X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem mała_mi, zniosę wszystko żeby tylko maleństwu nic nie było, będę leżeć i odpoczywać, choć raczej nie należę do osób które lubią leżeć. Zrobię wszystko żeby donosić ciążę i urodzić zdrowe maleństwo

mała_mi, Kamilamila85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilamila85 wrote:
    Umnie piersi są tylko czułe od tego tyg,ale za to zaczęły mi się migreny, masakra czytam was kochane ;) umnie jeszcze dzidzia się rozpycha przez co lekarz kazał brać apap 3x2 tab,tak mnie bolało, 11.03 mam wizytę, strasznie się stresuje bo ostatnia ciąża obumarla na przełomie 7/8tydz, bo znalazłam stary wypis. Mam nadzieje że będzie dobrze ;)
    Kami nie myśl o tym teraz najważniejsza jesteś Ty i Twoje maleństwo w brzuszku. Wszystko będzie dobrze.

Kamilamila85 lubi tę wiadomość

• ania4 Koleżanka

Wysłany: 5 marca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki ;) dzis mam wizyte i wszystkiego sie dowiem,troszke sie boje po ostatnim usg,ale mam nadzieje,ze jest wszystko dobrze...

Waniulka, MOI lubią tę wiadomość

km5sdf9hx1nco0em.png
    1usa3e5ewjngzdb6.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka i Waniulka jak to dobrze ze dzidzie są cały czas w brzuszkach i rosną :) ale musiałyście najeść sie nieźle strachu...dobrze ze jest wszystko ok i ze w szpitalu sie Wami zajęli :* odpoczywajcie dziewczynki, a wszystko będzie dobrze na pewno :) Ja tez po moim lekkim plamieniu siedzę teraz w domu na zwolnieniu, ale wiem ze tak trzeba dla dobra maleństwa ;)

Waniulka, Eweloka84 lubią tę wiadomość

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • agatas Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już nie jestem sama w tym leżeniu :P

Eweloka84, Waniulka lubią tę wiadomość

f2w3ugpj1bhxt82e.png
    klz9gu1ribjd2pf0.png
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mozecie podac linka do grupy na fb?

Waniulka lubi tę wiadomość

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawa jestem czy mi dadzą zwolnienie w szpitalu, bo wizyte u mojego gina musiałąm przelożyć na 19 marca w końcu, a nie uśmiecha mi się do pracy wracać

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 11:51

Waniulka, Kamilamila85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka wrote:
    ciekawa jestem czy mi dadzą zwolnienie w szpitalu, bo wizyte u mojego gina musiałąm przelożyć na 19 marca w końcu, a nie uśmiecha mi się do pracy wracać
    Jeśli w szpitalu nie dadzą to spokojnie możesz iść do lekarza rodzinnego i powinien dać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    A ja mam kryzys :( Od dwóch dni źle śpię i śnią mi się koszmary że krwawię itp.
    W poprzedniej ciąży też miałam takie koszmary i się sprawdziły niestety więc schizę mam porządną :(
    Na dodatek mój M jedzie niedługo w delegację i zostanę sama jak palec
    2placz.gif
    Anoolka nie myśl o tym tak intensywnie, bo jak myślisz to ci się sni i jedno drugie nakręca
    Wszystko będzie teraz dobrze

Anoolka lubi tę wiadomość

• lubek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie tez dzisiaj snilo, ze krwawilam. Ale wcale sie tym nie przejmowalam we snie, dziwne. Snil mi sie tez okropny wypadek samochodowy na Gorczewskiej, ktory mijalam samochodem i ze pisali o nim na tvn24. Jak sie obudzilam wydawalo mi sie, ze to bylo naprawde.

atdc20mmh2fqs6kn.png
  • kalitria Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zobaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=5sWUzuy4hY4
    coś dla oswojenia się z Hein33.gif

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lubek wrote:
    Mi sie tez dzisiaj snilo, ze krwawilam. Ale wcale sie tym nie przejmowalam we snie, dziwne. Snil mi sie tez okropny wypadek samochodowy na Gorczewskiej, ktory mijalam samochodem i ze pisali o nim na tvn24. Jak sie obudzilam wydawalo mi sie, ze to bylo naprawde.
    mieszkasz w okolicy Górczewskiej w Wawie? o jakim wypadku mówisz? bo ja też tu mieszkam :D

mi się śniła moja babcia, leżała w sypialni na łóżku i mówiła, że nigdy mnie nie zostawi i będzie zawsze i zawsze jest koło mnie... normalnie jak sobie przypomnę to ryczę a obecność babci czuję...

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • lubek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa, wypadku chyba nie bylo i mam nadzieje nie bedzie, jakas masakra - 6 osob zginelo, w tym rabin (!), tak mi sie snilo.
    A mieszkam na Bemowie, Jelonkach, w okolicach Lazurowej :)

Malinowa Panienka wrote:
    mieszkasz w okolicy Górczewskiej w Wawie? o jakim wypadku mówisz? bo ja też tu mieszkam :D

mi się śniła moja babcia, leżała w sypialni na łóżku i mówiła, że nigdy mnie nie zostawi i będzie zawsze i zawsze jest koło mnie... normalnie jak sobie przypomnę to ryczę a obecność babci czuję...

atdc20mmh2fqs6kn.png
  • lubek Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytalam, ze w tym okresie sa charakterystyczne 'żywe sny', czesto horrory.

atdc20mmh2fqs6kn.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to ja koło Wola Parku mieszkam ;)

ja wiem, że moja babcia jest koło mnie cały czas - zmarła 1,5 roku temu. Bardzo cieszyłaby się z wnuka/wnuczki. teraz tu już raczej nie będzie wypadków jak są lewoskręty - wcześniej były codziennie :(

lubek lubi tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lubek wrote:
    A mieszkam na Bemowie, Jelonkach, w okolicach Lazurowej :)

Ooo ja mieszkałam na Jelonkach w akademiku przez 3 lata, to były moje pierwsze lata w Wawie i baaardzo dobrze mi sie tam mieszkało, super okolica :) ale już jakiś czas temu wywiało mnie do Piaseczna...
    Nie ma tu czasem żadnych dziewczyn z Piaseczna albo okolic? :)

lubek lubi tę wiadomość

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane!!!Widze,ze straszne sny mozna uznac za objaw ciazy!!!...ja co noc przezywam horrory.ostatnio nie udzielam sie za duzo bo u mnie nic nowego,Koncze 10 tyg i powiem wam ze,wcale nie czuje sie ciazowo.Mdlosci i bol piersi odeszly w niepamiec,z czego jestem bardzo zadowolona,bo wiem,ze z fasolkiem wszystko dobrze!Czytam was codziennie i trzymam kciuki za wszystkie a szczegolnie teraz za te lezace!!!

Kajaoli, lubek, agatas lubią tę wiadomość

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalitria wrote:

Wow! Jestem pod wrazeniem, pierwszy raz widze jak dziecko tak rusza sie w brzuchu, na serio robi wrazenie ;)

Waniulka lubi tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalitria wrote:

normalnie jestem pod wrazeniem ale cudo :)

Waniulka dobrze ze wszystko w porzadku jest z maleństwem leż i odpoczywaj :)

mała_mi, Waniulka, Kajaoli lubią tę wiadomość

preg.png
‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ