Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:tylko czy to prawda? Czuje ze to chlopak bedzie bo slodkie bleee a kwasne mniam mniam ale ph mowi ze dziewczynka
- hmmm teraz to juz zagadka, wam sie sprawdzilo?
Uwazaj Sylwia, bo ja tylko slodkie wcinam a na topie sa truskawki, ktorych jak nie zjem to swira dostaje, no i bedzie chlopczykMadź lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:czasem wpadam na inne wątki, bo mam tam 'stare znajome' z owu i mogłybyście się zdziwić co tam się czasem(zaznaczam że rzadko, nie cały czas, żeby znowu nie było) wyprawia. Nie będę opowiadać szczegółów, bo dopiero się będzie działo... A ja nerwowa jestem, ale pokojowo nastawiona nie lubię się bez sensu kłócić.
dżizaz, obiad miałam robić....
EDIT: miałam napisać jeszcze że wszytskie te nieporozumienia, to przez hormony ciążowe
Tez nieraz szukalam jakiegos przyjemnego watku, zeby sobie porozmawiac i czesto bylam zszokowana do jakiego stopnia potrafia sie poklocic dziewczyny, ktore nigdy nie widzialy sie na oczy. Ale to mnie raczej bawi, w koncu to ich sprawa, jak chca wprowadzac taka atmosfere na forum, na ktorym powinno sie radzic, wspierac i wymieniac ciekawostkami..
Jesli chodzi o nasze forum to przyznam, ze wyjatkowo sie nam udala ekipa mam wrazenie, ze mamy tu przyjaznie nastawione dziewczyny i chetnie tu wpadam by zobaczyc co u was wszystkich slychac
Kakabaka, mała_mi, lubek, Madź lubią tę wiadomość
-
Juz mam piękną frezure a mój Igorek irokeza jak Messi (piłkarz) 8lat a takie wymagania ostatnio do mnie z tekstem ze ja mu nie będę mówić jak ma się ubierać ot rośnie strojnis...
Usg miałam w czwartek a już bym chciała kolejne na nadciśnienie kupiłam kiwi szukałam jeszcze aroni ale nigdzie nic nie znalazłam...Madź lubi tę wiadomość
-
MOI wrote:Moje dzisiejsze ph moczu 5,5, więc chyba dziewczynkowe??? W czwartek mam wizytę u ginki, więc ciekawe, czy potwierdzi ostatnio wypatrzone jąderka
Kochana ja w czwartek byłam na badaniu genetycznym 12 tydzień i wypatrzył dziewczynkę jak się potwierdzi to będzie mała Julcia:-)sylwia1985, MOI, MartaR.., mała_mi, Kajaoli, paaolka, lubek, Madź lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Ja ide do Gina za dwa tygodnie i mam nadzieje ze wypatrzy co znajduje sie miedzy nogami i ze dzidzius bedzie zdrowy
Dokładnie kochana najważniejsze to zdrowe dzieciaczki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 16:05
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
MartaR.. wrote:na nadciśnienie kupiłam kiwi szukałam jeszcze aroni ale nigdzie nic nie znalazłam...
Z aronii, to może sok jakiś znajdziesz. Na obniżenie ciśnienia pomaga głaskanie kota Tyle, że kotu się podnosi, dlatego nie wszystkie lubią dłuższe tulki
lubek lubi tę wiadomość
-
agatas wrote:Z aronii, to może sok jakiś znajdziesz. Na obniżenie ciśnienia pomaga głaskanie kota Tyle, że kotu się podnosi, dlatego nie wszystkie lubią dłuższe tulki
-
nick nieaktualny
-
Kupilam w jednym z tutejszych sklepow francuskich, w dziale dla maluszkow. Chcialabym sie z wami podzielic jakimis ciekawymi adresami ale zdaje sobie sprawe z tego, ze jako jedyna chyba mieszkam we Francji i zadna z was nie interesuja tutejsze miejsca gdzie mozna cos ciekawego kupic dla maluszkow.
-
nick nieaktualny