Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi Michał i Mateusz, ale Michał to mąż a Mateusz rodzony brat dlatego wykluczone zostałya Kubusia chce ale jako Kuba nie Jakub.
paaolka wrote:Mi się Adrian niezbyt dobrze kojarzy..ale to wiadomo, że każdy ma jakieś skojarzenia z danymi imionamiMi jeszcze z tych popularniejszych, bardziej "zwykłych" podoba jeszcze Mateusz i Szymon, ale mężuś też na nie kręci nosem, także coś czuję że zostanie Kuba...
A kiedyś jeszcze przed ciążą mówiłam że jak będę mieć kiedyś synka to będzie Krzyś, ale już do Kubusia też zaczynam się przyzwyczajać
paaolka lubi tę wiadomość
-
wejdz np na www.fotosik.pl
no i juz ebdziesz wiedziala co robic bo jest napisane dodaj zdjecie, zaznacz cos tam, dodasz fotke, i bedziesz miala podane linki do niej na forum na strony ww na cos tam to wybierz na forum np 500mpx sa juz spoko zeby nei iniaturka, i piszac komentarz wklej nam ten linkpestka wrote:jak ogarne jak się wstawia zdjęcie to wstawię -
nick nieaktualnyAniqa wrote:Wczoraj kupiłam pierwsze ciuszki dla mojej Hani. Możecie sie śmiać bo zapłaciłam za 6 body, rampers,i sweterek 8 zł. Akurat w ciucholandzie było wszystko po 1 zł, a ubranka jak ze sklepu, nic niezniszczone,i tanio.
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strasznie się ciesze że wasze usg dobrze:) ja mam swoje we wtorek i też proszę trzymać kciuki:)
a mam do was chyba troszke głupie pytanko, mam ochotę na kąpiel, taką z kulkami zapachowymi, muzykąno i pytanie czy można:)? To by była pierwsza od początku ciąży ( tzn myję się codziennie ale pod prysznicem
)
Pomóżcie Mamuśki:) -
Nareszcie po wizycie.
Nasz Witulek ma 307 g Wiek według USG 19t+4d, czyli prawie idealnie bo tylko dzień różnicy z poczęciem
Niestety nie współpracowało to nasze dziecko, odwróciło się tyłkiem i nie można było zbadać kości nosowej, a ocena serca też podobno była utrudniona i trzeba powtórzyć badanie. No ale przynajmniej zobaczę dziecko drugi raz
Wygląda natomiast na to, że nasze dziecko będzie z tych długich a chudych, bo główka i brzuszek w 10 centylu, a kość udowa w 50 centylu.caterinka, paaolka, MartaR.., lubek, Kajaoli, Anoolka, Monica, anka_a, ao12., Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 19:33
loveyou88, MartaR.., paaolka, MOI, agatas, caterinka, Kajaoli, moni28, Anoolka, Strokrotka, mitaka, Monica, anka_a, Nelly, ao12., renatkach, Scęście, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Kąpać się można oczywiście, ale nie w wysokiej temperaturze. W 'Oczekiwaniu na dziecko' jest napisane, że kąpiele jak najbardziej, żeby rozluźnić mięśnie pleców jak bolą :)Także utarło się coś takiego w głowach o tym kapaniu, ale tutaj chodzi o zbyt wysokie temperatury, o ile dobrze pamiętam powyżej 38 stopni woda nie może mieć. I ja jak się kapałam to z termometrem, żeby sprawdzić temperaturę wody. A że ja we wrzątku nie lubię, to się kąpie:)
To tak jak ze słońcem- nie można się przegrzać, to jest nie zdrowe, nie sama kąpiel. Przecież basem wskazany, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 22:51
-
Co do kąpieli, to Pestka ma w pełni rację. Wyjątkiem są jakieś komplikacje - ja przy tych moich krwawieniach miałam zakaz kąpieli. Do tej pory nie biorę kąpieli, bo mi bardzo skórę wysusza. Ale Jak wszystko jest ok, to można
Przy okazji życzę Wam udanego weekenducaterinka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Pozdrowienia ze slonecznej Bretanii
Super weekend, spacerujemy, ogladamy plaze, oko lice,
bajeczne domostwa w przepieknych ogrodach..
i marzymy sobie..
Buziaki dla wszystkich
MartaR.., paaolka, Anoolka, Strokrotka, mitaka, sylwia1985, caterinka, Monica, anka_a, agatas, lubek, ao12., Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Piękne macie brzuszki i wybrałyście śliczne imionka wszystkie bez udziwnień
Powiedzcie mi dziewczyny czy któraś z Was może mi powiedzieć czym się ratować przy spadku czerwonych krwinek, hemoglobiny i hematokrytu właśnie wypiłam sok ze świeżych buraków cudem ale czy wiecie może co jeszcze mogę zrobić, aby podnieść ich poziom??
Nie dosyć, że walczę z tą cholerną tarczycą to nie daj Boże jeszcze jakaś anemia żeby się nie przyplątała.Mam wizytę we wtorek połówkowe to zapytam ale może do tego czasu Wy drogie Mamusie mi podpowiecie. Oczywiście bardzo dziękuje z góry za odp.Pozdrawiam i miłego weekendowego odpoczynku:)