X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka, strasznie mi przykro..

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, ja nie mogę... Waniulka tak bardzo, bardzo mi przykro.
    Takie wiadomości rzucają straszny cień na własną radość. I w dodatku strasznie się przez to stresuję. Do jutrzejszej wizyty chyba zwariuję. Dzięki Bogu nie muszę czekać jeszcze dłużej. Ale to i tak niczego nie przesądza. Przecież odchodzą maluszki których mamy czuły się przecież fantastycznie.

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka <3 <3 <3
    Mi też się odechciało tu zaglądać :(

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziewczyny, przyszle tegoroczne mamusie lub te, ktore mamami zostana troche pozniej bo wlasnie spotkala je tragedia: Jedziemy na tym samym wozku.. Walczymy codziennie z tymi samymi demonami czyli z wlasnym strachem i patrzymy mu prosto w twarz.
    Chcialam Wam wszystkim poprostu powiedziec, ze nas podziwiam za odwage i cale poswiecenie, na ktore obecnie nas stac. Pomimo przeszkod probujemy z calych sil isc do przodu i dawac z siebie to co najlepsze..
    Nie wiedzac co nas czeka za zakretem i jak wyglada meta.
    W tej walce mozemy albo wszystko zyskac albo wszystko stracic.. i tak brniemy do przodu, najpierw starajac sie o dziecko, potem noszac je pod sercem.
    Badzcie zawsze silne i nie zwazajcie na przeszkody, tego zycze Wam Wszystkim bez wyjatku, w ciazy lub nie, i sobie tez..

MartaR.., caterinka, Anoolka, MOI, Kakabaka, ao12., Eva0507, mała_mi, moni28, mad8, Madź, kalitria, BISCA, blue00, Ciapulinka, anka_a lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • MartaR.. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ze strachu się zastanawiam czy iść w czwartek do lekarza :-(

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka przykro bardzo!....po tylu zlych wiadomosciach zacznijmy w koncu z tymi dobrymi!!!!Wczoraj na wizycie widzialam mojego malucha,wiercil sie strasznie i ssal palca!!Ludzik ma juz 5,26 cm!

Ewuncia92, Kajaoli, Anoolka, MOI, Nati74, mała_mi, mad8, Madź, lubek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    A ja ze strachu się zastanawiam czy iść w czwartek do lekarza :-(
    no co ty Marta!!!!!!Musi byc dobrze...limit zlych wiadomosci juz sie wyczerpal!!

Anoolka, Kajaoli, MartaR.., mad8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caterinka wrote:
    no co ty Marta!!!!!!Musi byc dobrze...limit zlych wiadomosci juz sie wyczerpal!!
    Oby :)

Kajaoli, caterinka, MartaR.. lubią tę wiadomość

• Drelin Przyjaciółka

Wysłany: 18 marca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zapisałam się na usg w czwartek. Do 28.03 chyba bym oszalała, tym bardziej, że brzuch mnie ostatnio boli.

yuudrjjg1yagrwny.png
  • kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vaniulka ; ( strasznie mi przykro. Przytulam.

26.09.2014 Aluś :*
    Aniołek [*] Listopad 2015r.
    ckai3e3kdf77majo.png
  • Nati74 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też idę w czwartek I też nei jestem pewna co zobaczę :(

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • MOI Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wiele z nas w ciągu kilku następnych dni odbędzie wizyty, ale błagam, nie wkręcajcie się, i nie myślcie o tym, co potencjalnie może się wydarzyć. Dość smutków na forum! Musimy wierzyć, że wszystko będzie dobrze! Takie przykrości, o których ostatnio się tu dowiedziałyśmy, niestety się zdarzają i nie ma żadnej reguły kiedy, co, u kogo itp.
    Apeluję o choćby malutką dawkę optymizmu, taki malutki promyczek nadziei! Nie pogrążajmy siebie nawzajem i nakręcajmy negatywnych myśli!!!
    1201406g9q4n0uiik.gif

Drelin, MartaR.., caterinka, Kakabaka, Kajaoli, Eva0507, paaolka, mała_mi, Nati74, mad8, Anoolka, renatkach, Scęście lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze mamy silne i trzeźwo myślące osobowości tu na forum które umieją postawić trochę na nogi ...dziękuję

Kakabaka, Drelin, Kajaoli, caterinka, MOI lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • mad8 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka bardzo mi przykro, trzymaj się ciepło

relg3e5eyc9mcvbi.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja też wpisuje dobre wieści. Dziś na wizycie widziałam moje małe serduszko jak rusza rączkami i nózkami. Same śliczności. Synek jak zobaczył zdjęcie usg.. mamuś ta nasza fasolka wcale nie wygląda już jak fasokla tylko jak zajączek albo mały niedźwiadek. Nadal musze brać duphaston ponieważ mam zmiany na macicy po krwiaku. no i gin. mi oświadczył aby w pracy uświadomić ze do niej już nie wrócę. Staram sie myśleć pozytywnie, no bo cóz mi zostało, jeszcze przede mną badania prenatalne.

Drelin, Kajaoli, Madź, mała_mi, Kakabaka, lubek, caterinka, MOI lubią tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • Madź Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka kochana... Trzymaj się Słońce :* :*

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waniulka tak mi przykro :( jejku czemu ciągle są te złe wiadomości życie jest nie sprawiedliwe :( aż nie chce sie tu zaglądać bo tylko człowiek sie denerwuje a nam jest to nie wskazane

preg.png
  • Eva0507 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie boje tu zaglądać właśnie na grupie następna podzieliła sie smutna wiadomością ;( sama zaczynam sie stresować bo mnie pobolewa brzuch i jajnik a wizyta dopiero 27
    Czemu ten nasz październik taki pechowy :(

ckai43r8qxen3hco.png
    hchy9jcg3aamtfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba każdy miesiąc tak ma...

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, każdy miesiąc tak ma. U nas też kilka straciło. Ja sama w listopadzie poroniłam, a obecnie już mam 75mm w brzuchu :) Taki okres teraz przed Wami, ale za kilka tygodni już wszystkie odetchniecie z ulgą. Na chwilę oczywiście, bo zaczną się badania genetyczne, połówkowe.. Taki już nasz urok, że się o wszystko martwimy.

Powodzenia życzę! :)

Anoolka, Drelin, Kajaoli, MartaR.., Kakabaka, mad8 lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ