Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam duzo fajnych linkow, jak cie to interesuje to wrzuce tu z mila checia. Niestety nie znam polskich stron z ciuszkami, jesli masz jakies propozycje to tez chetnie sobie zerkne :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam polskich linków z ciuszkami bo u nas to raczej ciężko z takimi stronami albo ja nie umiem szukać :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz doczytałam ja w Krakowie

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha w Krakowie :) Piekne miasto, jedno z moich ulubionych, zaraz po liceum studiowalam tam mode :)
    Jest jedna taka firma, ktora, jestem pewna ze znajdziesz w Polsce, nazywa sie Verbaudet. Bardzo fajne ciuszki, tu jest link na francuskie Verbaudet i caly ich katalog z ciuszkami dla noworodkow:

http://www.vertbaudet.fr/bebe-nouveau-ne-kits-naissance-bebe.htm#?intcmpid=nav_haute_bebe_nouveau_ne_kits_naissance

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje Ci bardzo :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoli slodkie ciuszki. Ja zaczne kupowac dopiero wtedy gdy bede wiedziala na 100% kto we mnie mieszka chlopczyk czy dziewczynka :)

Kajaoli, Eweloka84 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny a jak samopoczucie bo u mnie świetnie ja nawet nie czuje ze mam małego bąbla w brzuchu ...czy to jest normalne?

sylwia1985 lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Hej dziewczyny a jak samopoczucie bo u mnie świetnie ja nawet nie czuje ze mam małego bąbla w brzuchu ...czy to jest normalne?
    Ja się w końcu doczekałam drugiego trymestru więc humorek dopisuje :)
    A w drugim trymestrze samopoczucie się poprawia i nie raz słyszałam że dziewczyny martwiły się że nie czują się jak by były w ciąży a później okazywało się że wszystko jest ok więc nie martw się :)

Kajaoli, MartaR.., MOI lubią tę wiadomość

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czuje sie bardzo dobrze :) oby to byl dobry znak :)
    A ciuszki kupilam bo mi sie bardzo spodobaly. Jesli lekarz pomylil sie i okaze sie, ze to jednak dziewczynka, sprezentuje je komus albo zostawie sobie na pozniej :)

MartaR.., Madź lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KajaOli dodasz coś różowego i będzie super :-P ale będzie chłopak jak juz siusiaka pokazał to nie odpadnie :-P

Kajaoli lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś zaczynam 15tydzień jeszcze 5tygodni i będzie połówka leci ten czas i dobrze ...

MOI, nick nieaktualny, Kajaoli lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej słoneczka
    ja dziś zaczęłam 2 trymestr :) jupi nie mogę się doczekać poniedziałku bo mam usg trochę się stresuję ale ogólnie czuję się świetnie

Kajaoli moja Kingusia miała body w takie granatowo-białe paseczki to tego ubierałam jej legginsy granatowe i biały kapelusik na głowę wyglądała super :) więc w razie czego dziewczynki też mogą chodzić w paski :D

nick nieaktualny, MartaR.., Kajaoli, Madź lubią tę wiadomość

• MOI Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj leci, leci... I pomyśleć, że za chwilę będziemy tulić nasze malutkie bąbelki :D

Wczoraj na Polsat Cafe widziałam końcówkę polskiego programu "Porody" (to chyba jakaś nowość?). Kobieta miała cesarkę i rodziła bliźnięta -chłopczyka i dziewczynkę. Jak zobaczyłam te dwa malutkie szkraby to tak się popłakałam, że szok. Wzruszyłam się na maxa i ryczałam jak bóbr!!!

nick nieaktualny, MartaR.., nick nieaktualny, paaolka, Kajaoli, Madź lubią tę wiadomość

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tlc albo na TVN style leci tych programów tego typu ciążę z zaskoczenia ,porodówka, dzieci do adopcji tez oglądam i się katuje bo płacze jak by kran odkręcili mi gdzieś...

paaolka, MOI lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Na tlc albo na TVN style leci tych programów tego typu ciążę z zaskoczenia ,porodówka, dzieci do adopcji tez oglądam i się katuje bo płacze jak by kran odkręcili mi gdzieś...

Tez lubie ogladac te programy :) a teraz na zwolnieniu to juz w ogole mam na nie duzo czasu... ;) wzruszam sie i wyobrazam sobie jak bedzie z naszym maluszkiem :)

MOI lubi tę wiadomość

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    KajaOli dodasz coś różowego i będzie super :-P ale będzie chłopak jak juz siusiaka pokazał to nie odpadnie :-P

Marta, wiesz jak to jest ;) mam kolezanke, ktorej powtarzano przez cala ciaze, ze bedzie miala dziewczynke.
    No i Maksio wracal ze szpitala do domu w rozowych spioszkach w kwiatki :):)

MOI, MartaR.., mała_mi, Madź lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • theagnes87 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, czy Wy też tak miałyscie albo macie,
    a mianowicie wczoraj coś mi jakby naderwało isę w pachwinie jak sobie szłam...
    Usiadłam na chwile na kanapie - bólu nie czułam, ale przy podnoszeniu się, ból niedoopisania, nie mogłam się wyprostować ani zrobić kroka,=...
    Po godzienie mogłam dopiero zrobić jakieś kroki, a po nocy, nadal coś mnie ciągnie i rwie w lewej pachwinie, i chodze jak babcia, ale mogę isę poruszać, bo nawet w pracy jestem...
    Ale ból towarzyszy mi tylko przy poruszaniu i tylko z lewej strony pachwiny...
    Naczytałam isę coś o rozciągających się wiązadłach...ale żeby tylko z jednej strony i taki nagły, niezapowiadany ból?

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

• MOI Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Theagnes, ja miałam kiedyś takie akcje, ale nie będąc w ciąży. Przechodziło samo, ale trochę niestety trwało, zanim się "zaleczyło". Staraj się nie nadwyrężać, nie obciążać tej bolącej strony <3

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do progu wrażliwości to strasznie się zmienia ja odkąd mam dzieci to na ich wszystkich występach przedszkolnych i szkolnych ryczę jak bóbr

theagnes jak dalej Cię tak boli po nocy to podejdź nawet do internisty niech zobaczy

• theagnes87 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Theagnes, ja miałam kiedyś takie akcje, ale nie będąc w ciąży. Przechodziło samo, ale trochę niestety trwało, zanim się "zaleczyło". Staraj się nie nadwyrężać, nie obciążać tej bolącej strony <3

Dzięki, no własnie nie wiem czy to coś z ciążą powiązane że wiązadło mi isę nadwyrężyło bo się rozciąga, czy poprostu bez przyczyny isę naciągnęło i boli, bo ból wchodził aż do środka...
    Teraz jest juz mniejszy

iv09hdgejbmeoi5c.png

w57vskjoejp0xr0f.png

‹‹ 200 201 202 203 204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ