Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewuszki wreszcie dostalam obraz ktory zamawialam na rocznice slubu rodzicow i akurat na swieta im damy
oczywiscie obraz jest bez imienia i nazwiska laski ktora go malowala - nie tak jak na fotce
TA DAM
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 21:43
Pauletta, Anoolka, paaolka lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:czy wasze maluchy ostatnio wpadaja w histerie? Moj od kilku dni kiedy taka zwariowana pogoda placze, ttzepie nogami jak szalony, caly czas sie budzi w nocy i nie wiem o co mu chodzi- histeria na maxa- kurcze a moze ten mocz ze troche zle wyszedl? po swietach robimy badania bo sie niepokoje zeby jakiegos stanu zapalnego nie bylo
Oprócz niechęci do spania u mnie nic takiego nie występuje -
Bella_Ona wrote:Sylwia- fajny prezent
Ale moj Franek ma slaby sen, chodze po tych panelach na paluszkach a on i tak sie miota,wszystko go wybudza. -
Kurcze nie mam ostatnio w ogóle czasu żeby tu pisać z wami, jakoś nie mogę się normalnie ogarnąć!
Za dużo ostatnio na głowie...
Dziękuję za miłe słowa dla Stasia ♡
Właśnie jesteśmy w drodze do teściów, bo u nich święta spędzamy.
Dzisiaj normalnie odciagnelam z jednego cycka 120 ml w ciągu 12 minut! Jestem w szoku bo 60 ml to był maks zawsze i zazwyczaj z dwóch a mama moja z małym została bo do lekarza musiałam jechać. Śmiesznie wyszło bo jak wychodziła to mały poszedł spać akurat i tak spał z moja mama razem ponad godzine:) wstali 15 minut przed moim przyjściem i butle zdążyli wciagnac:) śmiała się ze tak to ona się dzieckiem.moze zawsze opiekowaćAnoolka, Sisilla lubią tę wiadomość
-
halo halo, witam dziewczyny piękny dzień, nieprawdaż? u Was też śnieg?
Sroka, jak krzesełko?
Moi jak jedzonko u Juli?
My właśnie po pierwszej drzemce, wiadomo, 30 min w standardzie ja zabieram się za parowanie brokuła eh tak bym chciała wyjść z domu, a tu biało i 3 stopnie i wiaterek...no nic. Ponoc od jutra poprawa pogody. Się okażeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 09:42
Sroka lubi tę wiadomość
-
ataga4 wrote:Hej hej! Chyba pogoda pomyliła święta! U nas też biało! Spacerowki na święta chcialysmy powyciagac...jaaaaasne.....raczej kombinezony dla maluchów z szafy!
-
pestka wrote:jesz grzyby? ja się boję trochę. Ciężkostrawne sa i nie chciałabym, żeby małemu cos było...no chyba, że przesadzam wy jecie?
Mam borowiki zamrozone, i tak bym opedzlowala tagiatelle z kurcAkiem i sose grzybowym, ale nie bede ryzykowac, grzyby to grzyby. Doroslemu moga zaszkodzic. Nie uciekna, poczekaja
-
Sroka wrote:Dzwonił do mnie jakiś numer prywatny odbieram a tam babka :
-czy Pani Sylwia Lubczyńska?
- tak, o co chodzi?
- gratuluję z narodzin córki!
A ja w szoku co to za baba i pytam skąd wie. A ta na to że w szpitalu dostałam takie dwa pudełka z próbkami i dam trzeba było podać na miar do siebie i dzwoni z WYJĄTKOWĄ okazją!
4 bajeczki na płycie CD i w wersji do czytania za jedyne 130zł! Już teraz czy moze wysyłać. Ah..
Haha mialam to samo
Usilnie mnie chciala przekonac. Podziekowalam
Sylwia super prezent
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 11:21
-
pestka wrote:halo halo, witam dziewczyny piękny dzień, nieprawdaż? u Was też śnieg?
Sroka, jak krzesełko?
Moi jak jedzonko u Juli?
My właśnie po pierwszej drzemce, wiadomo, 30 min w standardzie ja zabieram się za parowanie brokuła eh tak bym chciała wyjść z domu, a tu biało i 3 stopnie i wiaterek...no nic. Ponoc od jutra poprawa pogody. Się okaże
Zaraz wrzucę foty na FB. Krzesełko super, za 200zł je kupiłam, a wygląda jak nówkapestka, MOI lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie się stroje bo wychodzimy dzisiaj o 17 do restauracji na jakieś pyszne jedzonko. Nie wiem gdzie dokladnie bo to niespodzianka ale tak sie ciesze z samego wyjscia, ze nawet w kfc byloby super Moja mama przychodzi do Lilki. Idę czytać co tam u Was
Anoolka, MOI, ataga4, Scęście, Sisilla lubią tę wiadomość
-
Paradise zazdroszcze. Nam nie ma za bardzo kto zostac. No moze w sumie by sie ktos znalazl ale ja nie jestem gotowa jeszcze. No i Maja na cycu glodomor.
Ja pomylam podlogi i lezymy z Maja. Ona na brzuchu standard