Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bede sie pytac o prenatalne w poniedzialek na wizycie. Zobaczymy co powie lekarz. Potem jestem umowiona ze specjalista na tzw usg pierwszego trymestru w 13 tygodniu ciazy. Wtedy beda sprawdzac przeziernosc karku.
-
Ja tych pierwszych badań prenatalnych nie będę robić, bo i tak będę chciała urodzić to dzieciątko. A te pierwsze mają na celu tylko wykrycie takich chorób jak zespół Downa albo Turnera itp.
A co to zmieni i tak już kocham to maleństwo i chce się cieszyć ta ciąża, a nie stresować każdego dnia jeśli coś wyjdzie nie tak.
Te drugie tzw. Połówkowe będę chciała zrobić, bo wtedy można już maluszka leczyćMOI, agatas lubią tę wiadomość
-
Ja jestem z pomorza i słyszałam, że w szpitalu klinicznym w Gdańsku wykonują wszystkie specjalistyczne badania. Podobno jak dostanie się skierowanie na badania to jechać tylko tam ale jak to dokładnie wygląda to nie wiem
anuszka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrenatkach wrote:Ja tych pierwszych badań prenatalnych nie będę robić, bo i tak będę chciała urodzić to dzieciątko. A te pierwsze mają na celu tylko wykrycie takich chorób jak zespół Downa albo Turnera itp.
A co to zmieni i tak już kocham to maleństwo i chce się cieszyć ta ciąża, a nie stresować każdego dnia jeśli coś wyjdzie nie tak.
Te drugie tzw. Połówkowe będę chciała zrobić, bo wtedy można już maluszka leczyć -
ja dostałam skierowanie do Gamety od mojego lekarza bo on tam przyjmuje lekarz mówi że będzie się starał żebym złapała się do programu i miała wszystkie badania za free ze względu na moją wcześniejszą stratę bo niunia miała jakieś wady (co prawda nie genetyczne ale wrodzone) i brak przyczyny obumarcia płodu bo wszystko dobrze rozwinięte do czasu trwania ciąży (22tc)
-
Ja chodzę prywatnie. U nie ma dobrego lekarza na nfz
-
nick nieaktualnycześć dziewczynki
ja niestety po wczorajszej migrenie wylądowałam u lekarza bo od 2 w nocy bolało mnie tak ucho, że z bólu wymiotowałam
niestety mam ropne zapalenie ucha, prawdopodobnie pęknięta błonę bębenkową antybiotyk na 10 dni
wszystko na skutek niewyleczonego kataru -
Ulcio wrote:cześć dziewczynki
ja niestety po wczorajszej migrenie wylądowałam u lekarza bo od 2 w nocy bolało mnie tak ucho, że z bólu wymiotowałam
niestety mam ropne zapalenie ucha, prawdopodobnie pęknięta błonę bębenkową antybiotyk na 10 dni
wszystko na skutek niewyleczonego kataru -
anuszka82 wrote:a do kogo chodzisz?
-
no to we 3 mamy wizyte 19.03 podobno moja dzidzia zostala splodzona w urodziny mojego taty a 19.03 sa jego imieniny w same jego sweita trafiaja sie ciazowe sprawy
Waniulka wrote:kakabaka fajnie ja też mam wizytę 19 marca, będę ściskać kciuki żeby wszystko było dobrzeKakabaka lubi tę wiadomość
-
Drelin wrote:jestem, jestem, w maju skończę 41 lat.
ja troszkę mniej - skończyłam 39 - ale tez się łapie - a rodzić będę w 40 urodziny
ania4, Drelin, MOI lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny