Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo serdecznie dziękuje za wszystkie podpowiedzi i wsparcie, które ma naprawdę wielką moc KOCHANE JESTEŚCIE może jeszcze coś wymyśle i poszukam tego lekarza. BARDZO DZIEKUJE:)
Ps. Widzę,że coraz więcej Kubusiów będzie ja już nawet dostałam dla małego koszulki z Kubusiem Puchatkiem:) Wszystkim Mamusiom serdecznie gratuluje i życzę radości z każdego kopniaczka:) Buziaczki dla Was ode mnie i mojego synka Kubusia.paaolka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Kajaoli a możesz mnie przerzucić z datą porodu na 8 października?
MartaR widzę że całkiem możliwe że będziemy rodzić w tych samych dniach. W którym szpitalu będziesz chciała? Może się spotkamy
Moja Pani Dr. Jest odMalarkiewicza ale jeżeli nie będzie mnie przekonywać ani namawiać to na obecną chwilę wybieram Miejski tam rodziłam syna i milo wspominam -
Kajaoli wrote:Poczwarkah, piekne imiona!!! Takie dostojne i eleganckie
nie wiem czy tak wlasnie chcieliscie ale wspaniale sie sprawdza jak w doroslym zyciu waszego synka
Jestes pewna, ze od poczatku przeczuwalas chlopca? Bo wiesz ja pisze na tej liscie prawde i tylko prawde
To najświętsza prawdaNa pięć minut przed decyzją o zrobieniu testu popatrzyłam w lustro i stwierdziłam "Oooooo.... jaka ja jestem ładna! A przecież okres się zbliża... Oj chyba będzie chłopak" - i takie przeczucie do końca zostało. Poza tym świetnie się czułam, ładnie wyglądam, nie mam smaku na słodkie i nie tyję - wszyscy więc cały czas łącznie ze mną wróżyli chłopaka
Kajaoli, ao12. lubią tę wiadomość
-
będziemy trzymać
Ja też strasznie chciałam kubusia ale męzowi się nie podoba:) Potem miał być Maksymilian, ale ostatecznie stanęło na Michasiu:) No i zobaczymy:) Ja już kopniaczki czuję coraz bardziej:) strasznie to miłe:)
paaolka, Anoolka, poczwarkah, Kajaoli, ao12. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny!
No ostatnio nie nadazam czytac rzeczywiscie, tak sie rozpisujecie).
Jestem po polowkowym, widzialam buzke maluszka i jest slodziutki), wazy 420g, ma wiekszy brzuszek niz by wypadalo z wieku ciazy i mlodsza glowke, smiejemy sie, ze bedzie latwiej rodzic
Najwazniejsze, ze Pani doktor niczego sie nie dopatrzyla, wszystko na miejscu, wszystko zdrowe! Cudownie, zaczynam kompletowac wyprawke.
Pozdrawiam Was cieplutko.paradise, poczwarkah, agatas, Agrafka, sylwia1985, Monica, Anoolka, paaolka, Kajaoli, anka_a, ao12., Kakabaka lubią tę wiadomość
-
My dla naszej dziewczynki mamy wybrane imię Gabrysia
Kajaoli proszę dopisz na liście imię
Aniqa, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Gabrysia, nasze dziewczynkowe imię również
dlatego następna jest dziewczynka, a co!
Lubek super, że z maluszkiem wszystko w porządku
test obciążenia glukoza się robi między 24 a 28 tygodniem, więc już nie długo nas ta przyjemność czeka...Aniqa, ao12. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylubek wrote:A tak w ogole, to Wy juz mialyscie obciazenie glukoza? Kalendarz ciazy mowi, ze po 24tyg. Ja sie boje tej cukrzycy, bo to dyskwalifikuje do porodu w Domu Narodzin, a sporo moich kolezanek mialo
narazie lekarz kazał mi wdrożyć podstawy diety,i zobaczymy co dalej,
-
nick nieaktualnyWczoraj kupiłam pierwsze ciuszki dla mojej Hani. Możecie sie śmiać bo zapłaciłam za 6 body, rampers,i sweterek 8 zł. Akurat w ciucholandzie było wszystko po 1 zł, a ubranka jak ze sklepu, nic niezniszczone,i tanio.
Monica, Anoolka, MartaR.., Strokrotka, paaolka, anka_a, Kajaoli lubią tę wiadomość