Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Jeżeli rano jest brzuszek to znaczy że jest to taki prawdziwy ciążowy
Ja jeszcze takim niestety nie mogę się pochwalić, za to po jedzeniu jest wielki jak balonAnoolka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMOI wrote:A mi się śniło, że miałam dziecko i nie mogłam ogarnąć jak się je obsługuje. W dodatku cały czas mi robiło na złość i nic mi przy nim nie wychodziło Nawet pieluchy nie potrafiłam porządnie założyć
MOI lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hihi dzięki dziewczyny, ale załamkę przeżyłam po obudzeniu, kiedy pomyślałam, że tak mogłoby byś w rzeczywistości Mąż powiedział, że jeśli tak mi się śniło, to będzie na odwrót i dzidziuś będzie grzeczny jak aniołek
Waniulka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
W końcu i ja znalazłam sekundę, żeby do Was się dołączyć niestety u mnie z czasem krucho, wiec raczej nie będę częstym gościem póki nie pójdę na L4;)
W pierwszej kolejności to gratuluje wszystkim zebranym tu mamusiom buziaczki dla Was i Waszych Maluszków- proszę teraz ładnie poglaskac swoje brzuszki od cioci Mungo
W następnej kolejności wielkie buziaki tym, które maja termin na 3 października- bo to moje urodziny
A ja mam termin na 6-ego.
Zamykam na babskie party miłego wieczorkupaaolka, Anoolka, Madź, kalitria, Waniulka, Kakabaka, mała_mi, caterinka, MOI, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny jak mnie tu dawno nie bylo. wczoraj tak mnie bol brzucha zlapal ze zadzwonilam do gina i pojechalam, ale na szczescie szystko oki
co do brzuszka to ja jestem bardzo szczupla osoba i u mnie widac juz brzuszek
a co do snow to ja mam dopiero masakre, caly czas mi sie sni ze moj maz ma romans nie dosc ze stresuje sie ciaza to jeszcze mnie sen dobijamarta -
Hej dziewczynki ja swoich snów bardzo nie pamiętam, zasypiam dopiero nad ranem, bo normalnie jak się kładę nie mogę zasnąć...
A brzuszek w ciągu ostatnich kilku dni mi wyskoczył i to nawet spory ...myślałam ze długo nie będzie nic widać, bo moja mama miała ponoć tak malutki ze mną, że jak była w 5 m-cu to martwiła się że się nie rozwijam...ale urodziłam sie zdrowa i mialam 3 kg może też dlatego widać mi że w miarę szczupła jestem i gdzieś te bebechy muszą się rozłazić żeby zrobić miejsce maluszkowi.. -
No własnie Marta chyba tak już mamy Ciekawe czy to tez może świadczyć o tym że dziecko większe będzie...mój mąż jak się urodził miał aż 61 cm! no i ważył tez sporo..bo ponad 4,5kg, teściowa drobinka, podziwiam ją że takiego giganta urodziła Ciekawe czy te geny mąż przekazał naszemu maluszkowi..
Nati74 lubi tę wiadomość
-
niewiem kochana ja ci powiem tak w pierwszej ciazy bylam grubsza niz teraz przed ciaza bo wtedy wazylam 57 kilo przy 172 brzuszek bylo mi widac dopiero w 5 lub 6 miesiacu, majka miala 51cm i waga 3kilo. teraz kochana przed ciaza wazylam 49 kilo i powiem ci ze brzuszek praktycznie od poczatku widzialam, a co do wagi i cm to zobaczymymarta
-
a no to Ty naprawde chudzinka jestes ja miałam przed ciążą 55kg więc trochę więcej jednak, ale i tak na okrągło słyszę, że chuda jestem i że nie zaszkodziło by mi przytyć troszkę...no to teraz przytyję i to będą najcudowniejsze kilogramy
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
moja mama w ciąży najpierw schudła 5 kg potem dopiero przybierała może z 10 kg max.
a ja się urodziłam 59cm i 3 kg nie ma znaczenia i reguły - mało tego miała taką anemię, że masakra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 20:02
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
mungo wrote:A ja mam termin na 6-ego.
No chyba że bedzie to chlopak to wszystko bedzie kończyć sie na -ny albo -ący
Gratuluje - piękny termin!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 20:40
mungo, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo,
zapraszam na bloga nowy wpis
Co do nastroju i pogody to dziś u mnie ok idziemy z rodzicami na obiad do restauracji ukraińsk0-kazachsko-gruzińsko-uzbeckiej - uwielbiam a wcześniej jedziemy poszukać mebli do kuchni - mamy swój typ i jak wszystko nam zagra to kupimy
MOI, Madź, moni28, Kajaoli lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150