Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajaoli wrote:To masz identyczny wynik jak ja
I moj powiedzial, ze nie mam cukrzycy.
Ciekawa jestem co powie twoja lekarka.
O kurczę przegapiłam wczoraj miałam 100-dniowke dziewczynki jak juz blisko
I mam pytanie bo od kilku dni mała mi się rusza tak delikatnie wcześniej był szał w brzuchu teraz te ruchy są takie inne nie ze pojedyncze mocne tylko takie fajowanie przekręty tak o mniejszej mocy...czyżby była już tak duża ze ma mało miejsca? I czuje od tego samego czasu ja nad pepkiem...Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:U mnie na wynikach są normy i tam jest ze mniej jak 140 to dobrze, 140-200 nie tolerancja glukozy , powyżej 200cukrzyca...
-
nick nieaktualnymoni28 wrote:Dziewczynki 2 tyg. temu usuwałam ósemkę, ponieważ wyrzynała się pod dziąsło i dostaway się tam resztki pokarmu co groziło stanem zapalnym. Strasznie się bałam ból był tylko przez cały dzień taki jakbym miała anginę bo bolało mnie gardło. Udało się bez leków przeciwbólowych. Także nie zawsze usunięcie zęba wiąże się z bólem nie do zniesienia;].
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Ja położna powiedziała ze nie mam co panikować a zobaczymy co pani dr powie...
O kurczę przegapiłam wczoraj miałam 100-dniowke dziewczynki jak juz blisko
I mam pytanie bo od kilku dni mała mi się rusza tak delikatnie wcześniej był szał w brzuchu teraz te ruchy są takie inne nie ze pojedyncze mocne tylko takie fajowanie przekręty tak o mniejszej mocy...czyżby była już tak duża ze ma mało miejsca? I czuje od tego samego czasu ja nad pepkiem...MartaR.., Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Aniqa ma racje, co lekarz to inna opinia.
Bardzo mnie dziwi ta roznica w diagnozie ale mam zaufanie do mojego lekarza bo jest osoba, ktora nie bagatelizuje problemow i jesli jakis sie pojawia - leczy go. -
nick nieaktualnyKajaoli wrote:Aniqa ma racje, co lekarz to inna opinia.
Bardzo mnie dziwi ta roznica w diagnozie ale mam zaufanie do mojego lekarza bo jest osoba, ktora nie bagatelizuje problemow i jesli jakis sie pojawia - leczy go.MartaR.., Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie martwcie sie dziewuszki, w ten week sie zaczely juz wyprzedaze kolekcji wiosna lato wiec w lipcu po wyprzeazach wchodzi jesien / zima.. oczywicie najpierw ejsien, i stopniowo dojdzie do zimowych rzeczy
takze tuz tuz sweterki
ao12. wrote:Niestety w sklepach tez wszystko na krótki rękaw, nie mam pojęcia gdzie ja cieplejsze ubranka kupię.Kajaoli, ao12. lubią tę wiadomość
-
ja jeszcze nigdy nei mialam czyszczonego kamienia bo go zwyczajnie nie mam
doktorek zawsze ejst w szoku.. a maz ma duuuzo ... i czysci.Aniqa wrote:Jak tak piszecie o tych dentystach to mam taka ochote sie przejsc ehhhh wczesniej pisalam ze bardzo lubie chodzic do dentysty, naprawde. Ale moja juz powiedziala ze niechce mnie widziec wczesniej niz za pol roku. Ehhh
A z innej beczki to niewiem czy kozystacie z czyszczenia kamienia nazebnego, na fundusz jest raz w roku za darmo, a dla ciezarnych 2 razy! Ostatnio mi higienistka mowila, wiec zaraz po porodzie ide skorzystac.
Wiem wiem.... jestem lekko stuknietaAniqa lubi tę wiadomość
-
Kochane, ja też za niedługo wybieram się na glukozę, tylko się zastanawiam, czy ma być 50, czy 75ml. Bo lekarz mi mówił, że mam zrobić tą z kuciem po 2h i zapomniałam spytać ile tej glukozy trzeba wypić. Jak było u Was?
Byłam dzisiaj w opolskim ośrodku położnych. U nas te spotkania prowadzone są w malutkich grupkach. W tygodniu jest kilka takich spotkań z różnymi tematami i można się zapisać, na który się chce. Ja dzisiaj byłam na takim poświęconym ćwiczeniom ułatwiających poród, rozluźniających i oddechowych. Przy okazji umówiłam się na zajęcia gimnastyczne z panią, która ma mi trochę pomóc w dobraniu dla mnie ćwiczeń, żebym odzyskała kondycję po tych moich tygodniach leżenia i oszczędzania się.
W sierpniu zaczniemy tam szkołę rodzenia
Miłego dnia Wam życzęKajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
godzine sie czeka po 50-stce, a 2 po 75-tceagatas wrote:Kochane, ja też za niedługo wybieram się na glukozę, tylko się zastanawiam, czy ma być 50, czy 75ml. Bo lekarz mi mówił, że mam zrobić tą z kuciem po 2h i zapomniałam spytać ile tej glukozy trzeba wypić. Jak było u Was?
Byłam dzisiaj w opolskim ośrodku położnych. U nas te spotkania prowadzone są w malutkich grupkach. W tygodniu jest kilka takich spotkań z różnymi tematami i można się zapisać, na który się chce. Ja dzisiaj byłam na takim poświęconym ćwiczeniom ułatwiających poród, rozluźniających i oddechowych. Przy okazji umówiłam się na zajęcia gimnastyczne z panią, która ma mi trochę pomóc w dobraniu dla mnie ćwiczeń, żebym odzyskała kondycję po tych moich tygodniach leżenia i oszczędzania się.
W sierpniu zaczniemy tam szkołę rodzenia
Miłego dnia Wam życzę -
nick nieaktualnyagatas wrote:Kochane, ja też za niedługo wybieram się na glukozę, tylko się zastanawiam, czy ma być 50, czy 75ml. Bo lekarz mi mówił, że mam zrobić tą z kuciem po 2h i zapomniałam spytać ile tej glukozy trzeba wypić. Jak było u Was?
Miłego dnia Wam życzę