Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
loveyou88 wrote:Cześć dziewczynki:)Ja też mam dziś wizytę mam nadzieję, że już będę miała kartę ciąży:) Ostatnio w 6t1dz dzidzia miała 4,3 mm i serduszko zobaczymy jak dziś
Loveyou, to ty masz wizyty co dwa tygodnie? -
Hej piękne cofam co ostatnio mówiłam na temat zaniku objawów.. Dowaliło mi teraz z podwójną siłą. Mam takie mdłości, ze nie mogę patrzeć na jedzenie. Masakra... Libido spadło mi do 0 a mój TŻ błąka się za mną ze smutnymi oczami haha . Moja mama oczywiście nie mogła się pohamować i rozpaplała wszystkim że jestem w ciąży Co więcej już ogląda ubranka cudem udało mi się ją zatrzymać przed ich kupnem. Za to tato mnie pyta jaki wózek chcemy .... Ehhh mój TŻ się śmieje ze daliśmy im teraz robotę na 9 miesięcy.. Dzisiaj mam tez wizytę o 16 jak będę po to zdam relację. Będzie chłopiec na 100% damy mu Leo bo od początku nazywaliśmy go małym lwem dla małego mulatka w sam raz co myślicie ? Witam tez nowe mamusie i trzymam kciuki za wasze fasolki
Kajaoli, paaolka, anuszka82, MOI, Madź lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny, ja po wczorajszym usg dochodze do siebie zobaczyłam wreszcie po 3tyg od ostatniego usg malutka istotke ktora juz sie wierciła ale uczucie przypomnialo mi sie jak moj pierwszy pieszczoch byl taki maluski
Kajaoli, mała_mi, Kakabaka, paaolka, caterinka, lubek, Madź lubią tę wiadomość
-
ania4 wrote:hej dziewczyny, ja po wczorajszym usg dochodze do siebie zobaczyłam wreszcie po 3tyg od ostatniego usg malutka istotke ktora juz sie wierciła ale uczucie przypomnialo mi sie jak moj pierwszy pieszczoch byl taki maluski
Ale super ja tez wlasnie od ostatniej wizyty bede miala odstep 3 tyg, moze tez juz zobacze jak maluszek sie rusza... a Ty Ania w ktorym tygodniu ciazy jestes? Ja bede miala wizyte w 10tygodniu.ania4 lubi tę wiadomość
-
paaolka wrote:Ale super ja tez wlasnie od ostatniej wizyty bede miala odstep 3 tyg, moze tez juz zobacze jak maluszek sie rusza... a Ty Ania w ktorym tygodniu ciazy jestes? Ja bede miala wizyte w 10tygodniu.
-
ania4 wrote:to w 10 tyg juz pewnie zobaczysz kruszynke
juz tydzień temu widziałam ale na razie bylo maleństwo 6mm i w bezruchu, tylko serducho waliło a teraz na pewno juz urosło i za dwa tyg na pewno będzie jeszcze sporo większe no i właśnie mam nadzieje ze będzie sie juz ruszać -
paaolka wrote:juz tydzień temu widziałam ale na razie bylo maleństwo 6mm i w bezruchu, tylko serducho waliło a teraz na pewno juz urosło i za dwa tyg na pewno będzie jeszcze sporo większe no i właśnie mam nadzieje ze będzie sie juz ruszać
paaolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEva0507 wrote:Hej piękne cofam co ostatnio mówiłam na temat zaniku objawów.. Dowaliło mi teraz z podwójną siłą. Mam takie mdłości, ze nie mogę patrzeć na jedzenie. Masakra... Libido spadło mi do 0 a mój TŻ błąka się za mną ze smutnymi oczami haha . Moja mama oczywiście nie mogła się pohamować i rozpaplała wszystkim że jestem w ciąży Co więcej już ogląda ubranka cudem udało mi się ją zatrzymać przed ich kupnem. Za to tato mnie pyta jaki wózek chcemy .... Ehhh mój TŻ się śmieje ze daliśmy im teraz robotę na 9 miesięcy.. Dzisiaj mam tez wizytę o 16 jak będę po to zdam relację. Będzie chłopiec na 100% damy mu Leo bo od początku nazywaliśmy go małym lwem dla małego mulatka w sam raz co myślicie ? Witam tez nowe mamusie i trzymam kciuki za wasze fasolki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny