Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
DeLaCruz ale było by fajnie jakby sie okazalo ze bedziesz miala drugiego brzdąca miałybysmy komu kibicowac
Agsonik zdrówka życze :* teraz w ogole jakis okropny wirus panuje, ciagle slysze ze ktos chory...i sama mam chorowitkow w domu.Agsonik lubi tę wiadomość
-
MOI wrote:A my bylismy na szczepieniu wzw + pneumokoki. Julcia wazy juz 9385 g i dr powiedziala, ze wyglada jak roczne dziecko (moim zdaniem znacznie przesadzila). Jak powiedzialam, ze Jula nie odwraca sie jeszcze na brzuszek, to powiedziala ze trzeba zrobic usg przezciemiaczkowe i wypisala skierowanie. Idziemy na badanie za 10 dni, ale mam nadzieje, ze do tego czasu Julka sie jednak zdecyduje obrocic
No to pokaźna dziewczynka my mamy ok 9 kg i tez wszyscy wokół twierdzą że Krzys na rocznego bobasa wygląda, a juz na 10 mcy to na pewno...ja tam uwazam ze przesadzają, bo ciuszki nosimy 74 od niedawna wiec teoretycznie prawie idealnie w rozmiarowke sie wpasowujemy, bo za pare dni 6 mcy
Co do obrotów to wydaje mi sie ze kazde dziecko ma swoje własne tempo, ja tez sie bałam ze mój sie nie obraca a zaczłą to w Wielkanoc robic, czyli tak naprawde dopiero co, bedzie dobrze zobaczyszMOI lubi tę wiadomość
-
Tak, niestety cc
Agsonik, mój Franek też się jeszcze nie obraca. A nie macie problemów z ulewaniem? Bo mój ma awersję do brzuszka właśnie przez to i broni się przed tą pozycją. Widzę, że byłby w stanie się obrócić, wystarczy tylko jeszcze jeden drobny ruch i byłby na brzuchu, wie jak to zrobić. Z wprowadzeniem stałych pokarmów już dłużej poleży i są postępy💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Agsonik wrote:Sylwia ja też chyba zwracam, chciałam takie na czerwiec mieć te ubranka a mój już teraz nosi 74 np z hm i są idealne, to te będą małe eh nie dobrze a takie ładne:))
-
MOI wrote:Agsonik i Pestka -to ile razy dziennie karmicie teraz piersia i ile karmuen wam wypadlo przy rozszerzaniu diety??
to tylko ja z karmiących juz okres mam? no smutno mi normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 12:57
-
ataga4 wrote:Nelly, moglabys podac mi link do strony gdzie kupilas okulary przeciwsłoneczne dla Magdy?
ataga4 lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Gdzieś slyszalam chyba w dzień dobry TVN że tak male dzieci nie powinny nosić okularów przeciwsłonecznych bo może to zaburzyć rozwój vwzroku czy jakoś tak
-
sylwia1985 wrote:wy chodzicie na spacer jak delikatnie pada i jest wiekszy wiatr czy odpuszczacie?
KasiaMJ lubi tę wiadomość
-
sroka no to napewno beda ubranka male skoro nie tylko ja bede odsylac
ja robie obiad bo za godzinie familia cala niestety juz bedzie - maz dzwonil i powiedzial ze juz wracaja- juz mnie zoladek zaczyna fiksowac z nerwow bo sie zacznie- prosilam go ze jak beda wracali zeby pogadal z nimi zeby sie tak nie wpierdzielala tesciowka ale jsak zwykle jednym uchem wleci drugim wyleci bo ze ona tylko przyszla poraz enty w dniu zobaczyc malegoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 13:33
-
Sroka wrote:Uff. Moje ubranka są okej porównywałam z tymi kupionymi z h&m na 74 i są identyczne a pajac który mam na 74 to jest jakiś ogromnie duży. Także odetchnęłam z ulgą bo są śliczne
a sliczne te ubranka to prawdaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 13:36