Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
spokojnie założą i Tobie - mój lekarz też mi nie założył ale ja chyba w szpitalu będę miała zakładaną na NFZ tam mnie odesłał na badania[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
marta83 wrote:nie jestes jedyna ktorej nic nie dolega i powiem ci ze czasami niewiem czy sie cieszyc czy martwic:) mi ostatnio tez nie zakladal dopiero jak dzisiaj przyszlam z wynikami,a ty kiedy bylas ?
ja byłam w poniedziałek, wg ovu 7t2d a wg USG 7t3d, a Ty w którym dniu miałaś zakładana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja zrobiłam dziś pierwszą betę
14 700! a to dopiero 6/7 tc.
Poprzednio w 9-tym doszłam tylko do 12 tys.Kajaoli, lubek lubią tę wiadomość
-
renatkach wrote:ja byłam w poniedziałek, wg ovu 7t2d a wg USG 7t3d, a Ty w którym dniu miałaś zakładana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 21:10
marta -
renatkach wrote:To dobrze, bo myślałam że jestem jedyną
Ja karty ciąży jeszcze nie mam dr powiedział ze założymy przed następna wizytą jak przyjdę z wynikami badań. Powiedział, że maluszek rośnie i ze widoczna jest akcja serca i pokazał na usg. I tyle nie powiedział jaki jest duży tylko napisał ze 7t3d a poszukałam, ze wtedy dzidzia ma ok 12 - 13 mm, a serduszko nie wiem ile razy bije. Ważne że bije i żeby nie przestało.Waniulka lubi tę wiadomość
-
Kakabaka no to mnie pocieszyłaś
Marta83 słońce nie wiem, a ze stresu mi mowę odjęło. Jedynie tak jak napisałem, że powiedział, że akcja serduszka jest a crl wychodzi na 7t3d (czyli ok 12mm). Ale tak na sto procent nie wiem, bo mi języka w gębie brakło
a teraz pędzę spać bo jutro na 7 do pracy na 12 godzin...Kakabaka lubi tę wiadomość
-
hej,
TŻ i jego brat przeziębili mnie wczoraj!!!
Leżę sobie w wannie a oni siedzieli i mecz oglądali i brat TŻ pali i oczywiście balkon otworzyli bo tamten palić poszedł!!! a mnie przewiało... nosz kurwa gardło mnie boli - zabije obu! TŻ będzie dziś mi q..a przywoził z pracy jakieś pyszne rzeczy - mam to w nosie niech odpracuje to co przewinił![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyKakabaka wrote:Ja też nie mam jeszcze karty założonej. Lekarz powiedział, że nie chce zapeszać i że założymy na następnej wizycie tj. 19.03
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:hej,
TŻ i jego brat przeziębili mnie wczoraj!!!
Leżę sobie w wannie a oni siedzieli i mecz oglądali i brat TŻ pali i oczywiście balkon otworzyli bo tamten palić poszedł!!! a mnie przewiało... nosz kurwa gardło mnie boli - zabije obu! TŻ będzie dziś mi q..a przywoził z pracy jakieś pyszne rzeczy - mam to w nosie niech odpracuje to co przewinił!
Ajajaj.. to rzeczywiscie nie jest cool tez bym sie zdenerwowala. Bierz byka od poczatku za rogi i traktuj cytryna, miodem, czosnkiem, czym sie tylko da. Mam nadzieje, ze sie nie rozpedzi na dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 07:48
-
nick nieaktualny
-
Dziń dybry
Proszę się tu nie denerwować. Nie wkładać sobie głupotek do głowy jak nie ma potrzeby
Ja się dzisiaj zważyłam i mam małą załamkę +3kg
Stanowczo za wiele jak na 9 tydzień ciąży. Chyba przesadziłam z dogadzaniem sobie na zachciankiKajaoli lubi tę wiadomość