X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki wreszcie dostalam obraz ktory zamawialam na rocznice slubu rodzicow i akurat na swieta im damy :)

oczywiscie obraz jest bez imienia i nazwiska laski ktora go malowala - nie tak jak na fotce

TA DAM

2172813_obraz.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 21:43

Pauletta, Anoolka, paaolka lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • letty Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    czy wasze maluchy ostatnio wpadaja w histerie? Moj od kilku dni kiedy taka zwariowana pogoda placze, ttzepie nogami jak szalony, caly czas sie budzi w nocy i nie wiem o co mu chodzi- histeria na maxa- kurcze a moze ten mocz ze troche zle wyszedl? po swietach robimy badania bo sie niepokoje zeby jakiegos stanu zapalnego nie bylo

Oprócz niechęci do spania u mnie nic takiego nie występuje

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia Nikus skupia cala uwage na tym obrazie :-)

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Ona wrote:
    Sylwia- fajny prezent :)

Ale moj Franek ma slaby sen, chodze po tych panelach na paluszkach a on i tak sie miota,wszystko go wybudza.
    moj Nikus tez ma slaby sen jak maz sobie zakaszle to maly juz zaczyna sie ruszac i trzeba sie szybko polozyc obok i mowic ciiiii bo jak nie to odrazu w placz

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • rewoppka Ekspertka

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie mam ostatnio w ogóle czasu żeby tu pisać z wami, jakoś nie mogę się normalnie ogarnąć!
    Za dużo ostatnio na głowie...
    Dziękuję za miłe słowa dla Stasia ♡
    Właśnie jesteśmy w drodze do teściów, bo u nich święta spędzamy.
    Dzisiaj normalnie odciagnelam z jednego cycka 120 ml w ciągu 12 minut! Jestem w szoku bo 60 ml to był maks zawsze i zazwyczaj z dwóch :) a mama moja z małym została bo do lekarza musiałam jechać. Śmiesznie wyszło bo jak wychodziła to mały poszedł spać akurat i tak spał z moja mama razem ponad godzine:) wstali 15 minut przed moim przyjściem i butle zdążyli wciagnac:) śmiała się ze tak to ona się dzieckiem.moze zawsze opiekować :)

Anoolka, Sisilla lubią tę wiadomość

qdkk9vvj8hotjlcx.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my jytro jedziemy do moich rodzicow i wracamy w nd wieczorem bo tesciu sam bedzie wiec pn spedzimy z nim

dobrej nocki

jeszcze jutro rano jestem umowiona do fryzjera na mala metamorfoze kolorku :)

dobrej nocki

ataga4 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byliśmy wczoraj u lekarza mały podobno przez katar ma lekko zaczerwienione uszka ale czy to możliwe ze przez to mało je w ogóle jet jakiś taki dziwny gorączki niema a jest cały ciepły

Ewelka91
  • pestka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    halo halo, witam dziewczyny :D piękny dzień, nieprawdaż? :D u Was też śnieg?

Sroka, jak krzesełko?

Moi jak jedzonko u Juli?

My właśnie po pierwszej drzemce, wiadomo, 30 min w standardzie :D ja zabieram się za parowanie brokuła :) eh tak bym chciała wyjść z domu, a tu biało i 3 stopnie i wiaterek...no nic. Ponoc od jutra poprawa pogody. Się okaże ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 09:42

Sroka lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej! Chyba pogoda pomyliła święta! U nas też biało! Spacerowki na święta chcialysmy powyciagac...jaaaaasne.....raczej kombinezony dla maluchów z szafy!

Scęście lubi tę wiadomość

• pestka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Hej hej! Chyba pogoda pomyliła święta! U nas też biało! Spacerowki na święta chcialysmy powyciagac...jaaaaasne.....raczej kombinezony dla maluchów z szafy!
    no jak Franciszkowy już do piwicy zaniosłam, a tu 3 stopnie! ale chyba sobie dziś odpuszcze spacer niestety....nie chce mi sie w to zimno łazić, chociaż kto wie, czy perspektywa całego dnia w domu mnie nie wygoni :P

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    jesz grzyby? ja się boję trochę. Ciężkostrawne sa i nie chciałabym, żeby małemu cos było...no chyba, że przesadzam :P wy jecie?

Mam borowiki zamrozone, i tak bym opedzlowala tagiatelle z kurcAkiem i sose grzybowym, ale nie bede ryzykowac, grzyby to grzyby. Doroslemu moga zaszkodzic. Nie uciekna, poczekaja :-)

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    Dzwonił do mnie jakiś numer prywatny odbieram a tam babka :
    -czy Pani Sylwia Lubczyńska?
    - tak, o co chodzi?
    - gratuluję z narodzin córki!
    A ja w szoku co to za baba i pytam skąd wie. A ta na to że w szpitalu dostałam takie dwa pudełka z próbkami i dam trzeba było podać na miar do siebie i dzwoni z WYJĄTKOWĄ okazją!
    4 bajeczki na płycie CD i w wersji do czytania za jedyne 130zł! Już teraz czy moze wysyłać. Ah..

Haha mialam to samo :-)
    Usilnie mnie chciala przekonac. Podziekowalam

Sylwia super prezent

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 11:21

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

• pestka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do mnie z tych ankiet nie dzwonili, podałam zły numer :P

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    halo halo, witam dziewczyny :D piękny dzień, nieprawdaż? :D u Was też śnieg?

Sroka, jak krzesełko?

Moi jak jedzonko u Juli?

My właśnie po pierwszej drzemce, wiadomo, 30 min w standardzie :D ja zabieram się za parowanie brokuła :) eh tak bym chciała wyjść z domu, a tu biało i 3 stopnie i wiaterek...no nic. Ponoc od jutra poprawa pogody. Się okaże ;)

Zaraz wrzucę foty na FB. Krzesełko super, za 200zł je kupiłam, a wygląda jak nówka ;)

pestka, MOI lubią tę wiadomość

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • KasiaMJ Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5!!! :-D

Anoolka, ataga4, Sroka, pestka, Sisilla, tofirus, MOI, Scęście, Kakabaka lubią tę wiadomość

zrz6sg18nurk8eki.png[/url]23b4270bd76f9de3.png[/url]
  • Nelly Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaMJ wrote:
    5!!! :-D
    Ale młodziak ;-) Gratulacje!

KasiaMJ lubi tę wiadomość

km5svcqg6fuae1xg.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    Zaraz wrzucę foty na FB. Krzesełko super, za 200zł je kupiłam, a wygląda jak nówka ;)
    a jakie Ty masz? Chicco Polly też? :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza! Dziewczyny chyba zajęte przygotowaniami,pakowaniem, albo niektóre już w drodze :-)

• paradise Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie się stroje bo wychodzimy dzisiaj o 17 do restauracji na jakieś pyszne jedzonko. Nie wiem gdzie dokladnie bo to niespodzianka ale tak sie ciesze z samego wyjscia, ze nawet w kfc byloby super :) Moja mama przychodzi do Lilki. Idę czytać co tam u Was :)

Anoolka, MOI, ataga4, Scęście, Sisilla lubią tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paradise zazdroszcze. Nam nie ma za bardzo kto zostac. No moze w sumie by sie ktos znalazl ale ja nie jestem gotowa jeszcze. No i Maja na cycu glodomor.

Ja pomylam podlogi i lezymy z Maja. Ona na brzuchu standard

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

‹‹ 1416 1417 1418 1419 1420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ