Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acha w Krakowie Piekne miasto, jedno z moich ulubionych, zaraz po liceum studiowalam tam mode
Jest jedna taka firma, ktora, jestem pewna ze znajdziesz w Polsce, nazywa sie Verbaudet. Bardzo fajne ciuszki, tu jest link na francuskie Verbaudet i caly ich katalog z ciuszkami dla noworodkow:
http://www.vertbaudet.fr/bebe-nouveau-ne-kits-naissance-bebe.htm#?intcmpid=nav_haute_bebe_nouveau_ne_kits_naissance -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Hej dziewczyny a jak samopoczucie bo u mnie świetnie ja nawet nie czuje ze mam małego bąbla w brzuchu ...czy to jest normalne?
A w drugim trymestrze samopoczucie się poprawia i nie raz słyszałam że dziewczyny martwiły się że nie czują się jak by były w ciąży a później okazywało się że wszystko jest ok więc nie martw sięKajaoli, MartaR.., MOI lubią tę wiadomość
-
Ja tez czuje sie bardzo dobrze oby to byl dobry znak
A ciuszki kupilam bo mi sie bardzo spodobaly. Jesli lekarz pomylil sie i okaze sie, ze to jednak dziewczynka, sprezentuje je komus albo zostawie sobie na pozniejMartaR.., Madź lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej słoneczka
ja dziś zaczęłam 2 trymestr jupi nie mogę się doczekać poniedziałku bo mam usg trochę się stresuję ale ogólnie czuję się świetnie
Kajaoli moja Kingusia miała body w takie granatowo-białe paseczki to tego ubierałam jej legginsy granatowe i biały kapelusik na głowę wyglądała super więc w razie czego dziewczynki też mogą chodzić w paskiAnoolka, MartaR.., Kajaoli, Madź lubią tę wiadomość
-
Oj leci, leci... I pomyśleć, że za chwilę będziemy tulić nasze malutkie bąbelki
Wczoraj na Polsat Cafe widziałam końcówkę polskiego programu "Porody" (to chyba jakaś nowość?). Kobieta miała cesarkę i rodziła bliźnięta -chłopczyka i dziewczynkę. Jak zobaczyłam te dwa malutkie szkraby to tak się popłakałam, że szok. Wzruszyłam się na maxa i ryczałam jak bóbr!!!Anoolka, MartaR.., blue00, paaolka, Kajaoli, Madź lubią tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:Na tlc albo na TVN style leci tych programów tego typu ciążę z zaskoczenia ,porodówka, dzieci do adopcji tez oglądam i się katuje bo płacze jak by kran odkręcili mi gdzieś...
Tez lubie ogladac te programy a teraz na zwolnieniu to juz w ogole mam na nie duzo czasu... wzruszam sie i wyobrazam sobie jak bedzie z naszym maluszkiemMOI lubi tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:KajaOli dodasz coś różowego i będzie super ale będzie chłopak jak juz siusiaka pokazał to nie odpadnie
Marta, wiesz jak to jest mam kolezanke, ktorej powtarzano przez cala ciaze, ze bedzie miala dziewczynke.
No i Maksio wracal ze szpitala do domu w rozowych spioszkach w kwiatkiMOI, MartaR.., mała_mi, Madź lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny, czy Wy też tak miałyscie albo macie,
a mianowicie wczoraj coś mi jakby naderwało isę w pachwinie jak sobie szłam...
Usiadłam na chwile na kanapie - bólu nie czułam, ale przy podnoszeniu się, ból niedoopisania, nie mogłam się wyprostować ani zrobić kroka,=...
Po godzienie mogłam dopiero zrobić jakieś kroki, a po nocy, nadal coś mnie ciągnie i rwie w lewej pachwinie, i chodze jak babcia, ale mogę isę poruszać, bo nawet w pracy jestem...
Ale ból towarzyszy mi tylko przy poruszaniu i tylko z lewej strony pachwiny...
Naczytałam isę coś o rozciągających się wiązadłach...ale żeby tylko z jednej strony i taki nagły, niezapowiadany ból? -
nick nieaktualny
-
MOI wrote:Theagnes, ja miałam kiedyś takie akcje, ale nie będąc w ciąży. Przechodziło samo, ale trochę niestety trwało, zanim się "zaleczyło". Staraj się nie nadwyrężać, nie obciążać tej bolącej strony
Dzięki, no własnie nie wiem czy to coś z ciążą powiązane że wiązadło mi isę nadwyrężyło bo się rozciąga, czy poprostu bez przyczyny isę naciągnęło i boli, bo ból wchodził aż do środka...
Teraz jest juz mniejszy