Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Tutaj jest artykul na ten temat
http://www.prozdrowie.pl/Artykuly/Ciaza-i-Dziecko/Ciaza/Piekne-nogi-w-ciazy
Tylko zauwazylam, ze w Polsce polecaja dla kobiet w ciazy rajtki a we Francji ponczochy wiec kazda moze sobie wybrac to co jej odpowiada. Osobiscie uwazam, ze ponczochy sa wygodniejsze gdyz nie uciskaja brzuszka, praktyczne bo w cieple dni nie jestesmy opakowane od dolu do gory tylko na nogach, no i ponczochy sa SEXYWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 09:16
-
na szczescie fałszywy alarm.. nie wiadomo skad sie pojawilo krwawienie, wyszłam w piatek i uprosilam usg fasolka 0,94 mm i serducho 160/min , w niedziele znowu trafiłam na izbe i znowu badanie usg i nie wiadomo skad krwawienie aaa fasolka rosnie jak na drozdzach 1,15 cm
agatas, Waniulka, MartaR.., kalitria, mała_mi, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kobietki,
musiałam zostać w szpitalu i nadal tu jestem dopóki plamienie nie ustąpi całkowicie, dostałam luteine, z maleństwem wszystko jest w porządku, serucho bije 120/min, ciąża o tydzień młodsza niż wychodzi z @. Kamień z serca. Będę miała jeszcze jedno kontrolne USG i mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze. Ale się strachu najadłam.
Mąż mi laptopa przywiózł wiec mam z wami kontakt
MartaR.., lubek, Eweloka84, Strokrotka, Kasiula09, kalitria, BISCA, sylwia1985, mała_mi, MOI, Anoolka, Natalia J., Malinowa Panienka, caterinka, Kajaoli, Drelin, Madź, Nati74, Joaśka, Magdzialenka, Monica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:na szczescie fałszywy alarm.. nie wiadomo skad sie pojawilo krwawienie, wyszłam w piatek i uprosilam usg fasolka 0,94 mm i serducho 160/min , w niedziele znowu trafiłam na izbe i znowu badanie usg i nie wiadomo skad krwawienie aaa fasolka rosnie jak na drozdzach 1,15 cm
-
Waniulka wrote:Cześć kobietki,
musiałam zostać w szpitalu i nadal tu jestem dopóki plamienie nie ustąpi całkowicie, dostałam luteine, z maleństwem wszystko jest w porządku, serucho bije 120/min, ciąża o tydzień młodsza niż wychodzi z @. Kamień z serca. Będę miała jeszcze jedno kontrolne USG i mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze. Ale się strachu najadłam.
Mąż mi laptopa przywiózł wiec mam z wami kontaktWaniulka lubi tę wiadomość
-
Umnie piersi są tylko czułe od tego tyg,ale za to zaczęły mi się migreny, masakra czytam was kochane umnie jeszcze dzidzia się rozpycha przez co lekarz kazał brać apap 3x2 tab,tak mnie bolało, 11.03 mam wizytę, strasznie się stresuje bo ostatnia ciąża obumarla na przełomie 7/8tydz, bo znalazłam stary wypis. Mam nadzieje że będzie dobrze
MartaR.., Waniulka lubią tę wiadomość
-
Kamilamila85 wrote:Umnie piersi są tylko czułe od tego tyg,ale za to zaczęły mi się migreny, masakra czytam was kochane umnie jeszcze dzidzia się rozpycha przez co lekarz kazał brać apap 3x2 tab,tak mnie bolało, 11.03 mam wizytę, strasznie się stresuje bo ostatnia ciąża obumarla na przełomie 7/8tydz, bo znalazłam stary wypis. Mam nadzieje że będzie dobrze
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:na szczescie fałszywy alarm.. nie wiadomo skad sie pojawilo krwawienie, wyszłam w piatek i uprosilam usg fasolka 0,94 mm i serducho 160/min , w niedziele znowu trafiłam na izbe i znowu badanie usg i nie wiadomo skad krwawienie aaa fasolka rosnie jak na drozdzach 1,15 cm
Ja też jak trafiłam na IP i miałam USG, to lekarz nie był w stanie stwierdzić skąd krwawienie, mój lekarz tak samo - dopiero inny z dobrym sprzętem wykrył krwiaka w macicy. Od tygodnia krwiak się opróżnia, stąd było krwawienie i plamienie.
Dostałam dupka i leżę.
Eweloka polecam to jeszcze sprawdzić, nie daj się zwodzić, krwawienia nie wolno bagatelizować.MartaR.., Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:To lez teraz plackiem i nie pracuj kochana po 12h , dzidzia się zbuntowała i każe mamie teraz odpoczywać...:*
MartaR.., Kamilamila85, mała_mi, caterinka lubią tę wiadomość
-
agatas wrote:Ja też jak trafiłam na IP i miałam USG, to lekarz nie był w stanie stwierdzić skąd krwawienie, mój lekarz tak samo - dopiero inny z dobrym sprzętem wykrył krwiaka w macicy. Od tygodnia krwiak się opróżnia, stąd było krwawienie i plamienie.
Dostałam dupka i leżę.
Eweloka polecam to jeszcze sprawdzić, nie daj się zwodzić, krwawienia nie wolno bagatelizować.Waniulka, Kamilamila85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:Waniulka lez i jeszcze raz lez!! mi kazali to leze i ustało wszystko odpukac i l4 do konca marca dostałam i cos czuje ze tak szybo nie wroce
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:u mnie to było tak ze na papierze troszke a jak juz dostarłam do szpitala to patrzyli na mnie jak na wariatke bo sladu nie bylo ale badali mnie tyle razy i nic nie ma dostałam dupka 3x1 acard 1x1 i nospe 3x1 i lzenie! w srode ide do swojego gienka on ma lepszy sptrzet nic ten szpitalny to powiem mu zeby dobrze pozagladał. Odpukac traz nic sie juz nie dzieje
-
Kamila, proszę się uspokoić wszystko będzie dobrze :*
Waniulka leż, wiem że pobyt w szpitalu to nic przyjemnego, ale pod dobrą opieką jesteś.
Eweloka, ty też lepiej nie szalej Ja jak zaczęłam plamić to pierwsze dzwoniłam do gina i kazał bezwzględnie leżeć. Następnego dnia byłam u niego, ma bardzo dobry sprzęt i nie widział nic na usg. Zwiększył mi tylko dawkę dupka i kazał prowadzić raczej leżący tryb życia. Całe szczęście po trzech dniach się uspokoiło i cisza, ale schizy to ja miałam wtedy...
tak poza tym to dzień dobryWaniulka, Eweloka84, Kamilamila85 lubią tę wiadomość