Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Anoolka nie marudź, tylko się ciesz!!!! Zobaczysz, przyjdzie czas na Twój brzuszek, a dzięki temu, że nie rośnie (i być może nie będzie duży), masz mniejsze ryzyko powstania rozstępów
U mnie coś tam już delikatnie widać, choć pewnie bardziej jest to wzdęcie, niż ciąża Ludzie w pracy mówią, że nie widać go jakoś specjalnie -
Anoolka wrote:Dziewczyny dzisiaj ustałam rano przed lusterkiem i się patrzę a tam brzuszek jak był płaski tak i jest dalej a w tych wszystkich informacjach na temat tygodni ciąży jest napisane że powinnam się już zaokrąglać
Jak to u was jest z brzuszkami na tym etapie??? -
nick nieaktualny
-
Moi, ja dziś naleśniki robiłam dzieci uwielbiają, maz trochę mniej, ale nie wybrzydza bo wie ze u mnie codziennie mięso to nieee bleeeeee
Anoolka, mój brzuch dalej plaski no chyba najem się jakichś wynalazków, to popołudniu go wzdęcie wypychaAnoolka lubi tę wiadomość
-
Dla męża schabowy ziemniaki i surówka a że dla mnie mięso jest ostatnio ble to naleśniki, na pierwsze danie rosół na pare dni a jak się znudzi przerobie na pomidorową
U mnie brzuch może i coś wystaje ale raczej przez wzdęciaAnoolka lubi tę wiadomość
Layla. -
lubek wrote:Ja mialam kiedys kroplowke z potasu, nie da sie, zeby zleciala w pol h. Kroplowka z potasu boli, dlatego musi schodzic bardzo wolno, babcia by nie wytrzymala z bolu przy takiej predkosci.
Dzieki dziewczyny. Babcia jest swiadoma ale troche slaba, tez mowila lekarzowi, ze nie dostala tej kroplowki a on nie chcial sluchac ani cioci ani babci. A jeszcze do tego piszecie, ze kroplowka z potasem za szybko puszczona boli, to ja juz widze moja babcie jak krzyczy w nieboglosy - bo tak by zrobila
Jesli chodzi o sztucce to jednorazowki zalatwilyby sprawe
Dzis jestem strasznie zalatana wiec zagladam dopiero teraz do was
Widze, ze jeszcze dochodza nowe osoby - witaj Layla - czyli lista nadal sie powieksza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 19:42
-
nick nieaktualnyja jestem w trzeciej ciąży a brzuch to mam wręcz wklęsły chyba że wieczorem to mam wzdęcie a nie brzuchol
Kajoli polska służba zdrowia to tragedia jeśli chodzi o opiekę nas starszymi osobami nie będę Ci nawet pisać co przeszła moja babcia i przechodzi nadal
-
Hej dziewczyny Po moim brzuchu raczej tez nic nie widać, jak już to wzdęcia;) Natomiast dziś miałam prenatalne i pani doktor powiedziała, że chyba jeszcze za wcześnie na płeć, ale raczej widzi pomiędzy nóżkami więcej niż mniej... Zobaczymy co dalej którejś z was też poddali prawdopodobieństwo płci?
Kajaoli, Kakabaka, mała_mi, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Robilam prenatalne w 12tyg4d ciazy i powiedziano mi, ze to chlopiec. Oczywiscie teraz czekam na potwierdzenie ale lekarz, ktora robila badanie byla bardzo pewna siebie i mowila, ze rzadko sie myli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 03:47
mała_mi, Madź lubią tę wiadomość
-
Hej dziś idę na usg mam nadzieje ze dzidzia da się zmierzyć nie tak jak tydzień temu według usg dziś mam 12tydz 5dz i od dziś mam odstawić dupka...nie wiem jak mój organizm na to zareaguje... Trzymajcie kciuki....
Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za obiadowe podpowiedzi Widzę, że najczęściej powtarza się pomidorowa Ja też robię ją częściej niż kiedykolwiek i smakuje mi jak nigdy
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!MartaR.., mała_mi, Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny