Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajaoli wrote:Apropos tej ksiazki, wyczytalam w niej, ze stary babciny przesad mowiacy, ze im czesciej ma sie zgage w ciazy - tym wiecej wlosow na glowie bedzie mialo dziecko w dniu swoich narodzin - ma w sobie troche prawdy i czesto sie sprawdza.
No to moj bedzie mial niezla szopke na glowie
Slyszalam o tym przesadzie. Zobaczymy czy sie sprawdzi bo ja zgage mam bardzo czesto
-
paradise wrote:Tez wlasnie musze zaczac rozgladac sie za grubszymi ciuszkami. Problem w tym, ze o tej porze roku nie ma za duzego wyboru. (przynajmniej w lumpeksach widze tylko letnie ubranka)
Niestety w sklepach tez wszystko na krótki rękaw, nie mam pojęcia gdzie ja cieplejsze ubranka kupię. -
nick nieaktualnyNo co wy, są grubsze tylko są od razu rozchwytywane jak jest nowy towar i nie doczekują jak jest -50% , ostatnio widziałam 2 grube polarki z kapturkiem, zapinani i zasuwany, po 10 zl za jeden, ale pomyslalam wtedy ze nie biore bo poczekam az bedzie -50% i juz ich nie bylo potem, ale kiedys za zlotowke wyczailam jeden taki fajny blekitny, na guziczki, i jeden rozowy za 1.50
ao12. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak tak piszecie o tych dentystach to mam taka ochote sie przejsc ehhhh wczesniej pisalam ze bardzo lubie chodzic do dentysty, naprawde. Ale moja juz powiedziala ze niechce mnie widziec wczesniej niz za pol roku. Ehhh
A z innej beczki to niewiem czy kozystacie z czyszczenia kamienia nazebnego, na fundusz jest raz w roku za darmo, a dla ciezarnych 2 razy! Ostatnio mi higienistka mowila, wiec zaraz po porodzie ide skorzystac.
Wiem wiem.... jestem lekko stuknietaAnoolka lubi tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Jak tak piszecie o tych dentystach to mam taka ochote sie przejsc ehhhh wczesniej pisalam ze bardzo lubie chodzic do dentysty, naprawde. Ale moja juz powiedziala ze niechce mnie widziec wczesniej niz za pol roku. Ehhh
A z innej beczki to niewiem czy kozystacie z czyszczenia kamienia nazebnego, na fundusz jest raz w roku za darmo, a dla ciezarnych 2 razy! Ostatnio mi higienistka mowila, wiec zaraz po porodzie ide skorzystac.
Wiem wiem.... jestem lekko stuknieta
Wlasnie dowiedzialam sie o tym nie dawno i chetnie skorzystam
Nie slyszalam jeszcze o osobie ktora tak bardzo lubilaby chodzic do dentysty ;pAniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paradise wrote:Tez wlasnie musze zaczac rozgladac sie za grubszymi ciuszkami. Problem w tym, ze o tej porze roku nie ma za duzego wyboru. (przynajmniej w lumpeksach widze tylko letnie ubranka)
Wlasnie dlatego przestalam kupowac a jak juz sie skusze na cos letniego to kupuje na 9 miesiecy.
Mysle, ze we wrzesniu kupie wyprawke dla malca, taka podstawowa bo juz wtedy powinny byc w sklepach rzeczy cieplejsze a reszte dokupie po urodzeniu
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny stosujecie jakieś probiotyki? Zaczęłam odczuwać nieprzyjemny zapach i myślę żeby coś zaaplikować.... tylko nie wiem co wolno. Mój lekarz to szkoda gadać nawet na bakterie w moczu mi nic nie dał - a właśnie poczułam dzisiaj pęcherz i wciskam w siebie 1,5 l wody, aż mi niedobrze bleee
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymitaka wrote:Dziewczyny stosujecie jakieś probiotyki? Zaczęłam odczuwać nieprzyjemny zapach i myślę żeby coś zaaplikować.... tylko nie wiem co wolno. Mój lekarz to szkoda gadać nawet na bakterie w moczu mi nic nie dał - a właśnie poczułam dzisiaj pęcherz i wciskam w siebie 1,5 l wody, aż mi niedobrze bleee
-
Witam się dziewczyny po urlopie!!! Niestety było deszczowo i nie za wiele plaży użyłam, ale sobie przynajmniej odpoczęłam!
Też chyba zacznę stosować jakiś probiotyk, bo chociaż nie mam żadnych innych objawów to zapach zrobił się dziwny.Scęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny