Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No coz z tym usuwaniem to się zgodze ale zasady narzucone odgornie i bez zadnych glosowan. Uwazam ze jak ktos nie chce byc w grupie lub nie interesuje go to conpisza inni to sam sie wypisse. Grupa jest zamknieta wiec tylko my pazdziernikowe mamy to czytamy. Nie widzę w tym nic zlego
Kakabaka, MartaR.. lubią tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
agatas wrote:Na tym właśnie polega forum, że każdy pisze o tym, co chce, żeby inni wiedzieli. Tylko ja nie lubię pisać o niczym, a tyle się u mnie działo od kiedy dołączyłam go grupy na fcb. Tu z resztą też nie pisałam. Mogłam zdawać codziennie relację z tego jak mnie dupsko boli od leżenia A no i że piersi mnie jeszcze pobolewają i że bardzo przeżywałam każde smutne wiadomości i też się okropnie bałam. Ale, to dotyczy każdej i nie chciałam zaśmiecać forum.
Ale w sumie już przestaje żałować. Bo wolę pisać tu, nie dlatego, że chowam się za nickim, bo nie uważam, żeby moje nazwisko było tajemnicą, ale dlatego, że jestem tu od kiedy zauważyłam na teście dwie kreseczki i Was też mi łatwiej rozpoznać po nicku, niż po nazwiskach na fejsie.
kurde, właśnie napisałam przed chwilą hehehehehe
no i właśnie napiszesz że leżysz i masz odleżyny i wiemy że żyjesz swoją drogą, też wstałam w tamtym tygodniu dopiero z wyrka, po pozwoleniu od ginaagatas lubi tę wiadomość
-
A jak już taka ze mnie dzisiaj wylewność wychodzi, to Wam napiszę, że właśnie skorzystałam z internetowej promocji w smyku - http://www.smyk.com/motherhood-poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy,p1044793006,swiat-niemowlaka-p.
Jakby nie było parę zł w kieszeni, a już świra w nocy dostaję, bo mi ciągle nie wygodnie.
Jak już tak ktoś wspomniał o intymnych wypowiedziach, to pochwale się, że od kiedy odstawiłam dupka, to lepiej się czuję i śluz szyjkowy mi do normy wrócił
I co do pisania tu na forum, albo na fabebooku, to dla mnie ważniejsze, jest to, żeby nasze posty nie wychodziły poza nie, a nie że przeczyta je ktoś z grupy, kto nie pisze. Ja jak nie pisałam, to bardzo korzystałam czytając, bo zawsze czegoś nowego się dowiedziałam (np. że imbir jest dobry na mdłości). Ja nawet mojemu Krzysiowi nie pozwalam zerkać na Wasze wiadomości, bo sama nie chciałabym, żeby czytał to ktoś, kto nie jest kobietą w ciążymała_mi, MartaR.., Kakabaka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Kiwi podobno jest domowym sposobem na obniżenie ciśnienia. U nas na wrześniówkach dziewczyny polecały. Tylko uwaga - kiwi "pomaga na zaparcia" więc po zjedzeniu lepiej nie wychodzić przez jakiś czas z domu
Pozdrawiam październikowe -
MartaR.. wrote:Jak ktoś chce się kłócić to niech idzie na inne forum:-) bo dla odmiany nie wyrzucimy ale też nie wskazane są nam nerwy wiec takie drwienie z Nas nie jest wskazane
kurde, chyba mnie źle zrozumiałaś. Nie chcę się kłócić, tylko właśnie o to mi chodziło, że w porównaniu z innymi Mamusiami to my spokojne jesteśmy i odpukać, cisza.
Idę jakiś obiad ogarnąć, bo dzieci będą głodne dziś chodzić...MartaR.., Kajaoli lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:kurde, chyba mnie źle zrozumiałaś. Nie chcę się kłócić, tylko właśnie o to mi chodziło, że w porównaniu z innymi Mamusiami to my spokojne jesteśmy i odpukać, cisza.
Idę jakiś obiad ogarnąć, bo dzieci będą głodne dziś chodzić...mała_mi, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Scęście wrote:ja etz nie cche zbey michal czytal moje wypowiedzi hahahaha zwatpil by haha
mój kiedyś poczytał sobie forum staraczkowe, a jakiś czas tam byłam... tylko że nie wiedział że ja to ja jak poczytał o śluzach, szyjkach, czerwonym winie na endo, o nogach do góry i innych szmerach bajerach, to mi kupił butelkę wina i powiedział że nigdy w życiu więcej na tą różową stronę nie wchodziMartaR.., Scęście, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:kurde, chyba mnie źle zrozumiałaś. Nie chcę się kłócić, tylko właśnie o to mi chodziło, że w porównaniu z innymi Mamusiami to my spokojne jesteśmy i odpukać, cisza.
Idę jakiś obiad ogarnąć, bo dzieci będą głodne dziś chodzić...
Ja to wpadam tutaj na poprawę humoru właśnie, i pogadać z fajnymi dziewczynami, a nie wywalać jakieś żale wewnętrzne
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:mój kiedyś poczytał sobie forum staraczkowe, a jakiś czas tam byłam... tylko że nie wiedział że ja to ja jak poczytał o śluzach, szyjkach, czerwonym winie na endo, o nogach do góry i innych szmerach bajerach, to mi kupił butelkę wina i powiedział że nigdy w życiu więcej na tą różową stronę nie wchodzi
mała_mi lubi tę wiadomość