Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w 13 tyg bede miala to usg w ktorym sprawdzaja przeziernosc karkowa, kosc nosowa... i na to ide.. na dodatkowe nie.bo i tak bede wychowywac to dziecko co by nei bylo... wiec jesli nawet te 80% z usg okaze sie pomylka i bedzie cos nei tak to trudno :* kocham moje dzieciatko!
anuszka82 lubi tę wiadomość
-
Hejo dziewczyny Co tam słychać? ja się wyspałam - wstałam rano zrobić tż jedzenie do pracy i usnęłam. Wstałam o 12.45... masakra z tym spaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 13:20
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
jeju dziewczyny trzymajcie się... każdej wysyłam multum pozytywnej energii żeby plamienia sobie poszły!!!
Eweloka84 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:jeju dziewczyny trzymajcie się... każdej wysyłam multum pozytywnej energii żeby plamienia sobie poszły!!!
Dołączam się.Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatas wrote:Ja też od wczoraj plamię, dzisiaj trochę mocniej, ale puki na brązowo, to nie panikuję...
Nie chcę mówić nikomu co ma robić ale może lepiej dmuchać na zimne. -
Dziekuje Wam wszystkim wasze dzieciatka na pewno tez sa piękne .
Ja mam nast wizytę 27.03 i wtedy mam mieć robione testy pappa czy coś takiego trochę nie zrozumiałam na jakiej zasadzie sie je robi wiec muszę jeszcze z dr pogadać
Tez jestem w Pomorza można zrobić mały meeting brzuchastych skoro kilka nas tu jestanuszka82, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny.
Chciałabym się przyłączyć do Was. Termin wg owu mam na 29 października. Jestem już zapisana na forum listopadowe. Na gazecie, też jestem na pazdziernikowym i listopadowym. Jak jest się z końca miesiąca to tak ciężko się dopasować
W pn mam drugą wizytę i mam nadzieję, że będzie serduszko biło. Wcześniej byłam w 4tyg. i 5 dniu i nie za wiele było widać.
Mam 29lat, to moje pierwsze dziecko. Mam hashi. Wynik tsh przy staraniach 0,75, a przy 2-tygodniowej ciąży spadło do 0,24. Ogólnie trochę nisko, ale lepsze to niż za wysoko. Mam dobrego endo. Do gina chodzę na NFZ.
Ogólnie starałam się ponad rok o dzidzię. Ale takie prawdziwe starania z obserwacją cyklu i testami owu od pazdziernika.
Stokrotka dodałam Cię do znajomych, ponieważ mam do Ciebie pytanie dotyczące ZUS. Też chcę tak zrobić jak Ty pisałaś na chyba 43 stronie (na razie do tej doszłam Z góry dziękuję jeśli mnie dodaszWaniulka, Drelin, lubek, Anoolka, caterinka, Kajaoli, paaolka, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj serek_84, Gratulacje!!!
Powiem wam coś, jak którąś będą bolały plecy to absolutnie nie wolno stosować żadnych maści rozgrzewających ani plastrów bo można zaszkodzić ciąży. Mnie właśnie tak naginają i lekarz i pani w aptece powiedzieli że na tym etapie ciąży lepiej nie ryzykować.Eweloka84 lubi tę wiadomość