Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
agatas wrote:MOI najpierw kombinowałam z migdałami i herbatą miętową, ale pomagały tylko na chwilę, tak jak piszesz. A kefir, maślankę albo jogurty lubisz? Też powinny pomóc. Ja za samym mlekiem nie przepadam i piję z kakao
Nigdy nie miałam zgagi przed ciążą, teraz mi doskwiera jak przez 2-3 dni nie wypiję mleka.
Z rzeczy, które wymieniłaś przełknę tylko jogurt, ale owocowyChyba faktycznie zaopatrzę się w Rennie, tak na wszelki wypadek "na czarną godzinę". Wczoraj na szczęście miałam pierwszy dzień bez zgagi i liczę na to, że nie wejdzie ona w mój codzienny porządek dnia
A tak poza tym, to dzień dobry wszystkim!!!!!!!!
-
Cześć dziewczyny, u mnie troche lipa bo nie mogę chodzić. Rwa kulszowa w lewej pachwinie. Byłam u lekarza jedyne co mogę to paracetamol. Dostalam skierowanie do ortopedy ale na ...... za dwa tygodnie
Spróbuje dzisiaj o 16 dostać się przed kolejnościa ale wątpie że ludzie mi na to pozwolą.
Dziewczyny czy jesli mnie cos bardzo boli to mój malutki to czuje? -
nick nieaktualny
-
olka25 wrote:Hej, tak do was zajrzałam z sentymentu...
Widzę, że temat zgagowy - moja siostra w ciąży mieszała wodę z dwoma łyżkami octu jabłkowego i to jej pomagało na zgagę. Dla mnie nie do przełknięcia, ale może którejś pomoże.
Mam prośbę do założycielki wątku, żeby mnie skasowała z listy na 1 stronie. Miałam termin na 23 października, ale los sprawił, że teraz znalazłam się w styczniówkach.
Wow Ola to gratulacje!super ze udalo Ci sie znow zafasolkowac
To zycze Ci jak najmniej dolegliwosci i zebys w styczniu przytulila sliczego zdrowego dzidziusia
teraz musi byc wszystko dobrze
pestka, olka25, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jako ze jestem dekoratorem wnetrz z wyksztalcenia postanowilam zrobic mala selekcje wystroju wnetrz pokoi dla dziewczynek i chlopcow
na pierwszy rzut kolekcja w rozowych barwach dla mamusiek, ktore oczekuja dziewczynek i szukaja ciekawych pomyslow na wystroj kacika lub pokoju dla swojej ksiezniczki
Nastepnym razem bedzie kolekcja dla chlopcow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 10:40
Anoolka, pestka, ania.g, Monica, Agrafka, paaolka, lubek, Nelly lubią tę wiadomość
-
olka25 wrote:Hej, tak do was zajrzałam z sentymentu...
Widzę, że temat zgagowy - moja siostra w ciąży mieszała wodę z dwoma łyżkami octu jabłkowego i to jej pomagało na zgagę. Dla mnie nie do przełknięcia, ale może którejś pomoże.
Mam prośbę do założycielki wątku, żeby mnie skasowała z listy na 1 stronie. Miałam termin na 23 października, ale los sprawił, że teraz znalazłam się w styczniówkach.
Super Ola! Gratulacje!chcesz, zeby skasowac cie z listy czy zapisac twoj nowy termin?
Bardzo sie ciesze, ze udalo sie tak szybko i bedziesz styczniowa mamusia
Wszystkiego dobregopestka, olka25, Monica, ao12. lubią tę wiadomość
-
te pokoiki dla chłopców równie piękne! my już mamy pokój mały pomalowany na zielono-żółto, więc u nas raczej będzie jasne drewienko + dodatki:) ale jeszcze o tym nie myślałam, maluszek i tak na początku będzie spał z nami w sypialni:))
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Polaczenie koloru zoltego i zielonego wplywa na ludzki uklad pokarmowy i reguluje jego prace.
W miejscu, gdzie wystepuje to polaczenie kolorystyczne naturalnie przerywamy posilek w momencie gdy nie jestesmy juz glodni, czyli nie grozi nam otyloscmozna by powiedziec, ze te kolory to samo zdrowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 12:08
Anoolka, paaolka, ao12. lubią tę wiadomość
-
Super pokoiki. Nie mamy za dużo miejsca, więc Marcel będzie z nami w sypialni przez pierwszy rok. Potem wprowadzi się do młodszej siostry. No chyba że trafimy 6 w lotto to wtedy będzie miał własny pokój
Anoolka, anka_a, ao12. lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Mmmhhmm
to szczera prawda. Najgorsze jest polaczenie zoltego i czerwonego gdyz wspomaga apetyt, w takim otoczeniu caly czas odczuwamy glod. Dobrym przykladem jest Mac Donald, ktorego restauracje sa urzadzane wedlug tej filozofii
mozecie mi wierzyc, zajmuje sie tym juz od pietnastu lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 12:24
Anoolka, anka_a, MOI, Strokrotka, paaolka, lubek, ao12. lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Super pokoiki. Nie mamy za dużo miejsca, więc Marcel będzie z nami w sypialni przez pierwszy rok. Potem wprowadzi się do młodszej siostry. No chyba że trafimy 6 w lotto to wtedy będzie miał własny pokój
To tak samo jak u nas, mamy bardzo ladne mieszkanie ale obecnie nie ma dodatkowego pokoiku dla maluszka.
Planujemy zakup domu za rok albo dwa. Teraz maly bedzie z nami.
-
Kajaoli wrote:Mmmhhmm
to szczera prawda. Najgorsze jest polaczenie zoltego i czerwonego gdyz wspomaga apetyt, w takim otoczeniu caly czas odczuwamy glod. Dobrym przykladem jest Mac Donald, ktorego restauracje sa urzadzane wedlug tej filozofii
mozecie mi wierzyc, zajmuje sie tym juz od pietnastu lat
Zielonego nie zniosęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:06
Matka fantastycznej 4