Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaaolka wrote:Hej Kochane:) Ja mam wizyte dzisiaj, ale nie mam pojęcia, czy bedzie na niej tym razem usg...a bardzo bym chciała, żeby być spokojniejsza na kolejne tygodnie do połówkowego..w każadym razie powtarzam sobie ze wszystko jest na pewno w porzadku...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ponoć mam małego facetka,
Już czytałam tu o ph moczu,że jak wysokie to chłopiec,ja mam 7
Niemam ochoty na słodkie,to ponoć też na chłopca
Ponoć ciąża mi służy,i ładnieje, -też chłopiec
Maleństwo ma długie nóżki- tu cytat " eee to na bank chłopak"MOI, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
ja mam połówkowe 28.05. już się doczekać nie mogę...choć lekarze prognozowali synka, czekam, żeby być pewniejsza(bo pewność na 100% dopiero przy porodzie;))
no i czekamy
a wy już jakieś zakupy dla maleństw macie? My czekamy do 28MOI, paaolka lubią tę wiadomość
-
Cześć!
Ja poczułam pierwszego kopniaka w poniedziałek po "wkurzeniu" Dzidzika Leżałam i stukałam w brzuch a maleństwo się oburzyło tak, że poczułam pod ręką mocny stuk
Cieszę się, że same pozytywne wieści na wątku i niech tak będzie dalej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 15:29
Eweloka84, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Ja czuje przrwaznie rano takie bulgotki a potem takie delikatne pukniecia.Podobno dziecko robi sie aktywne bardziej po zjedzeniu duzej ilosci slodyczy i powiem Wam ze wczoraj wieczorem zjadlam zelki a po chwili dzidzior sie obudzil
anka_a, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Ja z zakupam poczekam gdzieś do sierpnia, bo termin mam na przełom września i października, to 2 msc spokojnie wystarczą,a boje sie że różnie może być, a teraz dla mnie jest za wcześniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 15:00
Aniqa lubi tę wiadomość
-
Aniqa wrote:100 zł płacę, ok 15 min taka wizyta. Ale przez to że chodze prywatnie, leki mam bez zniżki i badania krwi też prywatnie.
no ja rozumiem, bo też taką sytuację mam- leki i badania płacę no ale jakoś sobie nie wyobrażam użerać z lekarzami z NFZ (wiem jacy są u mnie)sylwia1985, Aniqa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ściągnęłam sobie dziś na telefon kilka utworów muzyki poważnej do słuchania dla malucha Z racji tego, że nie mam takich dużych słuchawek włączam w telefonie tą muzykę i kładę na brzuch Nie wiem czy bobasowi się podoba ale czuję jak co jakiś czas się rusza Może tańczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 15:59
Eweloka84, paaolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
mama86 wrote:Dziewczyny, ściągnęłam sobie dziś na telefon kilka utworów muzyki poważnej do słuchania dla malucha Z racji tego, że nie mam takich dużych słuchawek włączam w telefonie tą muzykę i kładę na brzuch Nie wiem czy bobasowi się podoba ale czuję jak co jakiś czas się rusza Może tańczy
-
Cześć Dziewczyny! Melduję się po wczorajszym usg i dzisiejszej wizycie u mojej ginki.
Otóż okazało się niespodziewanie, że będziemy mieć małą DZIEWUSZKĘ A byłam na sto procent pewna, że będzie chłopak (wszystkie ludowe przepowiednie wskazywały na facecika ). Dzieciaczek rośnie i ma się dobrze, z tym, że strasznie się skuliła pod koniec badania i lekarka za nic nie mogła zbadać wszystkich parametrów serducha, więc idziemy jeszcze raz za dwa tygodnie. Może się łaskawie będzie obracać tak jak trzeba
Poza tym przeżyłam dziś szok na wizycie kontrolnej. Stanęłam na wadze, a tam 6 kg do przodu! Nie mam pojęcia gdzie to się mieści. Brzuszek mam raczej niewielki, ani nie widzę po sobie, żeby mi jakoś pysie urosły...Jestem przerażona, bo zawsze byłam szkieletorem z niedowagą.
Trzymajcie się ciepło i koniecznie dbajcie o siebieAnoolka, Nelly, MartaR.., anka_a, ao12., Madź, paradise, sylwia1985, Eweloka84, agatas, paaolka, Strokrotka, ania.g, MOI, Monica, Kakabaka, lubek lubią tę wiadomość