Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
paaolka wrote:
Ataga fajnie wygladaja te muffinki które zrobilas tez chcialam przed swietami jeszcze zrobic jakies takie bezmleczne i bezjajeczne zeby zabrac do rodziców, jak oni będa szamac ciasto to bym miala i ja swoje, ale "jedynie" udało mi sie zrobic te ciasteczka owsiane ze słonecznikeim znowu i jeszcze takie drugie szybkie z rozgniecionym bananem, tylko ze mało słodkie są:
http://zofiana.blogspot.com/2014/08/pyszne-ciastka-bananowe-bez-jajek-maki.html
Te "moje" muffiny bardzo szybko się robi, w ogóle muffiny szybko się robi I wszystkim smakują: mamie, mężowi, cioci Może nie wyrastają super hiper w górę, ale są "zdrowszą wersją" i mozna je zjeśc bez wyrzutów sumieniapaaolka lubi tę wiadomość
-
Sroka wrote:Dzwonił do mnie jakiś numer prywatny odbieram a tam babka :
-czy Pani Sylwia Lubczyńska?
- tak, o co chodzi?
- gratuluję z narodzin córki!
A ja w szoku co to za baba i pytam skąd wie. A ta na to że w szpitalu dostałam takie dwa pudełka z próbkami i dam trzeba było podać na miar do siebie i dzwoni z WYJĄTKOWĄ okazją!
4 bajeczki na płycie CD i w wersji do czytania za jedyne 130zł! Już teraz czy moze wysyłać. Ah..
U mnie było to samo super promocja tylko dla Pani -
A ja żadnej ankiety nie wypełniałam w szpitalu a dostałam dwa takie pudełka - jedno niebieskie a drugie różowe kilka próbek sie przydalo ale te wszystkie ulotki od razu do śmieci powędrowały bo tylko miejsce by to zajmowało niepotrzebnie..
ufff...wlasnie skonczylam prasowanie...teoretycznie mamy wieczorem jechac do moich rodziców już, a jeszcze nic nie popakowałam... Musialam tu wejsc na chwilkeScęście lubi tę wiadomość
-
A co do wszelkich babeczek, ciasteczek i innych tortów to ja zawsze robię z ksylitolem Mój ojciec to cukrzyk, który bardzo lubi słodkie i wynalazł w necie ten ksylitol, smakuje tak samo jak cukier a ma same super działania. I dla dzieciaczków też polecam, do herbatek.
paaolka, Anoolka lubią tę wiadomość
-
paaolka wrote:A ja żadnej ankiety nie wypełniałam w szpitalu a dostałam dwa takie pudełka - jedno niebieskie a drugie różowe kilka próbek sie przydalo ale te wszystkie ulotki od razu do śmieci powędrowały bo tylko miejsce by to zajmowało niepotrzebnie..
ufff...wlasnie skonczylam prasowanie...teoretycznie mamy wieczorem jechac do moich rodziców już, a jeszcze nic nie popakowałam... Musialam tu wejsc na chwilke
Ja przejrzałam ulotki i w jednym z tych pudełek znalazłam "darmową" fotoksiążkę ogólnie jest ładna i faktycznie za darmo, ale przesyłka za to 20 zł
-
a ja podalam nr tel i żaluje bo teraz wydzwaniaja ale sie nauczylam i zawsze jak dzwonia to pytam czy rozmowa jest nagrywana i zazwyczaj odpowiedz brzmi tak wiec ja na to ze dziekuje ale nie zycze sobie aby mnie nagrywali wiec rozmowa sie szybko kończy
Scęście lubi tę wiadomość
-
Scęście wrote:DeLaCruz... synek jest boski po prostu!! ma super ubranko, zabaweczke, mordeczke slicznie otwiera morde do jedzonka, jakie to krzeselko? bo ja wlansie zaraz musze cos zamowic i ciagle nie moge sie zdecydowac i fajny wozek chyba?! te paseczki ladne w gondolce wpadluy mi w oko
a szyjesz super. sama bym chiala komin i czapke dla kuby
Krzesełko to Caretero Magnus. Jestem z niego bardzo zadowolona. A wózek to Jedo Bartatina
pestka wrote:jesz grzyby? ja się boję trochę. Ciężkostrawne sa i nie chciałabym, żeby małemu cos było...no chyba, że przesadzam wy jecie?
Ja też jem i Małemu jeszcze nic nie było.
paaolka wrote:DeLaCruz Franek śliczny chłopczyk naprawde ubranka 86 nosicie? tak na zdjeciach to nie widac zeby az takie duze byly... a w ogole cudne te rzeczy szyjesz! sama chetnie tez bym cos od Ciebie zamówila i czape z kominem i kocyk i nawet posciel jakbys mi dla malego uszyla...
Naprawdę 86, a nawet 92 Po prostu jest proporcjonalnie duży, musiałabyś zobaczyć go przy innych dzieciach w jego wieku. Ma dwie koleżanki starsze każda ok. 2 tygodnie, aż byłam w szoku jakie one przy nim malusie
ataga4 wrote:Chciałam napisac póki pamietam! DeLaCruz, widziałam dziś w markecie dziewczynkę w czapce z takiego samego materiału jak Twoja i Franka Okulary rządzą! Ciekawe jak ja bym wyglądała w takiej czapie, sama jestem okularnicą, okulary na nosie i okulary na głowie
O. popatrz. Super jest ten materiał, na prawdę dobrej jakości i 100% bawełna. Okulary są mega, ja się niestety swoich wyrzekłam na rzecz soczewek ataga4, w ogóle to widziałam Twoje zdjęcie na wątku o Tuli i muszę Ci powiedzieć, że śliczna z Ciebie kobitka
A, i mi też strzykają kolana Zwłaszcza lewe, które miałam operowane.
ataga4 lubi tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Sroka wrote:Dzwonił do mnie jakiś numer prywatny odbieram a tam babka :
-czy Pani Sylwia Lubczyńska?
- tak, o co chodzi?
- gratuluję z narodzin córki!
A ja w szoku co to za baba i pytam skąd wie. A ta na to że w szpitalu dostałam takie dwa pudełka z próbkami i dam trzeba było podać na miar do siebie i dzwoni z WYJĄTKOWĄ okazją!
4 bajeczki na płycie CD i w wersji do czytania za jedyne 130zł! Już teraz czy moze wysyłać. Ah.. -
DeLaCruz wrote:O. popatrz. Super jest ten materiał, na prawdę dobrej jakości i 100% bawełna. Okulary są mega, ja się niestety swoich wyrzekłam na rzecz soczewek ataga4, w ogóle to widziałam Twoje zdjęcie na wątku o Tuli i muszę Ci powiedzieć, że śliczna z Ciebie kobitka
Ojej, dziękuję -
sylwia1985 wrote:hahahah do mnie tez dzwonili juz kilka razy bo tez dostalam paczke wychodzac ze szpitala i oczywiscie nie zamowilam a babka a to czemu pani nie chce!!
A do mnie nie dzwonili, i też dostałam 2 pudełka jak Paoolka, jedno różowe i jedno niebieskie. Ale nie pamiętam czy była jakaś ankieta i czy ja ją w ogóle wypełniałam -
Zatem zachęciłyście mnie do szycia. Po świętach będę zamawiać dzianinę dresową. Swojemu Franiowi uszyję czapę z tego materiału:
Mogę jeszcze zamówić takie wzory:
Jeśli chcecie złożyć u mnie zamówienie to piszcie na priv. Po podaniu wymiarów zamówienia będę mogła podać cenę. Szyję: czapki, kominy, opaski na uszy.
Potem dodam jeszcze materiały, z jakich chcę uszyć kocykisylwia1985, rewoppka lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
-
Komu kocyk?
wymiar: 100x75cm (ale mogę uszyć większy), z jednej strony bawełna, z drugiej polar Minky, wzory z obu stron do wyboru. Każdy kocyk będzie ozdobiony kolorowymi tasiemkami. Koszt 45zł + przesyłka
Bawełna:
Minky:
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 20:41
💙 2014
❤️ 2016
-
Czy Wy też macie problemy z usypianiem maluchów? U mnie za każdym razem od jakichś 2 tyg jest tragedia, ogólnie jest grzeczna, pogodna i nic nie płacze ale jak przychodzi pora drzemki lub spania na noc to jest tragedia. Usypiam ją w nosidełku samochodowym bo nic innego nie działa ale wije się na nim przekręca na brzuch, w końcu muszę ją przypiąć, wyje jakby ją ze skóry obdzierali (swoją drogą nie wiedziałam, że ona w ogóle potrafi tak głośno płakać) po jakichś 15-20 min ryku w końcu pada
-
czy wasze maluchy ostatnio wpadaja w histerie? Moj od kilku dni kiedy taka zwariowana pogoda placze, ttzepie nogami jak szalony, caly czas sie budzi w nocy i nie wiem o co mu chodzi- histeria na maxa- kurcze a moze ten mocz ze troche zle wyszedl? po swietach robimy badania bo sie niepokoje zeby jakiegos stanu zapalnego nie bylo