala mnie bolec glowa
Okazalo, ze sie poprzedni nie zalozyl mi karty ciazy (widzialam, ze piszecie o tym, ale sadzilam, ze w Medicoverze zaklada ja jakos elektronicznie i ja jej nie widze nawet), od razu kazala zalozyc przed nastepna wizyta, ktora wyznaczyla na za tydzien! Czuje sie taka zaopiekowanaMadź, Anoolka, Kajaoli, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Mad8 a bylas wczesniej na badaniu czy to pierwsze?
Pierwsze, nie spieszyłam się żeby mieć szansę zobaczyć puls, a wyszło jak wyszło. -
agatas wrote:ja też mam taką nadzieję. Ale dla maluszka zrobię wszystko
Rozumiem Cię, dasz radę. -
Z Twojego wykresu wynika, ze w 6tyd 0dni mialas test ciazowy ujemny. Ja mialam dodatni juz 4 tydz 6 dzien, wiec sadze, ze po prostu do zaplodnienia doszlo pozniej niz wynika z ostatniej miesiaczki i jestes co najmniej tydzien do tylu.
lubek wrote:Mad8, to jeszcze nic nie przesadzone, czytalam, ze czeka sie nawet do 9 tyg, moze zrob bete dwa razy i zobacz, czy przyrasta?Anoolka lubi tę wiadomość
-
lubek możliwe, że zapłodnienie było później, ale mimo tego tygodnia do tyłu, zarodek powinien chyba być.
Bety nie będę robić, bo z tego co wiem, to przy pustym pęcherzyku też może rosnąć. Poczekam spokojnie na kolejne usg, zobaczymy.
Szkoda mi mojego M, bo widzę, że się martwi o moje zdrowie. -
nick nieaktualnylubek wrote:Z Twojego wykresu wynika, ze w 6tyd 0dni mialas test ciazowy ujemny. Ja mialam dodatni juz 4 tydz 6 dzien, wiec sadze, ze po prostu do zaplodnienia doszlo pozniej niz wynika z ostatniej miesiaczki i jestes co najmniej tydzien do tylu.
Jeśli owulację miałaś naprawdę tak późno jak myślę to zarodka nie musi być jeszcze widać także głowa do górylubek, mad8 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny po waszych postach to nawet gdybym chciała się podłamać to nie da rady:). Dzięki za ciepłe słowa. Pozostaje mi czekać.
Ps. Waniulka nadal się nie odzywa, ciekawe co tam u niejagatas, lubek, Anoolka, Ulcio, Ulcio, Waniulka lubią tę wiadomość