Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie ja też jak mnie złapie zwłaszcza nad ranem skurcz łydki to zwariować idzie.Bardzo Ci dziękuje za odp pewnie i ja to dostanę teraz ratuje się naturalnie buraki, natka pietruchy, ale pewnie bez tabletek się nie obędzie a tak się wzbraniam przed doustnym żelazem no zobaczymy raz jeszcze serdecznie dzięki, już półmetek Magdzialenka NIE MARTW SIĘ DAMY RADE:)
-
Magdzialenka znalazłam coś takiego może warto zobaczyć przetestuje to na sobie tylko na samą myśl buraka mnie odrzuca, ale czego się nie robi dla malucha... jakaś dziewczyna napisała tak:
100% metoda na podniesienie hemoglobiny i czerwonych krwinek - codziennie szklanka soku z buraków przez okres 3 tygodni. Osobiście wypróbowałam. Miałam ten sam problem. Hemoglobina spadała na łeb na szyje co robiłam badania, wynik miałam coraz gorszy. Gdy zaczęłam pić sok z buraków po tygodniu hemoglobina podskoczyła. Jeżeli nie lubicie soku z buraków, można zrobić mieszankę tzn. burak, 2 marchewki i jabłko surowy sok ze startych warzyw i przecisnąć przez gaze lub zmiksować w sokowirówce i wypić codziennie jedną szklanke.
Polecam, wypróbujcie i dajcie znać jakie są efekty
Pozdrawiam
SylwiaKajaoli, ao12. lubią tę wiadomość
-
w ogóle dziś taka piękna pogoda! pół dnia na dworze spędziłam z psiakiem:)jutro planujemy grilla jak się auro utrzyma, jest pięknie! az mi sie piwka zachciało...musze poszukac czegoś 0%. raz na jakis czas muszę sobie pozwolić
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam dzisiaj porządek w szafce dla synia i wiecie co? Niektóre ciuszki w rozmiarze 56 są równe 68. Najmniejsze są 62, więc Franek chyba będzie chodził w kolejności 62>56>68
Nie ogarniam.. Ale to w sumie dobrze, bo to znaczy, że te 56, które mam są spore i dłużej je ponosi :p
Kajaoli, ao12., anka_a lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Monica wrote:Magdzialenka znalazłam coś takiego może warto zobaczyć przetestuje to na sobie tylko na samą myśl buraka mnie odrzuca, ale czego się nie robi dla malucha... jakaś dziewczyna napisała tak:
100% metoda na podniesienie hemoglobiny i czerwonych krwinek - codziennie szklanka soku z buraków przez okres 3 tygodni. Osobiście wypróbowałam. Miałam ten sam problem. Hemoglobina spadała na łeb na szyje co robiłam badania, wynik miałam coraz gorszy. Gdy zaczęłam pić sok z buraków po tygodniu hemoglobina podskoczyła. Jeżeli nie lubicie soku z buraków, można zrobić mieszankę tzn. burak, 2 marchewki i jabłko surowy sok ze startych warzyw i przecisnąć przez gaze lub zmiksować w sokowirówce i wypić codziennie jedną szklanke.
Polecam, wypróbujcie i dajcie znać jakie są efekty
Pozdrawiam
Sylwia -
Witajcie
DeLaCruz też mam taki problem z ciuszkami.
Hmm, jakby to powiedzieć.... druga połowa ciąży powitała mnie nocnymi wyciekami z piersi:/. Kolejny etap za mną.ao12., Strokrotka, poczwarkah lubią tę wiadomość
-
Witajcie!!!
Kilka dni mnie nie było ale to tylko dlatego, że szukamy mieszkania do kupienia i trochę wymaga to czasu i zaangażowania... Niestety póki co bezskutecznie...
My już jesteśmy po USG i na szczęście bobasy rozwijają się na dzień dzisiejszy bardzo dobrze. Trochę mnie to uspokoiło, bo martwiłam się już tym, że nie czuję jeszcze ruchów ale na USG widziałam jak między sobą się "boksują", więc może póki co oszczędzają mamę
No i wiemy już też, że będziemy mieli dwóch chłopcówi to raczej nie powinno się zmienić
Ja marzyłam o córeczce, chociaż jednej ale najważniejsze, że są zdrowe i to jest dla mnie największy powód do radości
Ale się rozpisałam
Co do anemii w ciąży to tak jak pisałyście dobre są buraczki, pietruszka, szpinak i wątróbka w każdej postaci
Pozdrawiamagatas, paaolka, Kajaoli, lubek, Anoolka, paradise, pestka, MOI, ao12., poczwarkah, anka_a, anka_a, Monica, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Z okazji Dnia Dziecka sprawilam
moim dwum malenkim Calineczkom,
ktore niestety od nas odeszly - te dwie rozyczki
Gdy tak stoja sobie w salonie,
mam wrazenie jakby jakas czastka moich coreczek byla tu ze mna.
Mysle o nich kazdego dnia i tesknie..
Mam tez prezent dla mojego szkraba,
ktory tak pieknie rosnie w brzuszku: smacznego Skarbie
sylwia1985, paaolka, caterinka, agatas, Anoolka, Bergo, ania.g, Strokrotka, anka_a, Monica lubią tę wiadomość
-
gobsoon wrote:DeLaCruz dziękuję bardzo, mam nadzieję, że jakoś ich okiełznam
Gobsoon, na pewno sobie poradzisznie sluchaj jesli ktos ci mowi, ze bedzie ciezko, sama to ocenisz jak przyjdzie na to czas
gratuluje chlopczykow
zastanawialiscie sie juz nad imionami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 14:26
anka_a lubi tę wiadomość
-
Gobsoon gratulacje!
To niezłą armię chłopaczków już mamydziewczynki będą miały w kim wybierać
hehe!
Kajaoli aż mi ślinka pociekła jak zobaczyłam co Twój syncio dostał z okazji dnia dzieckamuszę kupić truskawy...
Miłej niedzieli dziewczynki dla Was i Waszych maleństw!Kajaoli, ao12. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywróciliśmy z weekendu w Ustroniu było b. fajne
choć dziewczyny z tej radości strasznie rozrabiały zwłaszcza młodsza
synuś w brzuchu też dawał czadu kopał tak, że aż mąż się zdziwił że tak mocno
paaolka, Anoolka, Kajaoli, ao12., anka_a lubią tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:Gobsoon, na pewno sobie poradzisz
nie sluchaj jesli ktos ci mowi, ze bedzie ciezko, sama to ocenisz jak przyjdzie na to czas
gratuluje chlopczykow
zastanawialiscie sie juz nad imionami?
Kajaoli, anka_a lubią tę wiadomość
-
HEJ Dziewczyny...jestem tu całkiem nowa... w połowie ciązy postanowiłam znalezc jakies forum z pokrewnymi duszami, mozna dołaczyc?
Moze któras z was mnie poprowadzi? powie od czego zaczac?paradise, Anoolka, agatas, lubek, paaolka, pestka, Kajaoli, ao12., poczwarkah, anka_a, Monica, Nelly, Kakabaka lubią tę wiadomość