Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymitaka wrote:a jakie to jogurty Aniqa zrób kryptoreklame
mitaka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Norma do 140 jest, moze jedynie zlecic ci powtorke pozniej.
No wlasnie normy chyba sie roznia bo mi lekarz powiedzial, ze u mnie limit byl do 153 a ja mialam 142.
Wiec nie wiem czy to zalezy od laboratorium czy od kraju.
-
nick nieaktualnyDziewczyny tak mnie jakaś refleksja wzieła nad tym że już tak niewiele do porodu. Hania coraz aktywniejsza, dobrze że żołądka nie dosięga. Hania będzie pierwszym dzieckiem to cieszymy sie z niej najbardziej, do tego pierwszym w najbliższej rodzinie mojej i męża, ehh taka moja kruszynka.
Kajaoli, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajaoli wrote:No wlasnie normy chyba sie roznia bo mi lekarz powiedzial, ze u mnie limit byl do 153 a ja mialam 142.
Wiec nie wiem czy to zalezy od laboratorium czy od kraju. -
Ja idę na glukozę jutro. Normalnie już mnie żyły bolą, straszna jestem pod tym względem
a z ciuszków ja kupiłam pakę ubranek 50 sztuk używanych na allegro, od 0 do 6 miesiąca, i ciuszki są super:) no i wyszło niecałe 2 zł sztuka. Ale jak nie mogę wychodzić z domu to tylko takie zakupy mi zostały;)
Magdzialenka to ja jeszcze będe miała do Ciebie parę pytań na priv jeżeli mogę, nie chce ciążowego forum tutaj zaśmiecaćAniqa, Magdzialenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzeżyłam glukozę masakra tym razem nie wymiotowałam, nie miałam zawrotów głowy ale ręce to mam strasznie pokłute
Kajaoli ja bym się nie zgodziła na rtg tak samo nie zgodziłam się na wyrwanie ósemki w ciąży
Magdzialenka to widzisz mi kazali napisać dochód z 3 ostatnich miesięcy jak składałam przy Kindze ale może to dlatego że ja miałam działalność ?
Kajaoli, Aniqa, paradise lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrenatkach wrote:Podobno weszły nowe normy, że niby n do 154 jest norma, ale może nie wszyscy się dpi tego stosują. Wolą po staremu
-
Aniqa wrote:Nic niewiem o takich normach,lekarka co patrzy mi na te cukry też niewie a robi specjalizacje z diabetologi, fajnie by było to dla mnie,
Dowiedz sie Aniqa, moze to cos zmieni? Pamietasz, mialysmy prawie takie same wyniki i u ciebie stwierdzili cukrzyce a u mnie lekarz kazal sobie wybic z glowy. Byc moze sa jeszcze inne czynniki, ktore sa brane pod uwage np. cisnienie albo ogolna tendencja do cukrzycy - nie wiem. W nastepnym tygodniu mam wizyte wiec na pewno porozmawiam na ten temat z lekarzem bo ostatnio konsultowalismy te kwestie przez telefon.
Aniqa, ao12. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlcio wrote:Kajaoli ja bym się nie zgodziła na rtg tak samo nie zgodziłam się na wyrwanie ósemki w ciąży
-
Hej dziewczyny;)
Ja właśnie na glukozie, jeszcze 30 min i do domu...Aniqa wyniki będę miala jutro wieczorem albo w czwartek to zobaczę jakie są normy u mnie. Ja wiem na razie że na czczo miałam 60;) babeczka sie śmiała że mi sie przyda.
Powiem wam smak nie zachęca ale dla mnie najgorsze jak mi cieplo, musiałam wyjść na powietrze bo bym padła. A lekarki kazały mi siedzieć na tylku:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 10:03
Aniqa lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Jeśli nic się nie dzieje z zębem to się zgodzę że chyba lepiej poczekać i po ciąży to załatwić ale jeśli jest stan zapalny to trzeba szybciutko wyrwać
Nie ma stanu zapalnego. Zab byl juz wczesniej leczony ( nie pamietam czy kanalowo czy nie) i jest wlasciwie caly wypelniony biala plomba a dookola zachowal swoje scianki. I wlasnie kawalek tej scianki odpadl jak dorwalam sie do karmelka