Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Waniulka wrote:agatas lepiej jedź na IP ja też tak plamiłam i zostawili w szpital, Położna mi powiedziała że nie można lekceważyć nawet najmniejszego plamienia.
Nie chcę mówić nikomu co ma robić ale może lepiej dmuchać na zimne.
Ja byłam na IP w zeszły poniedziałek. A w ten gin mi wykrył krwiaka z macicy, stąd plamienia. Cały czas leżę i łykam dupka, żeby dziad się wchłonął. Ponoć jak jest brązowe plamienie, to się oczyszcza i absorbuje więc mam nadzieję, że jest ok. -
nick nieaktualnyDziewczyny czy Was też tak boli dół kręgosłupa w odcinku krzyżowym?? Zastanawiam się czy to od ciąży, dzisiaj po popołudniowej drzemce nie mogłam wyjść z łóżka, a potem chodzić. Już jest trochę lepiej, ale nigdy nie miałam takich bólów.
Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwuncia92 wrote:Hey macie czasami klucia podbrzusza raz z lewej raz z prawej?
ja też tak mam. To chyba więzadło obłe macicy się rozluźnia i daje takie objawy, generalnie takie bóle powinny się nasilić w 2 trymestrze, ale każda z nas jest inna, więc może być trochę wcześniej -
mnie też czasem pobolewa ale jak nic innego złego się nie dzieje to mam nadzieję, że to tylko rosnące bobo[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyJusta77 wrote:Dziewczyny czy Was też tak boli dół kręgosłupa w odcinku krzyżowym?? Zastanawiam się czy to od ciąży, dzisiaj po popołudniowej drzemce nie mogłam wyjść z łóżka, a potem chodzić. Już jest trochę lepiej, ale nigdy nie miałam takich bólów.
-
Dziewczyny, życzę wam dotrwania do szczęśliwego finału. Nam znów się nie udało. Beta spada, więc mamy powtórkę z ubiegłego roku.
Chyba trzeba się pogodzić z wiekiem i cieszyć się z 2 zdrowych dzieci