Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kakabaka wrote:Spokojnie, wszystko będzie dobrze
Ja niedługo odstawiam luteinę i też nie wiem jak to będzie. Został mi jeden listek i finito.
-
mama86 wrote:Ja 1,5 tygodnia temu odstawiłam luteinę i żadnych ekscesów nie było Też się bałam ale po odstawieniu moje mdłości nie trwają już cały dzień i nie są tak silne:) Nie wiem czy to zasługa odstawienia luteiny czy sobie wkręcam
To może jak odstawię luteinę minie całkiem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiec juz jestem po wizycie dzidzia urosła przez tydzień 1,2cm fajnie machała nóżkami jakby rowerki robiła... Dała się łaskawie zmierzyć wszystko jest na swoim miejscu , czyli 12tydz5dz dzidzia ma 6,2cm...
caterinka, Anoolka, MOI, lubek, paaolka, Madź, moni28, mała_mi, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Ja wczoraj wymiotowalam choc zdarza sie to juz rzadziej.Ja biore lutka dopochwowo i wkurza mnie to ze wylatuje jak sie rozpusci i brudzi bielizne
A teraz wszystko mogę jeść i to za bardzo, bo nieraz mam takiego głoda że nie iwem co zrobić...
Dlatego teraz isę wycfaniłam i jedną kanapkę jem na 2 razy pół jem najpierw, a jak za godzinę będę już głodna (a będę napewno) to kończę drugie półMadź lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
theagnes, ale patent na kanapkę Muszę spróbować, ale nie wiem czy dam radę Dziś to mam po prostu głód stulecia! Zjadłam "na raz" dwie podwójnie złożone kanapki i jeszcze musiałam się czymś dopchać Całe szczęście, że mam w biurku woreczek z migdałami. Nie mogłam się od nich oderwać!!!
Anoolka, Madź lubią tę wiadomość
-
Jeśli gin powiedział, że jest dobrze to nie zamartwiaj się
loveyou88 wrote:a ja mam od 2 dni straszne bóle brzucha ale bez plamienia żadnego. takie w okolicy pępka rwanie, ciągnięcie, aż się czasem skulam i się boję byłam u gina powiedział że wszystko ok i to pewnie jelita albo brzuch...nie wiem co myśleć -
Dzisiaj również byłam na wizycie, moje maleństwo jest tak samo duże jak Twoje mamy ten sam tydzień ciąży:) może w tym samym terminie urodzimy:)
MartaR.. wrote:Wiec juz jestem po wizycie dzidzia urosła przez tydzień 1,2cm fajnie machała nóżkami jakby rowerki robiła... Dała się łaskawie zmierzyć wszystko jest na swoim miejscu , czyli 12tydz5dz dzidzia ma 6,2cm...MartaR.., MOI lubią tę wiadomość
-
Zdecydowałam, ze jadę a co mi tam )) a 7.04 na prenatalne )
Loveyou ja mam bóle wciąż i cały czas. Ciągniecie pępka rownież, nawet jakiś czas temu pisałam czy to normalne musiałam wtedy dzieci ochrzania, ze ja mam tylko jeden pępek a ich jest dwoje, żeby radzili sobie sami Teraz już tak nie boli jak wtedy, ale czasem aż mnie zegnie w pół
Wiecie, jestem coraz gorsza dla Męża i społeczeństwa nie chce tak! Kocham go z całych sił i przepraszam go a on nawet sie nie gniewa, bo rozumie. Zreszta mam w nim takie oparcie jak w nikim. Nie przypuszczałem ze w Mężczyznach może być tyle zrozumienia i miłości )))) Czekam aż sie przeprowadzimy do swojego domu żebym mogła mu zrobic jakaś kolacje w ramach przeprosin albo coś....normalnie nie da sie ze mną wytrzymaćKajaoli lubi tę wiadomość