Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej słonka ja się wyspałam zasnęłam o 19,30 i niedawno wstałam tego mi było trzeba
Anoolka ja mam nospe tylko, że ja już tyle leków ( 3 razy dziennie antybiotyk, osłony do antybiotyku 4 tabletki, leki na tarczycę) biorę że mój organizm widzi tabletkę to od razy wymiotuje
lecę jeść śniadanko
-
Dzień dobry, dziewczyny witam was w ten ponury dzień, jak się chwalimy to się chwalimy właśnie dzisiaj rozpoczęłam 10 tc w dniu moich 24 urodzin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2014, 10:42
caterinka, Madź, Anoolka, lubek, Kajaoli, anuszka82 lubią tę wiadomość
-
marta83 wrote:niewiem kochana ja ci powiem tak w pierwszej ciazy bylam grubsza niz teraz przed ciaza bo wtedy wazylam 57 kilo przy 172 brzuszek bylo mi widac dopiero w 5 lub 6 miesiacu, majka miala 51cm i waga 3kilo. teraz kochana przed ciaza wazylam 49 kilo i powiem ci ze brzuszek praktycznie od poczatku widzialam, a co do wagi i cm to zobaczymy
Marta ja mam ledwo 2cm więcej a przy wadze 56 kg wyglądam jak anorektyczka, a jak schudłam do 52 to lekarz na podstawie wyglądu chciał mnie położyć do szpitala
Ale przyznaję ci rację, ze przytyć wcale nie jest tak łatwo
Ja w 1 ciąży do końca 4tego miesiąca schudłam 7 kg, potem przybrałam ok 9 młode miało 3,6kg.
Teraz przybrałam już jakiś kgram
-
renatkach wrote:Dzień dobry, dziewczyny witam was w ten ponury dzień, jak się chwalimy to się chwalimy właśnie dzisiaj rozpoczęłam 10 tc w dniu moich 24 urodzin
Renatkach wszystkiego najlepszego, przede wszystkim spokojnej ciąży -
nick nieaktualnyrenatkach wrote:Dzień dobry, dziewczyny witam was w ten ponury dzień, jak się chwalimy to się chwalimy właśnie dzisiaj rozpoczęłam 10 tc w dniu moich 24 urodzin
wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń
co do wagi to ja ważyłam w 2 ciąży 47 kg i schudłam 7 wyglądałam strasznie
teraz waga wyjściowa była 49 muszę się zważyć ile tym razem jest -
nick nieaktualnyrenatkach wrote:Dzień dobry, dziewczyny witam was w ten ponury dzień, jak się chwalimy to się chwalimy właśnie dzisiaj rozpoczęłam 10 tc w dniu moich 24 urodzin
wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń
co do wagi to ja ważyłam w 2 ciąży 47 kg i schudłam 7 wyglądałam strasznie
teraz waga wyjściowa była 49 muszę się zważyć ile tym razem jest -
renatkach wrote:Dzień dobry, dziewczyny witam was w ten ponury dzień, jak się chwalimy to się chwalimy właśnie dzisiaj rozpoczęłam 10 tc w dniu moich 24 urodzin
-
na mnie kazdy sie patrzyl jak na jakas anorektyczke co nie bylo mile pozniej sie juz przyzwyczailam, najlepsze jest to ze nigdy w zyciu sie nie odchudzalam i niewiem skad taki spadek wagi byl, podobno przez tarczyce ktora bede miala tylko niewiadomo kiedy sie ujawni, najbardziej rozwalaly mnie dziewczyny ktore mowily ze by chcialy tak wygladac, hehe zastanawialam sie pozniej co one mialy z glowa hehehe.
Anoolka lubi tę wiadomość
marta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny fajny wózek znalazłam:
https://www.youtube.com/watch?v=yk1Gn5ZBsK0
dla mnie super ze względu na wymieniane koła[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Hej ja też właśnie skończyłam cześć świętowania z rodziną, idę spać i jutro właściwe urodziny świętuje z mężem .
Ale! Czy któraś z Was ma już linee negre? Bo ja właśnie dzisiaj zauważyłam u siebie. Nie za bardzo mi się zawsze to przebarwienie podobało i miałam nadzieję, że mnie ominie, niestety. Z drugiej strony, to chyba dobrze - hormony pracująMadź, Kajaoli, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
Witam w śnieżny niedzielny poranek... Wczoraj mój synek skończył 8lat tort był tak pyszny ze zjadłam 3kawałki ale moja siostra mnie pobiła zjadła 4kawałki w końcu jest w 37tygodniu ciąży i wielki brzuch... Wstałam dziś o 4siku patrze przez okno a tam biało ale teraz jest +7st wiec szybko śnieg znika na całe szczęście... Z czwartek idę do lekarza staram się nie myśleć o tym ale już zacznam się bać... Co by tu porobić w tą niedziele...
Kajaoli lubi tę wiadomość