Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Sroka a ile czasu minelo od momentu aplikacji czopka do jego wydalenia? Z wlasnwgo doswiadczenia wiem, ze to mozliwe, ale razem z nim zazwyczaj cos wychodzilo (kurde, ale mamy tematy).
Co do sliwki to u nas chyba jednak nie dziala, a poprzednia kupa po sliwce to pewnie zbieg okolicznosci. Jutro w ruch pojdzie kawalek jabluszka. Boje sie jak cholera, ale decyzja podjeta. -
minęło jakieś 4 godziny więc dziwne było że się nie rozpuścił. w nocy o 1 dała jej kolejnego i dzisiaj o 7 wreszczie wylazło całe bagno. mam nadzieje że teraz będzie ok już. wstrzymam sie na 2-3 dni ze sloczkami
DeLaCruz, MOI lubią tę wiadomość
-
Sroka współczuję...ale z tym czopkiem mega dziwne
faktycznie daj może jej organizmowi odpocząć.
Co do odchudzania ja tez się za siebie wzięłam, co prawda ja aż tak dużo nie mam, ale nadal nie we wszystkie spodnie wchodzę...boczki mam nadal No ale biegando i zdrowsze jedzenia i mam nadzieje, że do wesel w czerwcu będe jak dawniej (trzeba mieć nadzieję )DeLaCruz, renatkach lubią tę wiadomość
-
Ale jaja z tym czopkiem, ja raz podałam taki dla dorosłych tylko przeciełam sobie nożem kawałek i włożyłam i poszła kupa dosłownie za pare minut.
U nas znowu katar. Dostawała leki nawet lekki antybiotyk i nie przechodzi albo przejdzie na 2 dni i od nowa. Dostaje też zyrtec na noc i nie pomaga. Może wy macie jakiś pomysł od czego to i jak mam to wyleczyć -
Smutas wrote:Ale jaja z tym czopkiem, ja raz podałam taki dla dorosłych tylko przeciełam sobie nożem kawałek i włożyłam i poszła kupa dosłownie za pare minut.
U nas znowu katar. Dostawała leki nawet lekki antybiotyk i nie przechodzi albo przejdzie na 2 dni i od nowa. Dostaje też zyrtec na noc i nie pomaga. Może wy macie jakiś pomysł od czego to i jak mam to wyleczyć -
Smutas wrote:Ale jaja z tym czopkiem, ja raz podałam taki dla dorosłych tylko przeciełam sobie nożem kawałek i włożyłam i poszła kupa dosłownie za pare minut.
U nas znowu katar. Dostawała leki nawet lekki antybiotyk i nie przechodzi albo przejdzie na 2 dni i od nowa. Dostaje też zyrtec na noc i nie pomaga. Może wy macie jakiś pomysł od czego to i jak mam to wyleczyć
Ja polecam jeszcze inhalacje z sola morska nebulizatorem-super sprawa;) a to jest katar taki lejacy czy przytkany nosek??moze macie suche powietrze w domu?? -
DeLaCruz my byliśmy nad zalewem popołudniu:-)
Nosidło super, mam nadzieję, że dziś przyjdą mi materiały - chyba będzie w rowery
Myślę, że za jakieś pół godziny wybieramy się na spacer, będziemy krążyć między Lidlem, a Paderewskim - pewnie na skwerku koło boiska za szkołą (nie wiem jaka to ulica haha
Mój Antek jest o miesiąc młodszy od Franka, a też waży już prawie 9,5kg:-)DeLaCruz lubi tę wiadomość
[/url][/url] -
Sroka, z tym czopkiem to się nie martw, u nas było kilka razy tak samo, czopek wyprukała po kilku godzinach w stanie niezmienionym a kupki było zero
A i zapomniałam ci napisać, że mieszkam w Będzinie GrodzcuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 11:05
-
MOI wrote:Aaaa jeszcze was zapytam na czym bawia sie wasze dzieci? Nie chodzi mi o mate edukacyjna, tylko cos innego bez palakow i wiekszego. Ja mam koc i na to mate, ktora kupilismy na allegro i wtopilismy, bo jest cieniutka i nie nadaje sie do zabawy na podlodze. Pozactym strasznie sie to wszystko roluje i przeszkadza np w lezeniu na brzuszku. Zastanawiam sie czy nie kupic jakiejs maty piankowej. Pytanie, czy nie bedzie za twarda? Macie jakas, polecacie cos co nie smierdzi chinszczyzna?
MOI lubi tę wiadomość
-
Smutas wrote:W sumie niedaleko mieszkasz a mogłam Ci dać cynk jak było -45 procent bym powiedziała ze to dla anatomia albo byś mi na stronie pokazała co chcesz i byś odebrała przy okazji albo bym ci wysłała. Jak coś to będę pamiętać o Tobie.