Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też staram się myśleć pozytywnie i nie stresować szczególnie, że mamy wielu przyjaciół, którzy prawie codziennie zaglądają do nas, a szczególnie, że to pierwsza ciąża w naszej paczce:) Więc koledzy męża przychodzą, dotykają brzuszka, mówią do dzidziusia i nawet mu mówią jak mają na imię hehe śmiesznie, ale bardzo miło:) dziewczyny myślmy pozytywnie:) Jeśli coś ma się stać i tak nic na to nie poradzimy, więc cieszmy się tym co mamy:) ja mam usg dopiero 8 kwietnia...ale stosuję się rady mojego gina, nie ma plamień to wszystko ok:)
Madź, Kajaoli, caterinka, MartaR.., mad8 lubią tę wiadomość
-
ja też mam usg dopiero za dwa tygodnie i za każdym razem jak tu patrzę to mi się płakać chce, ale mój gin też powiedział że jak będą skurcze albo plamienia to na izbę przyjęć, a tak to nie panikować ale ciężko tak same wiecie, zwłaszcza jeżeli ma się za sobą już jakieś smutne doświadczenia... ale nie mamy tak naprawdę wpływu na to co ma się stać bo wszystkie dbamy o siebie i chuchamy żeby się nie przepracować, nie przemęczyć itd. Wszystko w rękach Boga a naszą życiową misją jest być matkami i w to trzeba wierzyć
Nati74, Kajaoli, caterinka, MartaR.., Madź, mad8, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny Podczytuje Was czasami ale czy te straszne wiadomosci kiedys sie skoncza ? tyle juz dziewczyn stracilo swoja kruszynke czemu tak musi byc? swiat jest okrutny i niesprawiedliwy !
Zycze Wam zeby juz zadnej z was nie spotkalo nic wiecej zlego !
PozdrawiamMartaR.., MOI, mad8 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj idę podglądać maluszka Wizytę mam na 15:40 i chyba dzisiaj lekarz założy mi kartę ciąży, bo poprzednio nie chciał zapeszać
Już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć moją słodką kruszynkę. To strasznie dziwne, że tak mocno można kochać kogoś kto pojawi się na świecie dopiero za ponad pół rokuMadź, caterinka, MartaR.., mała_mi lubią tę wiadomość
-
Kakabaka wrote:Ja dzisiaj idę podglądać maluszka Wizytę mam na 15:40 i chyba dzisiaj lekarz założy mi kartę ciąży, bo poprzednio nie chciał zapeszać
Już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć moją słodką kruszynkę. To strasznie dziwne, że tak mocno można kochać kogoś kto pojawi się na świecie dopiero za ponad pół roku
Kakabaka ja swoje maleństwo kochałam jeszcze przed zajściem w ciążę, a teraz przez te wszystkie dolegliwości nie mam siły się z tego cieszyć. Tylko wegetuję i czekam aż miną, żebym mogła tą miłość poczuć znowu. Bardzo ci zazdroszczę (oczywiście w pozytywnym sensie:)
Powodzenia na wizytach dziewczynkiMartaR.. lubi tę wiadomość
-
loveyou88 wrote:ja też staram się myśleć pozytywnie i nie stresować szczególnie, że mamy wielu przyjaciół, którzy prawie codziennie zaglądają do nas, a szczególnie, że to pierwsza ciąża w naszej paczce:) Więc koledzy męża przychodzą, dotykają brzuszka, mówią do dzidziusia i nawet mu mówią jak mają na imię hehe śmiesznie, ale bardzo miło:) dziewczyny myślmy pozytywnie:) Jeśli coś ma się stać i tak nic na to nie poradzimy, więc cieszmy się tym co mamy:) ja mam usg dopiero 8 kwietnia...ale stosuję się rady mojego gina, nie ma plamień to wszystko ok:)
Świetna historia z tymi kolegami. Strasznie rozczulająca (no chyba, że to moje hormony:)Kajaoli, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Jakos tak sie tu nie udzielam, nie wiem czemu
Tydz temu bylismy na wizycie w PL podczas urlopu, nagle pan doktor pokazuje nam dwa serduszka! Szok szok! Bily mocno
W poniedzialek ide do mojej gin tu w DE, zobaczymy co powie...
Niestety sporo zlych wiesci ostatnio straszne to
Trzeba wierzyc, ze wszystko sie uda, ale to nie takie proste mysli same sie nasuwaja...Madź, caterinka, Kakabaka, Kajaoli, MartaR.., Nati74, loveyou88, mad8, mała_mi, Magdzialenka, lubek, kredkaczarna lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Hej dziewczyny! Jakos tak sie tu nie udzielam, nie wiem czemu
Tydz temu bylismy na wizycie w PL podczas urlopu, nagle pan doktor pokazuje nam dwa serduszka! Szok szok! Bily mocno
W poniedzialek ide do mojej gin tu w DE, zobaczymy co powie...
Niestety sporo zlych wiesci ostatnio straszne to
Trzeba wierzyc, ze wszystko sie uda, ale to nie takie proste mysli same sie nasuwaja...
Kochana to rewelacyjna wiadomość
trzymam kciuki żeby było wszystko okMisty87 lubi tę wiadomość
-
Byłam dzisiaj u lekarza Wszystko jest w porządku Dzidziuś śliczny wstepne pomiary ok, przezierność 0,5mm, kość nosowa widoczna. Ale konkretne prenatalne mam 28.03.
Kakabaka, Kajaoli, Anoolka, sylwia1985, MartaR.., Nati74, MOI, caterinka, mad8, mała_mi, lubek, Madź lubią tę wiadomość