Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Matko współczuje wszelkich dolegliwości cukrzyc, hemoroidów, że już o tym wzroście dziecka nie wspomnę.... ja cały czas pracuję, bywają i ciężkie dni, teraz trochę lżej będzie to odpocznę, w domu też pranie dźwigam, zakupy, wcale się nie oszczędzam, ale odpukać jak na razie ok, no poza tym,że zaczyna się sapać i brzuch ogranicza, ale tego doświadczamy albo doświadczymy wszystkie
lubek lubi tę wiadomość
-
mad8 wrote:Mi lekarz mówił, że często ma to związek z nieprawidłowymi przepływami w tętnicach mamusi, złą budową pępowiny lub niewydolnością łożyska. Wtedy zaburzony zostaje przepływ substancji pokarmowych i dlatego dziecko nie rośnie.
Nie wiem czy dźwiganie ma jakiś wpływ. Chociaż ja mam się nie przemęczać i polegiwać na lewym boku.
Nie wiem, nie pytalam sie dokladnie siostry i nie wiem co jej lekarz mowil ale tak na logike biorac to dzwiganie moze miec wplyw np na odklejanie sie lozyska itp. trzeba sie zapytac lekarza.
-
anka_a wrote:Zrobiłyście mi wczoraj jeszcze większego smaka na ciasto i się zmobilizowałam
Biszkopt upieczony, owoce kupione, galaretka się studzi
Paulina leż i trzymaj nogę wyżej.
Uważaj bo do Ciebie przyskoczę na to ciasto - mam taką chętkę że na 1 nodze przykicam :panka_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za maluszka niech rosnie !!!
Ja dzis bylam u fryzjera - totalna metamorfoza z jasnej blondynki stalam sie bardzo ciemna blondynka i mam mocno wycieniowane wlosy i o wiele krotsze niz mialam. Ciekawe co moj G powie jak wieczorem wroci- oczywiscie tesciowce sie nie podoba i stwierdzila ze wolala mnie w jasnych ale tego sie spodziewalam...
Milego weeekendu -
A i zapomnialam wam napisac o wczorajszych pierwszych zajeciach na szkole rodzenia.Bylo to spotkanie organizacyjne i mowila babeczka co bedziemy robic- oczywiscie jeszcze sie nie zdecydowalismy czy sie zapiszemy czy nie ale do dwoch zajec mozna przychodzic nie placac a srodowe spotkanie bedzie z poloznikiem wiec wybieramy sie. Dostalam gratiski w postaci smoczka i buteleczki dla maluszka antykolkowe oraz dwa malenkie pampersiki
ciesze sie bo zawsze to cos
Mozna bylo zabrac sobie rozne czasopisma o maluszku - co oczywiscie uczynilam
ogolne wrazenie dobre plusem jest to ze jest tylko szesc par bo to prywatna placowka ale w innych tez sie placi tylko troche mniej i jest po 20 par hmmm ciekawe jak wygladaja tam zajecia praktyczne ... -
nick nieaktualnySylwia,ja też ostatnio zmieniłam jasny blond na ciemniejszy,ale będe wracać do poprzedniego bo ten coś niewyszedł.
Ja też musze zadzwonić do tej szkoły rodzenia co jest za darmo i dowiedzieć sie jakie są terminy,bo chce końcem sierpnia. Ale tu napewno gratisów nie będzie. -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Trzymam kciuki za maluszka niech rosnie !!!
Ja dzis bylam u fryzjera - totalna metamorfoza z jasnej blondynki stalam sie bardzo ciemna blondynka i mam mocno wycieniowane wlosy i o wiele krotsze niz mialam. Ciekawe co moj G powie jak wieczorem wroci- oczywiscie tesciowce sie nie podoba i stwierdzila ze wolala mnie w jasnych ale tego sie spodziewalam...pestka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny