Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamilamila85 wrote:Umnie piersi są tylko czułe od tego tyg,ale za to zaczęły mi się migreny, masakra czytam was kochane umnie jeszcze dzidzia się rozpycha przez co lekarz kazał brać apap 3x2 tab,tak mnie bolało, 11.03 mam wizytę, strasznie się stresuje bo ostatnia ciąża obumarla na przełomie 7/8tydz, bo znalazłam stary wypis. Mam nadzieje że będzie dobrze
Kamilamila85 lubi tę wiadomość
-
Eweloka i Waniulka jak to dobrze ze dzidzie są cały czas w brzuszkach i rosną ale musiałyście najeść sie nieźle strachu...dobrze ze jest wszystko ok i ze w szpitalu sie Wami zajęli :* odpoczywajcie dziewczynki, a wszystko będzie dobrze na pewno Ja tez po moim lekkim plamieniu siedzę teraz w domu na zwolnieniu, ale wiem ze tak trzeba dla dobra maleństwa
Waniulka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWaniulka wrote:ciekawa jestem czy mi dadzą zwolnienie w szpitalu, bo wizyte u mojego gina musiałąm przelożyć na 19 marca w końcu, a nie uśmiecha mi się do pracy wracać
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:
Wszystko będzie teraz dobrze
Anoolka lubi tę wiadomość
-
Mi sie tez dzisiaj snilo, ze krwawilam. Ale wcale sie tym nie przejmowalam we snie, dziwne. Snil mi sie tez okropny wypadek samochodowy na Gorczewskiej, ktory mijalam samochodem i ze pisali o nim na tvn24. Jak sie obudzilam wydawalo mi sie, ze to bylo naprawde.
-
lubek wrote:Mi sie tez dzisiaj snilo, ze krwawilam. Ale wcale sie tym nie przejmowalam we snie, dziwne. Snil mi sie tez okropny wypadek samochodowy na Gorczewskiej, ktory mijalam samochodem i ze pisali o nim na tvn24. Jak sie obudzilam wydawalo mi sie, ze to bylo naprawde.
mi się śniła moja babcia, leżała w sypialni na łóżku i mówiła, że nigdy mnie nie zostawi i będzie zawsze i zawsze jest koło mnie... normalnie jak sobie przypomnę to ryczę a obecność babci czuję...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa, wypadku chyba nie bylo i mam nadzieje nie bedzie, jakas masakra - 6 osob zginelo, w tym rabin (!), tak mi sie snilo.
A mieszkam na Bemowie, Jelonkach, w okolicach Lazurowej
Malinowa Panienka wrote:mieszkasz w okolicy Górczewskiej w Wawie? o jakim wypadku mówisz? bo ja też tu mieszkam
mi się śniła moja babcia, leżała w sypialni na łóżku i mówiła, że nigdy mnie nie zostawi i będzie zawsze i zawsze jest koło mnie... normalnie jak sobie przypomnę to ryczę a obecność babci czuję... -
a to ja koło Wola Parku mieszkam
ja wiem, że moja babcia jest koło mnie cały czas - zmarła 1,5 roku temu. Bardzo cieszyłaby się z wnuka/wnuczki. teraz tu już raczej nie będzie wypadków jak są lewoskręty - wcześniej były codziennielubek lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
lubek wrote:A mieszkam na Bemowie, Jelonkach, w okolicach Lazurowej
Ooo ja mieszkałam na Jelonkach w akademiku przez 3 lata, to były moje pierwsze lata w Wawie i baaardzo dobrze mi sie tam mieszkało, super okolica ale już jakiś czas temu wywiało mnie do Piaseczna...
Nie ma tu czasem żadnych dziewczyn z Piaseczna albo okolic?
lubek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane!!!Widze,ze straszne sny mozna uznac za objaw ciazy!!!...ja co noc przezywam horrory.ostatnio nie udzielam sie za duzo bo u mnie nic nowego,Koncze 10 tyg i powiem wam ze,wcale nie czuje sie ciazowo.Mdlosci i bol piersi odeszly w niepamiec,z czego jestem bardzo zadowolona,bo wiem,ze z fasolkiem wszystko dobrze!Czytam was codziennie i trzymam kciuki za wszystkie a szczegolnie teraz za te lezace!!!
Kajaoli, lubek, agatas lubią tę wiadomość
-
kalitria wrote:Dziewczyny, zobaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=5sWUzuy4hY4
coś dla oswojenia się z
Wow! Jestem pod wrazeniem, pierwszy raz widze jak dziecko tak rusza sie w brzuchu, na serio robi wrazenieWaniulka lubi tę wiadomość
-
kalitria wrote:Dziewczyny, zobaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=5sWUzuy4hY4
coś dla oswojenia się z
normalnie jestem pod wrazeniem ale cudo
Waniulka dobrze ze wszystko w porzadku jest z maleństwem leż i odpoczywajmała_mi, Waniulka, Kajaoli lubią tę wiadomość