Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny nie udzielałam się na tym wątku ale będę też pazdziernikową mamą.chciałam tu napisać bo może ktoś zna taki przypadek jak mój ;( a więc wczoraj dowiedzialam się że moja malutka kruszynka ma 2torbiele w mózgu ;( strasznie to przeżylam choć dr.mi powiedział że nic strasznego się jeszcze nie dzieje i zazwyczaj takie torbiele wchłaniaja się same za 3tyg mam kontrole a ja strasznie sie boje.. no i moje pyt.do was słyszałyście może o takim przypadku jak mój i jak się to skończyylo
dzięki z góry dziewczyny -
nutka86, słyszeć nie słyszałam, ale czytałam owszem (na jakims forum kobiety swoje przypadki opisywały). Że takie torbiele jak najbardziej moga się wchłonąć nie pozostawiając śladu. Denerwować się będziesz i tak, ale spokojnie możesz mieć nadzieje, że będzie jak lekarz mówi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 09:53
nutka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynutka86 wrote:cześć dziewczyny nie udzielałam się na tym wątku ale będę też pazdziernikową mamą.chciałam tu napisać bo może ktoś zna taki przypadek jak mój ;( a więc wczoraj dowiedzialam się że moja malutka kruszynka ma 2torbiele w mózgu ;( strasznie to przeżylam choć dr.mi powiedział że nic strasznego się jeszcze nie dzieje i zazwyczaj takie torbiele wchłaniaja się same za 3tyg mam kontrole a ja strasznie sie boje.. no i moje pyt.do was słyszałyście może o takim przypadku jak mój i jak się to skończyylo
dzięki z góry dziewczynynutka86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mogę się pochwalić: będzie chłopak
(a tak chciałam kucyki czesać), poza tym wszystko ok, w tygodniu idę na połówkowe do innego gina i zobaczę czy potwierdzi płeć
paaolka, ao12., Anoolka, MartaR.., MOI, lubek, agatas, Kajaoli, Monica, pestka, anka_a, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaR.. wrote:To ile już jest chłopców a ile dziewczynek?
Tak wiec mamy do tej pory:
18 chlopcow i 9 dziewczynek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 22:44
MartaR.., ao12., Anoolka, anka_a lubią tę wiadomość
-
nutka86 wrote:cześć dziewczyny nie udzielałam się na tym wątku ale będę też pazdziernikową mamą.chciałam tu napisać bo może ktoś zna taki przypadek jak mój ;( a więc wczoraj dowiedzialam się że moja malutka kruszynka ma 2torbiele w mózgu ;( strasznie to przeżylam choć dr.mi powiedział że nic strasznego się jeszcze nie dzieje i zazwyczaj takie torbiele wchłaniaja się same za 3tyg mam kontrole a ja strasznie sie boje.. no i moje pyt.do was słyszałyście może o takim przypadku jak mój i jak się to skończyylo
dzięki z góry dziewczyny
moja znajoma urodziła synka z torbielą dookoła mózgu, przeszedł jedną operację ok. 1 roku życia i wszystko jest w porządku, rozwija się dobrze jak reszta rówieśnikówgłowa do góry większość torbieli się wchłania
nutka86 lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY życzę Nam wszystkim nudnego życia do października i ślicznych zdrowych pociech :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 06:41
paaolka, Kajaoli, Anoolka, Monica, Agrafka, paradise, poczwarkah, caterinka, Kakabaka, agatas, anka_a lubią tę wiadomość