Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kakabaka wrote:A o cóż dziewczyny z innych wątków się kłócą? Dziwne
Ja to wpadam tutaj na poprawę humoru właśnie, i pogadać z fajnymi dziewczynami, a nie wywalać jakieś żale wewnętrzne
czasem wpadam na inne wątki, bo mam tam 'stare znajome' z owu i mogłybyście się zdziwić co tam się czasem(zaznaczam że rzadko, nie cały czas, żeby znowu nie było) wyprawia. Nie będę opowiadać szczegółów, bo dopiero się będzie działo... A ja nerwowa jestem, ale pokojowo nastawiona nie lubię się bez sensu kłócić.
dżizaz, obiad miałam robić....
EDIT: miałam napisać jeszcze że wszytskie te nieporozumienia, to przez hormony ciążoweWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 11:30
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:czasem wpadam na inne wątki, bo mam tam 'stare znajome' z owu i mogłybyście się zdziwić co tam się czasem(zaznaczam że rzadko, nie cały czas, żeby znowu nie było) wyprawia. Nie będę opowiadać szczegółów, bo dopiero się będzie działo... A ja nerwowa jestem, ale pokojowo nastawiona nie lubię się bez sensu kłócić.
dżizaz, obiad miałam robić....
EDIT: miałam napisać jeszcze że wszytskie te nieporozumienia, to przez hormony ciążowe -
MartaR.. wrote:A ja idę do fryzjera trochę się upięknie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 11:54
-
Scęście wrote:a ja nie dostalam swoich wynikow ;/ lekarz wsadzil do karty w przychodni a ja ich namacalnie nie mam
moje też położna wkłada do karty, ale ksero, orginały zawsze dostaje do ręki i mam nosić ze sobą razem z kartą ciąży.