Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajaoli wrote:Apropos tej ksiazki, wyczytalam w niej, ze stary babciny przesad mowiacy, ze im czesciej ma sie zgage w ciazy - tym wiecej wlosow na glowie bedzie mialo dziecko w dniu swoich narodzin - ma w sobie troche prawdy i czesto sie sprawdza.
No to moj bedzie mial niezla szopke na glowie -
Wlasnie przeczytalam artykul ktory zamiescila kolezanka z pazdziernikowych mamusiow odnosnie ubranek dla maluszka no i tam pisalo zeby nie brac mniejszych niz 60 kurcze ja kupowalam na 56 ale moze do szpitala bedzie bo napewno maluch moment i wyrosnie.Wczoraj tez kupilam 3slodkkie kaftaniki i tez rozm 56
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 11:09
-
nick nieaktualnyAnoolka ja nie mam stanu zapalnego tylko zęba nie ma sensu leczyć nadaje się do usunięcia ale z racji możliwości powikłań zostawię to na po porodzie
a co do zgagi to ja w ciąży z Kasią nie miałam Kasia urodziła się bez czupryny z Kingą miałam dużą urodziła się z czarnym łebkiem teraz mam mega zgagę więc ciekawi mnie fryz małegoKajaoli lubi tę wiadomość
-
poczwarkah wrote:Właśnie byłam na glukozie. Powiem jedno: to jest złoooooooooooo...
Ledwo w żołądku utrzymałam. Udało się tylko dzięki temu, że wiedziałam że jak nie utrzymam to będę musiała pić jeszcze raz -
Ja wróciłam z powtórki glukozy - tym razem się udało!
Ale tylko dzięki temu, że panie położyły mnie na kozetce przy otwartym oknie. W poczekalni duszno i na pewno bym zwymiotowała, a najgorsze, że nie można nigdzie wyjść, bo wynik nieważny. Na szczęście to już za mną
Śmiejemy się z mężem, że jazda będzie jeśli wynik będzie na granicy i trzeba będzie powtórzyć :p Wtedy bym się chyba popłakała
Anoolka, paaolka, Kajaoli, ania.g lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Smutas wrote:Na zwykłe, mój gin ma bardzo dobry sprzęt i chyba nie bede wogóle robić w 3/4D Bo ja i tak wszystko ładnie widzę, tylko ostatnio nie chciał sie przekręcić i nie mozna było tam czegoś zmierzyć.
Ja się jeszcze wybieram na 4D, z czystej ciekawości pooglądania maluszka.Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyKajaoli wrote:Dowiedz sie Aniqa, moze to cos zmieni? Pamietasz, mialysmy prawie takie same wyniki i u ciebie stwierdzili cukrzyce a u mnie lekarz kazal sobie wybic z glowy. Byc moze sa jeszcze inne czynniki, ktore sa brane pod uwage np. cisnienie albo ogolna tendencja do cukrzycy - nie wiem. W nastepnym tygodniu mam wizyte wiec na pewno porozmawiam na ten temat z lekarzem bo ostatnio konsultowalismy te kwestie przez telefon.
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUpolowalam super polarek z tych grubszych, z kapturkiem, dwustronny, z jednej strony w jasno niebieskie paseczki, a z drugiej z nadrukiem misia, taki milusi material, bede uzywala tego jako kurteczki. Cena 1 zl. Oczywiscie dla Hani.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 12:42
sylwia1985, paulina.b.1991, Kajaoli, ania.g, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Eh a mój wynik glukozy po 2h to 142 przy obciążeniu 75g wynik na granicy do obserwacji w czwartek zobaczmy co powie pani dr.położna mówi ze nie ma się czym martwić...
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Ja też mam do usunięcia i też zostawiam to po porodzie, jeszcze tego by brakowało żeby po wyrwaniu znowu mnie bolało tydzień...
Kajaoli jak coś do leczenia to lepiej iść i to zrobić tylko z tym wyrywaniem chyba lepiej czekać -
Dziewczynki 2 tyg. temu usuwałam ósemkę, ponieważ wyrzynała się pod dziąsło i dostaway się tam resztki pokarmu co groziło stanem zapalnym. Strasznie się bałam ból był tylko przez cały dzień taki jakbym miała anginę bo bolało mnie gardło. Udało się bez leków przeciwbólowych. Także nie zawsze usunięcie zęba wiąże się z bólem nie do zniesienia;].
Anoolka wrote:Ja też mam do usunięcia i też zostawiam to po porodzie, jeszcze tego by brakowało żeby po wyrwaniu znowu mnie bolało tydzień...
Kajaoli jak coś do leczenia to lepiej iść i to zrobić tylko z tym wyrywaniem chyba lepiej czekać -
MartaR.. wrote:Eh a mój wynik glukozy po 2h to 142 przy obciążeniu 75g wynik na granicy do obserwacji w czwartek zobaczmy co powie pani dr.położna mówi ze nie ma się czym martwić...
To masz identyczny wynik jak ja
I moj powiedzial, ze nie mam cukrzycy.
Ciekawa jestem co powie twoja lekarka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 14:04