WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie ja tez życze w tym szczególnym dniu Wam i sobie żeby reszta ciąży przebiegała spokojnie, maluszki rosły silne i zdrowe i żeby dawały nam znać słodkimi kopniakami że kochają swoje mamusie :D a potem ogromnej radości z narodzin naszych bąbelków :) :) :)

Kajaoli, Monica, MartaR.., Agrafka, paradise, agatas, anka_a, ao12., renatkach lubią tę wiadomość

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Wow! Teraz dopiero zauwazylam, ze dzis zaczelismy 6ty miesiac :):):)
    Ale ten czas leci, a niedawno dopiero co zaczynałyśmy przygodę z ciążą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 08:59

MartaR.., Kajaoli, ao12. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego Najlepszego Mamuśki :)

Kajaoli, paaolka, MartaR.., paradise, agatas, anka_a, ao12. lubią tę wiadomość

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie dolaczam sie do zyczen :)
    Tak jak kolezanki wczesniej, zycze Wam wszystkim ( i sobie) baaaaaaardzo nudnej i spokojnej ciazy, pozytywnych mysli na codzien, anielskiej cierpliwosci oraz dobrej kondycji fizycznej i psychicznej do konca naszej ciazy :) ( i po czywiscie tez)
    Abysmy codziennie czuly sie i myslaly jak najlepiej i dzielily sie tym z naszymi malenstwami :):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 09:04

Anoolka, paaolka, MartaR.., paradise, Kakabaka, agatas, anka_a, ao12. lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nutka86 Znajoma

Wysłany: 26 maja 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny dzięki za odp.ja dziś jadę po wyniki i wypis własnie z tego usg mam nadzieję że wyniki są wporzątdku.miłego i spokojnego dnia

Anoolka, Kajaoli, MartaR.., Kakabaka, agatas, ao12. lubią tę wiadomość

an1cR150g410020MDAxOTA2MWJ8NjQ2NjA5NGJsYXxqZXN0ZW0gdyBjaSYjMjYxOyYjMzgwO3kgOi0p.gif

• pestka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! :)
    Miłego, spokojnego i obłożonego kopniakami od maluszków dnia! ja dziś ciąg dalszy pisania magisterki...chodzi za mną, więc muszę ją jak najszybciej napisać i koniec!

Chłopcy nadal górują:) ja w środę dopiszę się do którejś listy :)

Kajaoli, MartaR.., paradise, agatas, ao12. lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestka, czekamy z niecierpliwoscia na nowiny od ciebie ,
    jestem bardzo ciekawa ile bedzie dziewczynek a ile chlopczykow :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 09:35

MartaR.., ao12. lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • loveyou88 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też dołączam się do najszczerszych życzeń:) Wczoraj mój Michaś tak zaczął kopsać, że Mężuś przyłożył rękę i kilka razy poczuł:) ale było super:) teraz już we 2 tak naprawdę możemy czuć nasz skarb:)

MartaR.., Kajaoli, paradise, paaolka, agatas, anka_a, ao12. lubią tę wiadomość

uwo9lhb8zmyz8z02.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wczoraj moj dzidzius chyba przestraszyl sie w kinie glosnego dzwieku pomimo, ze zakrylam brzuch podczas seansu grubszym plaszczem i bluza tatusia.
    Nigdy nie slyszalam, zeby nie wolno bylo chodzic do kina podczas ciazy i nie mam zamiaru przesadzac zabraniajac sobie tej ptzyjemnosci ale musze wymyslec cos skutecznego aby chronic maluszka przed glosnoscia.
    Moja siostra twierdzi, ze jest on juz wystarczajaco chroniony przez wody plodowe a mimo wszystko porzadnie go poczulam jak podskoczyl podczas glosniejszej akcji. Bylismy na X-Man :)

pestka lubi tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wychodze zaraz na wizyte wiec mam nadzieje, ze jeszcze dzisiaj dopisze sie do ktorejs listy :)

I rowniez dolaczam sie do zyczen :) Wszystkiego dobrego mamusie!

Agrafka, paaolka, MartaR.., Kajaoli, Monica, agatas, anka_a, ao12., pestka lubią tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Agrafka Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja równiez Wam i sobie życzę wszystkiego co najlepsze.
    Dla mnie to pierwszy dzień matki :) Jak ktoś cudnie napisał: "to był pierwszy piękny dzień w moim życiu. Później już wszystkie były piękne.."

dziś też mam wieczorem wizytę i mam nadzieję, że Maurycy zrobi mi ogromny prezent :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 10:27

paradise, paaolka, MartaR.., Kajaoli, agatas, anka_a, ao12. lubią tę wiadomość

• paradise Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli warto wybrac sie na X-man? Wlasnie jestesmy na etapie wybierania filmu bo moze w srode wybierzemy sie do kina ;)

Ja slyszalam tylko tyle, ze nalezy unikac glosnych miejsc, ale nie popadajmy w paranoje, czesto widuje ciezarne kobiety w kinach i nigdy nie slyszalam o jakimkolwiek zakazie ;)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    A wczoraj moj dzidzius chyba przestraszyl sie w kinie glosnego dzwieku pomimo, ze zakrylam brzuch podczas seansu grubszym plaszczem i bluza tatusia.
    Nigdy nie slyszalam, zeby nie wolno bylo chodzic do kina podczas ciazy i nie mam zamiaru przesadzac zabraniajac sobie tej ptzyjemnosci ale musze wymyslec cos skutecznego aby chronic maluszka przed glosnoscia.
    Moja siostra twierdzi, ze jest on juz wystarczajaco chroniony przez wody plodowe a mimo wszystko porzadnie go poczulam jak podskoczyl podczas glosniejszej akcji. Bylismy na X-Man :)

Zgadzam się z paradise i Tobą że nie warto popadać w paranoję :)
    Mój dzidziuś podskakuje nawet jak jego tatuś krzyczy "gooooool!", chyba bym musiała obić się cała materacami, żeby przed wszystkim go ochronić :)

Kajaoli, Monica, ao12. lubią tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spotkałam właśnie w mieście panią z którą co miesiąc czekałam w poczekalni do lekarza w szoku byłam jak zobaczyłam ją z wózkiem urodziła miesiąc wcześniej chłopiec maleńki ale zdrowy juz sobie spacerują... Dziewczynki i My zaraz będziemy spacerować jestem w lekkim szoku

Kajaoli, paaolka, anka_a, ao12., pestka lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Kajaoli warto wybrac sie na X-man? Wlasnie jestesmy na etapie wybierania filmu bo moze w srode wybierzemy sie do kina ;)

Ja slyszalam tylko tyle, ze nalezy unikac glosnych miejsc, ale nie popadajmy w paranoje, czesto widuje ciezarne kobiety w kinach i nigdy nie slyszalam o jakimkolwiek zakazie ;)

Film bardzo nam sie podobal, polecam pod warunkiem, ze lubicie fantastyke oczywiscie :)

Ja tez nigdy o zadnym zakazie nie slyszalam wiec na pewno bedziemy kontynuowac chodzenie do kina :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczwarkah wrote:
    Zgadzam się z paradise i Tobą że nie warto popadać w paranoję :)
    Mój dzidziuś podskakuje nawet jak jego tatuś krzyczy "gooooool!", chyba bym musiała obić się cała materacami, żeby przed wszystkim go ochronić :)

Ha ha! No tak :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Spotkałam właśnie w mieście panią z którą co miesiąc czekałam w poczekalni do lekarza w szoku byłam jak zobaczyłam ją z wózkiem urodziła miesiąc wcześniej chłopiec maleńki ale zdrowy juz sobie spacerują... Dziewczynki i My zaraz będziemy spacerować jestem w lekkim szoku

Ale super! Juz sie wyobrazam na spacerku w parku z wozeczkiem :)

MartaR.., ao12. lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Monica Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja także chciałabym dołączyć się do życzeń z okazji Dnia Matki a co chciałam napisać w treści chyba już wszystko napisałyście ja tylko dodam obyśmy dostały kopniaczka od maleństw:) w tym szczególnym dniu.

paaolka, Kajaoli, MartaR.., anka_a, agatas, ao12., Scęście lubią tę wiadomość

• anka_a Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 15:42

Kajaoli, agatas, ao12. lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez :):) duzo kopniaczkow tego dnia:)

Kajaoli, ao12., anka_a lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ