Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, jest tu na forum taki ciekawy watek o nazwie: Bazarek, znacie juz moze? Dziewczyny odsprzedaja jakies drobnostki lub oddaja. Fajne oferty, np. karty Michaeli dla maluszkow, ktore zostaly wykonane przez Michaele i jej meza sa rewelacyjne. Polecam
-
Malinowa ściskam serdecznie
-
Kajaoli wrote:Kochane, jest tu na forum taki ciekawy watek o nazwie: Bazarek, znacie juz moze? Dziewczyny odsprzedaja jakies drobnostki lub oddaja. Fajne oferty, np. karty Michaeli dla maluszkow, ktore zostaly wykonane przez Michaele i jej meza sa rewelacyjne. Polecam
idę zajrzeć -
Kajaoli wrote:Kochane, jest tu na forum taki ciekawy watek o nazwie: Bazarek, znacie juz moze? Dziewczyny odsprzedaja jakies drobnostki lub oddaja. Fajne oferty, np. karty Michaeli dla maluszkow, ktore zostaly wykonane przez Michaele i jej meza sa rewelacyjne. Polecam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć. Ja się żegnam, już nie będę mamusią w październiku ((((((((((((((((((
wczoraj miałam zabieg. Serduszko mojego maleństwa przestało bić (((((
życzę wam powodzenia, oszczędzajcie się i dbajcie o siebie. Szczęśliwych rozwiązań i spokju kobietki. Mi nie dane było dalej się cieszyć ale za was mocno trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
ja chyba przestane zaglądać na forum
Waniulka bardzo mi przykro