Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusie ja tez życze w tym szczególnym dniu Wam i sobie żeby reszta ciąży przebiegała spokojnie, maluszki rosły silne i zdrowe i żeby dawały nam znać słodkimi kopniakami że kochają swoje mamusie
a potem ogromnej radości z narodzin naszych bąbelków
Kajaoli, Monica, MartaR.., Agrafka, paradise, agatas, anka_a, ao12., renatkach lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oczywiscie dolaczam sie do zyczen
Tak jak kolezanki wczesniej, zycze Wam wszystkim ( i sobie) baaaaaaardzo nudnej i spokojnej ciazy, pozytywnych mysli na codzien, anielskiej cierpliwosci oraz dobrej kondycji fizycznej i psychicznej do konca naszej ciazy( i po czywiscie tez)
Abysmy codziennie czuly sie i myslaly jak najlepiej i dzielily sie tym z naszymi malenstwamiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 09:04
Anoolka, paaolka, MartaR.., paradise, Kakabaka, agatas, anka_a, ao12. lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Miłego, spokojnego i obłożonego kopniakami od maluszków dnia! ja dziś ciąg dalszy pisania magisterki...chodzi za mną, więc muszę ją jak najszybciej napisać i koniec!
Chłopcy nadal górująja w środę dopiszę się do którejś listy
Kajaoli, MartaR.., paradise, agatas, ao12. lubią tę wiadomość
-
Pestka, czekamy z niecierpliwoscia na nowiny od ciebie ,
jestem bardzo ciekawa ile bedzie dziewczynek a ile chlopczykowWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 09:35
MartaR.., ao12. lubią tę wiadomość
-
ja też dołączam się do najszczerszych życzeń
Wczoraj mój Michaś tak zaczął kopsać, że Mężuś przyłożył rękę i kilka razy poczuł
ale było super:) teraz już we 2 tak naprawdę możemy czuć nasz skarb:)
MartaR.., Kajaoli, paradise, paaolka, agatas, anka_a, ao12. lubią tę wiadomość
-
A wczoraj moj dzidzius chyba przestraszyl sie w kinie glosnego dzwieku pomimo, ze zakrylam brzuch podczas seansu grubszym plaszczem i bluza tatusia.
Nigdy nie slyszalam, zeby nie wolno bylo chodzic do kina podczas ciazy i nie mam zamiaru przesadzac zabraniajac sobie tej ptzyjemnosci ale musze wymyslec cos skutecznego aby chronic maluszka przed glosnoscia.
Moja siostra twierdzi, ze jest on juz wystarczajaco chroniony przez wody plodowe a mimo wszystko porzadnie go poczulam jak podskoczyl podczas glosniejszej akcji. Bylismy na X-Manpestka lubi tę wiadomość
-
Ja wychodze zaraz na wizyte wiec mam nadzieje, ze jeszcze dzisiaj dopisze sie do ktorejs listy
I rowniez dolaczam sie do zyczenWszystkiego dobrego mamusie!
Agrafka, paaolka, MartaR.., Kajaoli, Monica, agatas, anka_a, ao12., pestka lubią tę wiadomość
-
Ja równiez Wam i sobie życzę wszystkiego co najlepsze.
Dla mnie to pierwszy dzień matkiJak ktoś cudnie napisał: "to był pierwszy piękny dzień w moim życiu. Później już wszystkie były piękne.."
dziś też mam wieczorem wizytę i mam nadzieję, że Maurycy zrobi mi ogromny prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 10:27
paradise, paaolka, MartaR.., Kajaoli, agatas, anka_a, ao12. lubią tę wiadomość
-
Kajaoli warto wybrac sie na X-man? Wlasnie jestesmy na etapie wybierania filmu bo moze w srode wybierzemy sie do kina
Ja slyszalam tylko tyle, ze nalezy unikac glosnych miejsc, ale nie popadajmy w paranoje, czesto widuje ciezarne kobiety w kinach i nigdy nie slyszalam o jakimkolwiek zakazie
-
Kajaoli wrote:A wczoraj moj dzidzius chyba przestraszyl sie w kinie glosnego dzwieku pomimo, ze zakrylam brzuch podczas seansu grubszym plaszczem i bluza tatusia.
Nigdy nie slyszalam, zeby nie wolno bylo chodzic do kina podczas ciazy i nie mam zamiaru przesadzac zabraniajac sobie tej ptzyjemnosci ale musze wymyslec cos skutecznego aby chronic maluszka przed glosnoscia.
Moja siostra twierdzi, ze jest on juz wystarczajaco chroniony przez wody plodowe a mimo wszystko porzadnie go poczulam jak podskoczyl podczas glosniejszej akcji. Bylismy na X-Man
Zgadzam się z paradise i Tobą że nie warto popadać w paranoję
Mój dzidziuś podskakuje nawet jak jego tatuś krzyczy "gooooool!", chyba bym musiała obić się cała materacami, żeby przed wszystkim go ochronićKajaoli, Monica, ao12. lubią tę wiadomość
-
Spotkałam właśnie w mieście panią z którą co miesiąc czekałam w poczekalni do lekarza w szoku byłam jak zobaczyłam ją z wózkiem urodziła miesiąc wcześniej chłopiec maleńki ale zdrowy juz sobie spacerują... Dziewczynki i My zaraz będziemy spacerować jestem w lekkim szoku
Kajaoli, paaolka, anka_a, ao12., pestka lubią tę wiadomość
-
paradise wrote:Kajaoli warto wybrac sie na X-man? Wlasnie jestesmy na etapie wybierania filmu bo moze w srode wybierzemy sie do kina
Ja slyszalam tylko tyle, ze nalezy unikac glosnych miejsc, ale nie popadajmy w paranoje, czesto widuje ciezarne kobiety w kinach i nigdy nie slyszalam o jakimkolwiek zakazie
Film bardzo nam sie podobal, polecam pod warunkiem, ze lubicie fantastyke oczywiscie
Ja tez nigdy o zadnym zakazie nie slyszalam wiec na pewno bedziemy kontynuowac chodzenie do kina -
poczwarkah wrote:Zgadzam się z paradise i Tobą że nie warto popadać w paranoję
Mój dzidziuś podskakuje nawet jak jego tatuś krzyczy "gooooool!", chyba bym musiała obić się cała materacami, żeby przed wszystkim go ochronić
Ha ha! No tak
-
MartaR.. wrote:Spotkałam właśnie w mieście panią z którą co miesiąc czekałam w poczekalni do lekarza w szoku byłam jak zobaczyłam ją z wózkiem urodziła miesiąc wcześniej chłopiec maleńki ale zdrowy juz sobie spacerują... Dziewczynki i My zaraz będziemy spacerować jestem w lekkim szoku
Ale super! Juz sie wyobrazam na spacerku w parku z wozeczkiem
MartaR.., ao12. lubią tę wiadomość
-
Ja także chciałabym dołączyć się do życzeń z okazji Dnia Matki a co chciałam napisać w treści chyba już wszystko napisałyście ja tylko dodam obyśmy dostały kopniaczka od maleństw:) w tym szczególnym dniu.
paaolka, Kajaoli, MartaR.., anka_a, agatas, ao12., Scęście lubią tę wiadomość