Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry wszystkim nie moge juz spac.
Moj mezczyzna smacznie chrapie obok, drugi minimezczyzna w brzuszku,
za oknem spiewaja pieknie ptaki a ja oczy szeroko otwarte i
I nie ma mowy o dalszym spaniu
Madź, Strokrotka, Aniqa, Anoolka, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny!!!!! Co za nieoczekiwany zwrot akcji!!!!
Na wczorajszym usg poprosiliśmy ginkę o podanie płci (wcześniej w 12 tygodniu jąderka wypatrzył inny lekarz) i co?????? Niespodzianka! Dziewczynka!!!!! Kopary nam opadły!!!! Przez blisko 2 miesiące żyliśmy w przeświadczeniu, że mam w brzuszku chłopczyka, a tu taki szok!!! Jestem szczęśliwa, ale zdezorientowana, natomiast mąż wygląda na niezadowolonego Poza tym maluszek był w pozycji rogalika i tak się ułożył, ze było widać tylko czubek głowy i nóżki, więc nawet nie dało się go zmierzyć! Poza tym wszystko ok, serduszko pięknie biło, łożysko umiejscowione z tyłu. Kolejna wizyta 28 maja u tego lekarza od jąderek. Już ja się z nim policzę!!!!!
I wiecie co jeszcze???? PH moczu jednak nie kłamie!!!!!!!!Strokrotka, Aniqa, paradise, Madź, paaolka, agatas, sylwia1985, Monica, Kajaoli, ania.g, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Teutonia model Mistral P, wielofunkcyjny,cztery duże koła, przekładana rączka, budka taka że można zakryć całe dziecko. Jest idealny na ten las w którym mieszkam.
Ale cudowny ten wózek! I faktycznie sprawdzi się na wszelkich bezdrożach, tego szukam!!! Cena nowych egzemplarzy niestety powala Są jakieś tańsze, a równie dobre na nierówny teren???
-
MOI ale zaskoczenie! Moze sie jeszcze okazać 28 maja, ze jednak boy
Zakupów duzo nie porobiłaś pod chłopczyka?
U mnie wizyta 16.04.2014 prywatnie (lekarz mówił, ze sugeruje chłopaka, ale to nic pewnego)i wtedy umówię się na połowkowe 4D do lekarzy, którzy przyjeżdzaja do nas z Łodzi, a 19.04.2014 mam wizytę na NFZ u lekarza, który mówił, ze na 1000% bedzie boy Także się okaże. Czuję tego chłopca we mnie
ogolnie mam problem z moja dwulatką - znowu wpada w jakieś dziwne histerie jak nie w nocy to nad samym ranem po przebudzeniu jakby sie jej jakieś koszmary śniły Nie wiem o co chodzi...MOI lubi tę wiadomość
-
Aniqa wrote:A o co biega z tym ph moczu?
Była tu kiedyś dyskusja o ludowych mądrościach dot. przewidywania płci dziecka np. ochota na smaki, wygląd mamy, ph moczu itp.
Z moich zachciewajek kwaśno-ostro-słonych wynikałby chłopak, natomiast z PH moczu 5,5 dziewczynka (u chłopców podobno jest wyższe)Aniqa lubi tę wiadomość
-
Strokrotka wrote:MOI ale zaskoczenie! Moze sie jeszcze okazać 28 maja, ze jednak boy
Zakupów duzo nie porobiłaś pod chłopczyka?
Kochana, ja też czułam chłopczyka, poza tym wierzyłam, że tak jest nam pisane, tak po prostu będzie, bo kiedyś wyobrażając sobie rodzinę zawsze widziałam chłopczyka!!!
Z zakupami się wstrzymałam i jeszcze poczekam do tego 28 maja, ale tak mnie już nosi, żeby coś kupić, że szok!!!! No chyba że się skuszę na jakiś neutralny kocykAniqa, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/999245829b5d.jpg
Udało mi sie wkleić. Na zywo kolor przezentuje sie jeszcze lepie, a mam do niego dodatkowwą ramę taką "lekką:, parasolkę oryginalną, torbęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2014, 08:51
Aniqa, paradise lubią tę wiadomość
-
MOI wrote:Kochana, ja też czułam chłopczyka, poza tym wierzyłam, że tak jest nam pisane, tak po prostu będzie, bo kiedyś wyobrażając sobie rodzinę zawsze widziałam chłopczyka!!!
Z zakupami się wstrzymałam i jeszcze poczekam do tego 28 maja, ale tak mnie już nosi, żeby coś kupić, że szok!!!! No chyba że się skuszę na jakiś neutralny kocyk
Hahaha mnie też już nosi Na smyk.pl zaczynaja sie wyprzedaze i juz ogladałam ciuszki, moja kolezanka szyje kocyki i podusie z róznymi motywami z bawełną polska badz USA a z drugiej strony taki materiał z wypustakami (ale wytłumaczyłam - nie mogę znaleźć słowa), ale są super!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Stokrotka,bardzo ładny ten wózek. Ja osobiście będe szukać używanego,ale właśnie tego typu.
Ja go sprzedaję tylko ze względu na to, ze będzie teraz Synek. Koleżanka rodziła w styczniu 2012 i kupiła własnie Navingtona (ja miałam w planach kupić X landera), rodziłam w kwietniu i po spacerku z jej wózkiem zdecydowałam sie na Navingtona, sprawdził się nawet na plaży (zawieszenie extra no i duze pompowane koła) i gondola jest baaaaardzo duza na czym mi zależało