X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie ja tez życze w tym szczególnym dniu Wam i sobie żeby reszta ciąży przebiegała spokojnie, maluszki rosły silne i zdrowe i żeby dawały nam znać słodkimi kopniakami że kochają swoje mamusie :D a potem ogromnej radości z narodzin naszych bąbelków :) :) :)

Kajaoli, Monica, MartaR.., Agrafka, paradise, agatas, anka_a, ao12., renatkach lubią tę wiadomość

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Wow! Teraz dopiero zauwazylam, ze dzis zaczelismy 6ty miesiac :):):)
    Ale ten czas leci, a niedawno dopiero co zaczynałyśmy przygodę z ciążą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 08:59

MartaR.., Kajaoli, ao12. lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego Najlepszego Mamuśki :)

Kajaoli, paaolka, MartaR.., paradise, agatas, anka_a, ao12. lubią tę wiadomość

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie dolaczam sie do zyczen :)
    Tak jak kolezanki wczesniej, zycze Wam wszystkim ( i sobie) baaaaaaardzo nudnej i spokojnej ciazy, pozytywnych mysli na codzien, anielskiej cierpliwosci oraz dobrej kondycji fizycznej i psychicznej do konca naszej ciazy :) ( i po czywiscie tez)
    Abysmy codziennie czuly sie i myslaly jak najlepiej i dzielily sie tym z naszymi malenstwami :):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 09:04

Anoolka, paaolka, MartaR.., paradise, Kakabaka, agatas, anka_a, ao12. lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nutka86 Znajoma

Wysłany: 26 maja 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny dzięki za odp.ja dziś jadę po wyniki i wypis własnie z tego usg mam nadzieję że wyniki są wporzątdku.miłego i spokojnego dnia

Anoolka, Kajaoli, MartaR.., Kakabaka, agatas, ao12. lubią tę wiadomość

an1cR150g410020MDAxOTA2MWJ8NjQ2NjA5NGJsYXxqZXN0ZW0gdyBjaSYjMjYxOyYjMzgwO3kgOi0p.gif

• pestka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! :)
    Miłego, spokojnego i obłożonego kopniakami od maluszków dnia! ja dziś ciąg dalszy pisania magisterki...chodzi za mną, więc muszę ją jak najszybciej napisać i koniec!

Chłopcy nadal górują:) ja w środę dopiszę się do którejś listy :)

Kajaoli, MartaR.., paradise, agatas, ao12. lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestka, czekamy z niecierpliwoscia na nowiny od ciebie ,
    jestem bardzo ciekawa ile bedzie dziewczynek a ile chlopczykow :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 09:35

MartaR.., ao12. lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • loveyou88 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też dołączam się do najszczerszych życzeń:) Wczoraj mój Michaś tak zaczął kopsać, że Mężuś przyłożył rękę i kilka razy poczuł:) ale było super:) teraz już we 2 tak naprawdę możemy czuć nasz skarb:)

MartaR.., Kajaoli, paradise, paaolka, agatas, anka_a, ao12. lubią tę wiadomość

uwo9lhb8zmyz8z02.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wczoraj moj dzidzius chyba przestraszyl sie w kinie glosnego dzwieku pomimo, ze zakrylam brzuch podczas seansu grubszym plaszczem i bluza tatusia.
    Nigdy nie slyszalam, zeby nie wolno bylo chodzic do kina podczas ciazy i nie mam zamiaru przesadzac zabraniajac sobie tej ptzyjemnosci ale musze wymyslec cos skutecznego aby chronic maluszka przed glosnoscia.
    Moja siostra twierdzi, ze jest on juz wystarczajaco chroniony przez wody plodowe a mimo wszystko porzadnie go poczulam jak podskoczyl podczas glosniejszej akcji. Bylismy na X-Man :)

pestka lubi tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wychodze zaraz na wizyte wiec mam nadzieje, ze jeszcze dzisiaj dopisze sie do ktorejs listy :)

I rowniez dolaczam sie do zyczen :) Wszystkiego dobrego mamusie!

Agrafka, paaolka, MartaR.., Kajaoli, Monica, agatas, anka_a, ao12., pestka lubią tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Agrafka Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja równiez Wam i sobie życzę wszystkiego co najlepsze.
    Dla mnie to pierwszy dzień matki :) Jak ktoś cudnie napisał: "to był pierwszy piękny dzień w moim życiu. Później już wszystkie były piękne.."

dziś też mam wieczorem wizytę i mam nadzieję, że Maurycy zrobi mi ogromny prezent :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 10:27

paradise, paaolka, MartaR.., Kajaoli, agatas, anka_a, ao12. lubią tę wiadomość

• paradise Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli warto wybrac sie na X-man? Wlasnie jestesmy na etapie wybierania filmu bo moze w srode wybierzemy sie do kina ;)

Ja slyszalam tylko tyle, ze nalezy unikac glosnych miejsc, ale nie popadajmy w paranoje, czesto widuje ciezarne kobiety w kinach i nigdy nie slyszalam o jakimkolwiek zakazie ;)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    A wczoraj moj dzidzius chyba przestraszyl sie w kinie glosnego dzwieku pomimo, ze zakrylam brzuch podczas seansu grubszym plaszczem i bluza tatusia.
    Nigdy nie slyszalam, zeby nie wolno bylo chodzic do kina podczas ciazy i nie mam zamiaru przesadzac zabraniajac sobie tej ptzyjemnosci ale musze wymyslec cos skutecznego aby chronic maluszka przed glosnoscia.
    Moja siostra twierdzi, ze jest on juz wystarczajaco chroniony przez wody plodowe a mimo wszystko porzadnie go poczulam jak podskoczyl podczas glosniejszej akcji. Bylismy na X-Man :)

Zgadzam się z paradise i Tobą że nie warto popadać w paranoję :)
    Mój dzidziuś podskakuje nawet jak jego tatuś krzyczy "gooooool!", chyba bym musiała obić się cała materacami, żeby przed wszystkim go ochronić :)

Kajaoli, Monica, ao12. lubią tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spotkałam właśnie w mieście panią z którą co miesiąc czekałam w poczekalni do lekarza w szoku byłam jak zobaczyłam ją z wózkiem urodziła miesiąc wcześniej chłopiec maleńki ale zdrowy juz sobie spacerują... Dziewczynki i My zaraz będziemy spacerować jestem w lekkim szoku

Kajaoli, paaolka, anka_a, ao12., pestka lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Kajaoli warto wybrac sie na X-man? Wlasnie jestesmy na etapie wybierania filmu bo moze w srode wybierzemy sie do kina ;)

Ja slyszalam tylko tyle, ze nalezy unikac glosnych miejsc, ale nie popadajmy w paranoje, czesto widuje ciezarne kobiety w kinach i nigdy nie slyszalam o jakimkolwiek zakazie ;)

Film bardzo nam sie podobal, polecam pod warunkiem, ze lubicie fantastyke oczywiscie :)

Ja tez nigdy o zadnym zakazie nie slyszalam wiec na pewno bedziemy kontynuowac chodzenie do kina :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poczwarkah wrote:
    Zgadzam się z paradise i Tobą że nie warto popadać w paranoję :)
    Mój dzidziuś podskakuje nawet jak jego tatuś krzyczy "gooooool!", chyba bym musiała obić się cała materacami, żeby przed wszystkim go ochronić :)

Ha ha! No tak :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Spotkałam właśnie w mieście panią z którą co miesiąc czekałam w poczekalni do lekarza w szoku byłam jak zobaczyłam ją z wózkiem urodziła miesiąc wcześniej chłopiec maleńki ale zdrowy juz sobie spacerują... Dziewczynki i My zaraz będziemy spacerować jestem w lekkim szoku

Ale super! Juz sie wyobrazam na spacerku w parku z wozeczkiem :)

MartaR.., ao12. lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Monica Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja także chciałabym dołączyć się do życzeń z okazji Dnia Matki a co chciałam napisać w treści chyba już wszystko napisałyście ja tylko dodam obyśmy dostały kopniaczka od maleństw:) w tym szczególnym dniu.

paaolka, Kajaoli, MartaR.., anka_a, agatas, ao12., Scęście lubią tę wiadomość

• anka_a Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 15:42

Kajaoli, agatas, ao12. lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez :):) duzo kopniaczkow tego dnia:)

Kajaoli, ao12., anka_a lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ