Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A czy któraś z Was ma takie dziwne bóle w pochwie jak mnie złapie to az chodzic nie moge ostatnio złapało mnie na chwile i przeszło a dzisiaj to trzyma i trzyma nie wiem czy to normalne czy powód do zmartwień. Teraz w naszych organizmach dzieja sie takie dziwne rzeczy ze nie wiadomo czym sie martwić a co jest całkiem normalne.
-
Anoolka wrote:A ja się boje farbowania i wyglądam jak 10 nieszczęść
A dziwactwa na glowie mogą powychodzić niezależnie od trymestruKajaoli, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Anoolka wrote:A ja się boje farbowania i wyglądam jak 10 nieszczęść
A dziwactwa na glowie mogą powychodzić niezależnie od trymestru -
W pochwie to ja czuje taki ukłucia, jakby ktos mi szpilki wbijał trwa to chwilke i przechodzi.
Czy miewacie bóle głowy takie tylko po jednej stronie najbardziej odczuwalne podczas ruszania głową. miewam tak co jakis czas.
a co się dzieje ze scęściem czy ktos cos wie ;] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jak ja marze o zmianie koloru wlosow ale tez sie jakos obawiam farbowac , moze w drugim trymestrze przejdzie mi ten strach bo wlosy moje maja bardzo nieatrakcyjny kolor w tej chwili oczekuje z niecierpliwoscia srody na wizyte u mojej pani doktor a w nastepna srode pierwsze badanie genetyczne . Oczywiscie jestem przerazona . Dobrze ze ostatnio na forum same dobre wiesci i pozytywne wyniki to dodaje optymizmu i wiary ze i u mnie bedzie dobrze .
-
Hej mamunie super ze pod moja nieobecnosc nic zlego sie nie dzialo :-*
Ja bylam u rodzinnej i dala zwolnienie do swiat i nakaz wylegiwania sie w cieple bo mam stan podgoraczkowy i bole glowy od zatok, takze troche odpoczne. Ale nie dala lekow. Kazala domowymi sposobami sie kurowac , a paracetamol dopiero jak goraczka 38,0 i wiecej. Wiec pije syrop sosnowy-ciocia robila. Herbate z miodem imbirem i cytryna i leze Bylam na usg wczoraj, mialo byc 4d ale ten lekarz to pajac, i nie zrobil opisze wam jutro bo z tel pisze i niewygodnie i powoli. Ale z malenstwem jest ok wsadzal se kciuka do oka. Ma 6cm, kosc nosowa widoczna, nt 1,71. Mozdzek 1,24 wszystko ok jak widzicie weszlam w 2 trymestr waga po 1 +1,8kg
Moni moze bym i ja ten lek na zatoki wziela? Ale mi pow w aptece ze teraz to mi nic w kierunku zatok nie wolno to juz sama ne wiem.
Do jutra, buziaki :-*Eweloka84, MOI lubią tę wiadomość
-
[QUOTE=Scęście
Moni moze bym i ja ten lek na zatoki wziela? Ale mi pow w aptece ze teraz to mi nic w kierunku zatok nie wolno to juz sama ne wiem.
Do jutra, buziaki :-*[/QUOTE]
kochanienka na temat tego leku są różne opinie w internecie moja laryngolog wiedząc ze jestem w ciąży wypisała mi sinulan gdzie na ulotce jest napisane że kobiety w ciąży i karmiące mnie powinny ich stosować, farmaceutka mi poleciła sinupret jest napisane że w ciąży należy zachować ostrożność. sinupret jest lekiem homeopatycznym na forum piszą że jest bezpieczny ja już sam nie wiem.
mazm jeszcze krople do nosa. Tabletkę wzięłam na razie jedną ale z wielkim stresem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja niedawno odkryłam ten program, bo wcześniej w ogole na niego nie zaglądałam... jest jeszcze na TVN Style tez program z porodami ale z Wielkiej Brytani i często dość późnym wieczorem albo nawet w nocy...ale tez czasem oglądam..heh Widać tam jak rożnie kobiety radzą sobie z bólem, jak rożnie zachowują sie ich partnerzy...a no i położne tez sa baaardzo rożne...
-
Musiałam po prostu się pochwalić Dziś zaczynam 14 tydzień 2 trymestr tylko jest jeden mały problem:) mam jedne jedyne jeansy w których mogę się dopiąć nie ściskając maluszka:) chyba czas powoli popatrzeć za ciążowymi ubrankami.
Boże dziewczyny podziwiam Was za to że możecie patrzeć na te porody ja już przeżywam tak bardzo boję się bólu. Też oglądałam takie programy póki sama nie zaszłam w ciąże teraz wolę nie patrzeć i nie nakręcać się Trzymajcie się ciężaróweczki:)oczywiście zdrowo.paaolka, Madź, Kajaoli, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Monica wrote:Musiałam po prostu się pochwalić Dziś zaczynam 14 tydzień 2 trymestr tylko jest jeden mały problem:) mam jedne jedyne jeansy w których mogę się dopiąć nie ściskając maluszka:) chyba czas powoli popatrzeć za ciążowymi ubrankami.
Monica to idziemy łeb w łeb ja tez zaczynam 14 tydzień, 13 właśnie skończony i mamy od dziś II trymestr hurrey!
Ja juz we wszystkich jeansach nie dopinam guzików bo mi ciasno jest, mimo ze brzuszek jeszcze jakiś duży nie jest.. ale tez myślę o zmianie ciuchów, muszę chyba kupić leginsy i w tunikach będę łazić..Kajaoli, Monica lubią tę wiadomość