Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj klaaudynna
pewnie, że można! Jeśli chcesz zachecam do dopisania sie na nasza liste, która znajduję się na 1 stronie tego wątku. Możesz podać informacje w wiadomości prywtanej do Kajaoli lub po prostu wypisać je w poście
Mnie od kilku dni strasznie meczy zgaga ;c
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja sie dzisiaj nieźle zajechałam, zamiast odpoczywac to my juz drugi dzień z kolei zrobiliśmy kilkanaście km. Leżę teraz z opuchniętymi stopami i ogólnym wykończeniemPodróż samolotem, której najbardziej się bałam, okazała się zupełnie bezproblemowa. Nawet skorzystalam z przywilejów dla ciężarnych z pierwszeństwem wejścia na pokład. Jutro czeka nas przeprawa promem zobaczymy czy Matylda tez nie będzie miała nic przeciwko
przesyłamy pozdrowienia
lubek, Kajaoli, ao12., Anoolka, anka_a, Kakabaka lubią tę wiadomość
-
Hej mamuśki...ale się dziś od rana wyszalelismy synek latał skakał od rana dzień pełen atrakcji miasto super dzień dziecka dla dzieci przygotowało a my troszkę mu jeszcze dołożylismy za rok już będzie z siostrą dzień dziecka to już będzie musiał się podzielić mamą i tatą... Padam prysznic i łóżko...
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
A my dzis caaaały dzień znów na powietrzu- grill był
było bardzo przyjemnie, ale i zmęczona sie teraz czuje, tyle powietrza, że jak wracaliśmy to az brzuszek mi ciążył..jutro mam wizytę to zapytam czy to normalne, że tak czuje po meczącym dniu;)
I pochwale sie, że dostane sokowirówkę!jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu, bo uwielbiam robić soki i koktajle!
no i jak dzisiaj teściowie nam składali życzenia z okazji dnia dziecka to maluszek kopał-tez mu sie miło zrobiło na pewnoKajaoli, anka_a lubią tę wiadomość
-
klaaudynna wrote:coś tam napisałam do kajaola ;p nie wiem czy o to chodziło
dziewczyny czy któraś z Was miała robione badanie AFP w 17 tygodniu ciązy? bo ciągle martwia mnie moje wyniki, chociaz lekarz mówił, że jest ok...ale wiecie jak to jest
Hej Klaaudynna, nic od ciebie nie dostalam ale nie przejmuj sienapisz tutaj poprostu jaki jest twoj termin porodu, jesli chcesz, to podaj swoj wiek i ile miesiecy staralas sie zajsc w ciaze.
A znasz juz plec dziecka ?
Pozdrawiam
pestka lubi tę wiadomość
-
MOI najpierw kombinowałam z migdałami i herbatą miętową, ale pomagały tylko na chwilę, tak jak piszesz. A kefir, maślankę albo jogurty lubisz? Też powinny pomóc. Ja za samym mlekiem nie przepadam i piję z kakao
Nigdy nie miałam zgagi przed ciążą, teraz mi doskwiera jak przez 2-3 dni nie wypiję mleka.
MOI lubi tę wiadomość
-
agatas wrote:Mam to samo i znalazłam złoty środek - mleko
U mnie po kilku łykach zgaga przechodzi na cały dzień
Witam w ogóle. Dziś mam o 18 wizytę z usg, podobno ma być już połówkowe. Mam nadzieję że wszystko z Marcelem jest ok i że nie okaże się nagle córeczkąAle nawet jeśli tak by się stało to i tak już kocham najbardziej na świecie bez względu na to kto tam w moim brzuchu siedzi
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 08:56
MOI, Anoolka, paaolka, agatas lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4