X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Spokojnie, wszystko będzie dobrze :)
    Ja niedługo odstawiam luteinę i też nie wiem jak to będzie. Został mi jeden listek i finito.
    Ja 1,5 tygodnia temu odstawiłam luteinę i żadnych ekscesów nie było :) Też się bałam ale po odstawieniu moje mdłości nie trwają już cały dzień i nie są tak silne:) Nie wiem czy to zasługa odstawienia luteiny czy sobie wkręcam ;)

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama86 wrote:
    Ja 1,5 tygodnia temu odstawiłam luteinę i żadnych ekscesów nie było :) Też się bałam ale po odstawieniu moje mdłości nie trwają już cały dzień i nie są tak silne:) Nie wiem czy to zasługa odstawienia luteiny czy sobie wkręcam ;)
    Ja jestem z tych szczęśliwych których mdłości nie męczyły jakoś szczególnie :) Tylko raz wymiotowałam a mdliło mnie sporadycznie. teraz coraz rzadziej mi się to przytrafia :)
    To może jak odstawię luteinę minie całkiem?

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj wymiotowalam choc zdarza sie to juz rzadziej.Ja biore lutka dopochwowo i wkurza mnie to ze wylatuje jak sie rozpusci i brudzi bielizne

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ja biore lutka dopochwowo i wkurza mnie to ze wylatuje jak sie rozpusci i brudzi bielizne
    Ja to w dzień wkładek używam za to w nocy bez żeby tam jakiś przewiew był ;)
    bo wiadomo wkładka= większe ryzyko infekcji :P

• Pauletta Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie:-) dzidzia 3 cm ma.
    A na opryszczke heviran mam brac.

Anoolka, Drelin, paaolka, mała_mi, MOI, MartaR.., Madź, Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta ale maścią masz smarować czy to są tabletki?
    No a poza tym super że wszystko w porządku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 12:41

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiec juz jestem po wizycie dzidzia urosła przez tydzień 1,2cm fajnie machała nóżkami jakby rowerki robiła... Dała się łaskawie zmierzyć wszystko jest na swoim miejscu , czyli 12tydz5dz dzidzia ma 6,2cm... :-D

caterinka, Anoolka, MOI, lubek, paaolka, Madź, moni28, mała_mi, Kajaoli lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • theagnes87 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ja wczoraj wymiotowalam choc zdarza sie to juz rzadziej.Ja biore lutka dopochwowo i wkurza mnie to ze wylatuje jak sie rozpusci i brudzi bielizne
    Ja na szczęście wogóle nie wymiotowałam, a mdłości miałam tylko przez tydzień w 8 tygodniu...
    A teraz wszystko mogę jeść i to za bardzo, bo nieraz mam takiego głoda że nie iwem co zrobić...
    Dlatego teraz isę wycfaniłam i jedną kanapkę jem na 2 razy :) pół jem najpierw, a jak za godzinę będę już głodna (a będę napewno) to kończę drugie pół ;)

Madź lubi tę wiadomość

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    theagnes87 wrote:
    Dlatego teraz isę wycfaniłam i jedną kanapkę jem na 2 razy :) pół jem najpierw, a jak za godzinę będę już głodna (a będę napewno) to kończę drugie pół ;)
    Jak bym miała zjeść jedną kanapkę to bym z głodu umarła ;)

• MOI Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    theagnes, ale patent na kanapkę :D Muszę spróbować, ale nie wiem czy dam radę ;) Dziś to mam po prostu głód stulecia! Zjadłam "na raz" dwie podwójnie złożone kanapki i jeszcze musiałam się czymś dopchać :O Całe szczęście, że mam w biurku woreczek z migdałami. Nie mogłam się od nich oderwać!!!
    2032771dwrqk97cy0.gif

Anoolka, Madź lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka tabletki. I mowila, ze jak tylko znowy wyjdzie czy zacznie chocby nawet swedziec mam znowu zazyc.

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • Natalia J. Przyjaciółka

Wysłany: 27 marca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie sie okazało, ze ja mam jednak wizytę w Poniedziałek a nie jutro :((( Co mnie przyćmiła to ja nie wiem! Zadzwoniłam i spytałam i Pni powiedziała, zew sumie mogę przyjechać, ale sama już nie wiem :)

e7835254a1.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia jedź! A co!!!! Przynajmniej weekend będziesz miała spokojny, bez nerwów i zastanawiania się, co będzie na wizycie :D Powodzenia!

Anoolka lubi tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • loveyou88 Ekspertka

Wysłany: 27 marca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam od 2 dni straszne bóle brzucha ale bez plamienia żadnego. takie w okolicy pępka rwanie, ciągnięcie, aż się czasem skulam i się boję:( byłam u gina powiedział że wszystko ok i to pewnie jelita albo brzuch...nie wiem co myśleć:(

uwo9lhb8zmyz8z02.png
  • Madź Ekspertka

Wysłany: 27 marca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli gin powiedział, że jest dobrze to nie zamartwiaj się :)
    loveyou88 wrote:
    a ja mam od 2 dni straszne bóle brzucha ale bez plamienia żadnego. takie w okolicy pępka rwanie, ciągnięcie, aż się czasem skulam i się boję:( byłam u gina powiedział że wszystko ok i to pewnie jelita albo brzuch...nie wiem co myśleć:(

• moni28 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj również byłam na wizycie, moje maleństwo jest tak samo duże jak Twoje mamy ten sam tydzień ciąży:) może w tym samym terminie urodzimy:)

MartaR.. wrote:
    Wiec juz jestem po wizycie dzidzia urosła przez tydzień 1,2cm fajnie machała nóżkami jakby rowerki robiła... Dała się łaskawie zmierzyć wszystko jest na swoim miejscu , czyli 12tydz5dz dzidzia ma 6,2cm... :-D

MartaR.., MOI lubią tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurczę troszkę się pomyliłam źle spojrzałam na suwaczki::))

moni28 wrote:
    Dzisiaj również byłam na wizycie, moje maleństwo jest tak samo duże jak Twoje mamy ten sam tydzień ciąży:) może w tym samym terminie urodzimy:)

MartaR.. lubi tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • Natalia J. Przyjaciółka

Wysłany: 27 marca 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowałam, ze jadę :) a co mi tam ;))) a 7.04 na prenatalne :))

Loveyou ja mam bóle wciąż i cały czas. Ciągniecie pępka rownież, nawet jakiś czas temu pisałam czy to normalne :) musiałam wtedy dzieci ochrzania, ze ja mam tylko jeden pępek a ich jest dwoje, żeby radzili sobie sami ;) Teraz już tak nie boli jak wtedy, ale czasem aż mnie zegnie w pół :)

Wiecie, jestem coraz gorsza dla Męża i społeczeństwa :( nie chce tak! Kocham go z całych sił i przepraszam go a on nawet sie nie gniewa, bo rozumie. Zreszta mam w nim takie oparcie jak w nikim. Nie przypuszczałem ze w Mężczyznach może być tyle zrozumienia i miłości :))))) Czekam aż sie przeprowadzimy do swojego domu żebym mogła mu zrobic jakaś kolacje w ramach przeprosin albo coś....normalnie nie da sie ze mną wytrzymać :(

Kajaoli lubi tę wiadomość

e7835254a1.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 27 marca 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    o kurczę troszkę się pomyliłam źle spojrzałam na suwaczki::))
    Dobrze spojrzałas moja dzidzia jest młodsza według usg i dziś jest 12tydz5dz :-D ciekawe czy płeć tez będzie taka sama...

7a4aio4pfp2702id.png
  • loveyou88 Ekspertka

Wysłany: 27 marca 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki natalia...i też miałaś takie silne:( boje się, że coś z dzidzią:(

uwo9lhb8zmyz8z02.png
‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ