Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
zapisalam sie na nie juz ze 3 tyg temu i zapomnialam bede mowic na przyszlosc. Ale oni chyba robia dwa razy w roku, dziewczyny same byly z ogromniastymi brzuszkami
Malinowa Panienka wrote:Lubek szkoda, że nie mówiłaś bo w Wawie ich już nie będzie no trudno będą za to inne 10 kwietnia ale podam Wam szczegóły jak będę dokładnie wszystko wiedzieć
a tu gdyby któraś chciała zajrzeć to zapraszam:
http://malinowyswiat.wordpress.com/
mam nadzieję, że wytrwam i blog będzie dotyczył nie tylko okresu ciąży ale też tego co później u nas -
lubek wrote:zapisalam sie na nie juz ze 3 tyg temu i zapomnialam bede mowic na przyszlosc. Ale oni chyba robia dwa razy w roku, dziewczyny same byly z ogromniastymi brzuszkami
-
lubek wrote:zapisalam sie na nie juz ze 3 tyg temu i zapomnialam bede mowic na przyszlosc. Ale oni chyba robia dwa razy w roku, dziewczyny same byly z ogromniastymi brzuszkami[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
No jestem gapa. A sama się dowiedziałam tu n belly, wydaje mi się, że w naszym temacie, dołączyłam później, ale przeczytałam wątek od początku. Przepraszam Warszawianki jeszcze raz, pisze teraz z tel, wiec nie wiem, jaki termin, ale jeszcze Łódź zostaje, od nas godzina drogi tylko.
-
Spoko kochana nie mam pretensji niestety 22 idę do szkoły pilnie się uczyć...
lubek - mam nadzieję, że jak się nie wyprowadzę to jakieś wspólne spacery z wózkami?lubek lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:Lubek szkoda, że nie mówiłaś bo w Wawie ich już nie będzie no trudno będą za to inne 10 kwietnia ale podam Wam szczegóły jak będę dokładnie wszystko wiedzieć
a tu gdyby któraś chciała zajrzeć to zapraszam:
http://malinowyswiat.wordpress.com/
mam nadzieję, że wytrwam i blog będzie dotyczył nie tylko okresu ciąży ale też tego co później u nas
Gratuluje! Swietny pomysl bede goraco ci kibicowacWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 17:48
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
Po usg . Mały szkrabek machal nóżkami, ma 21mm, serduszko 162/min. Jupi ). No i torbiel cialka żółtego z jajnika 4cm zniknęła! Także wszystko pięknie, tfu tfu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 18:02
paaolka, Eweloka84, caterinka, Madź, Kajaoli, Kasiula09, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:no w Wawie nie ma już były 3 razy w tym roku i koniec ehhh no trudno
będą w maju w Legionowie
http://bezpieczny-maluch.com.pl/pdf/harmonogram2014.pdf
Przypuszczam też, że jeszcze pojawią się nowe terminy, bo te kończą się w maju.Kajaoli lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No to po wizycie. Mam założona kartę ciąży, Termin OM zgadza się z usg, fasola ma 3 cm.
Mam zdjęcia usg 3d na których nic nie widać i zwykłe, na którym widac jeszcze mniej sobie do dokumentacji lekarz wziął ładne
I mam skierowanie na badania pretanalne do Łodzi, jutro będe dzwonić i sie umawiać na za 2 tyg.
Dostałam listę badań do zrobienia, pójdę do rodzinnego, może chociaż część mi wypisze.
I L4. Szefowa się załamie bo już nie ma kogo na dyżury wstawiać, a jak jeszcze ja odejdę to krach na całegopaaolka, Anoolka, lubek, mała_mi, Madź, Kajaoli, Kakabaka, caterinka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Hejo na wizytę zabrałam swoją czekoladę jak zobaczył małego lwa to tak sie cieszył ze lekarz aż sie na niego dziwnie popatrzył. Mały Leo ma 2.33cm pięknie sie ruszał i machał. Serduszko 156 lekarz powiedział ze wszystko jest ok. Samolotem mogę lecieć i nast wizyta 27 marca mówił mi tez o testach pappa. Dziewczyny wy je robicie? No i mama wysłała mi dzisiaj mmsa z ubraniami które już kupiła dla Leo... Mowię jak do ściany. Za tydzień pewnie juz wózek i wszystko kupi hahah
lubek, paaolka, mała_mi, Madź, Kajaoli, Kasiula09, caterinka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Eva0507 wrote:Hejo na wizytę zabrałam swoją czekoladę jak zobaczył małego lwa to tak sie cieszył ze lekarz aż sie na niego dziwnie popatrzył. Mały Leo ma 2.33cm pięknie sie ruszał i machał. Serduszko 156 lekarz powiedział ze wszystko jest ok. Samolotem mogę lecieć i nast wizyta 27 marca mówił mi tez o testach pappa. Dziewczyny wy je robicie? No i mama wysłała mi dzisiaj mmsa z ubraniami które już kupiła dla Leo... Mowię jak do ściany. Za tydzień pewnie juz wózek i wszystko kupi hahah
Kajaoli, moremi, caterinka lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Natalia J. wrote:Moremi....potwierdziło sie jednak?
Przykro mi strasznie :*
Trzymam też cały czas kciuki za Was i Wasze fasolki i Was podglądam, więc dbajcie o siebie :*Kajaoli, Madź, Kakabaka, Joaśka, caterinka, Anoolka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No ruszał trochę jakby powiewaly na wietrze. Zapytalam nawet lekarza czy rusza i potwierdzil . Czytałam, że to mimowolne ruchy mięśni
loveyou88 wrote:Lubek, eva napiszcie czy na prawdę widziałyście jak rusza nóżkami i w ogóle;) Moj szkrab ma na razie 1 cm i nie możemy się niczego dopatrzeć a mamy 3 fotki:P heheKajaoli lubi tę wiadomość