X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawać tą zapowiadaną burzę bo zwariuje. :(
    Mam jedną fotkę z działki w kostiumie (w za dużym kostiumie).

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez bardzo goraco, ale ja niewychodze z domu. Tak sobie leze i rozmyslam, jak to bedzie jak dolaczy do nas dziecko. Co sie zmieni, itd

• pestka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze polecam farby Dulux, całe mieszkanie nimi pomalowalismy, 4 różne kolory plus biel, super wyszło:)

I Anoolka ja tez poproszę zaproszenie do grupy na fb!;)

Kajaoli lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestka to Ty jeszcze nie jesteś w grupie? ;)

pestka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a co się dzieje z Poczwarką tyle czasu?
    I właśnie mi się przypomniało że któraś z dziewczyn była ostatnio w szpitalu, ktoś coś wie?

• mitaka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buuu a ja jeszcze czkawki nie znajuuuuuu... moje małe chyba pije z umiarem ;)

Czy do żeber dotyka też nie wiem bo siedzi tyłkiem do dołu i tam też wali kopniale, jak siedzę w pracy to czasami aż ja w moim prywatnym tyłku czuje ;)

Ja miałam glukozę w 27 tygodniu a robi się chyba do 28.

Robię dzisiaj kompoty wiśniowe :D tylko cukier mi się skończył więc spaciren do spożywczaka :/

Kajaoli, lubek lubią tę wiadomość

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anolka,a jak sie nazywa twój lekarz,albo którego polecasz?

• Scęście Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie tyle krew co poszlam na zakupy zdrowa a wracam i cos mnie w rowku kluje. Mysle pewnie gatki mi w tylek weszly. Wracam do domy chce wyjac a to nie gatki. No to dotknelam sie i mysle o nie jakies gulaly! Hemoroidy! Wzielam lusterko i sie ogladam no i bach wylazly mi 2 tskie gule no to dawaj czopka i po 3 dniach prawie znikly ale czopek grany rano i wieczorem. Krwi nie bylo jeszvze na papierze. Mam nadzieje ze znikna calkowicie no jeszcze malenkie ale sa patrzac w lusterku bo tak to nie czuje ich juz.
    Avakesh wrote:
    Też dziś rano zauważyłam po oddaniu stolca sporo krwi na papierze. A Ty jakie masz objawy? Byłaś z tym u proktologa?

Avakesh lubi tę wiadomość

• Scęście Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ma czym oddychac. Czekam na burze i ulewny deszcz!!
    A zeby sie nie uczyc to starlam wszędzie kurze, odkurzylam, umylam na mokro podlogi z plynem a potem czysta woda, pozmywalam, zrobilam 3 prania :D umylam idealnie umywalke wanne i kibelek i plytki w lazoence bo zachlapane byly :) uwielbiam sie uczyc :D

paradise, Kasiula09, Kajaoli lubią tę wiadomość

• paradise Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    A zeby sie nie uczyc to starlam wszędzie kurze, odkurzylam, umylam na mokro podlogi z plynem a potem czysta woda, pozmywalam, zrobilam 3 prania :D umylam idealnie umywalke wanne i kibelek i plytki w lazoence bo zachlapane byly :) uwielbiam sie uczyc :D

Haha skąd ja to znam :)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obrona to formalność, co nie co trzeba poczytać i wystarczy ;) ostatnia prosta i koniec :)

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchacie ?
    http://www.radio4baby.pl/pregnant-women

Kajaoli, paaolka lubią tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po dzisiejszej wizycie Zuzia pozostaje Zuzią, waży juz 734g i wszystko jest w porządku.

He he Scęście bo wiadomo jak jest nauka to i w domu nagle robi sie bałagan i trzeba najpierw to ogarnąć a potem powoli powoli brać sie za naukę, też tak miałam :)

Kajaoli, Aniqa, lubek lubią tę wiadomość

age.png

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam taką naukę :p
    Mój M wymyślił gotowanie ryżu w taką pogodę i zerowym przepływem powietrza zimnego. Goooorąco :(

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    Buuu a ja jeszcze czkawki nie znajuuuuuu... moje małe chyba pije z umiarem ;)

Czy do żeber dotyka też nie wiem bo siedzi tyłkiem do dołu i tam też wali kopniale, jak siedzę w pracy to czasami aż ja w moim prywatnym tyłku czuje ;)
    U mnie mala też czkawki nie miała. Moja też mnie nieźle obkopuje...nóżki ma na dole, czasem jak się ułoży na pęcherzu to biegam do wc co chwilę ;P a jak potrafi mi skopać tyłek...ona jest jedyna w swoim rodzaju ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 19:25

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12. wrote:
    U mnie mala też czkawki nie miała. Moja też mnie nieźle obkopuje...nóżki ma na dole, czasem jak się ułoży na pęcherzu to biegam do wc co chwilę ;P a jak potrafi mi skopać tyłek...ona jest jedyna w swoim rodzaju ;)

To już teraz wiem skąd mam krew na papierze :) Mnie non stop okopuje tyłek :)

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody chyba ma dziś dość tej pogody bo dostaje takie kopy że aż się skręcam. Po obiadku przestał tak nawalać :)

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    No a co się dzieje z Poczwarką tyle czasu?
    I właśnie mi się przypomniało że któraś z dziewczyn była ostatnio w szpitalu, ktoś coś wie?

No wlasnie tez pamietam, ze ktoras byla w szpitalu ale nie pamietam ktora, trzeba bedzie sprawdzic forum wstecz..
    Dziewczyny, przyznac sie prosze ;)
    Poczwarka chyba na wakacjach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 20:52

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale mnie smak na jedzenie naszedł, jeszcze mamy swojskie wyroby z prosiaka, pyszności,
    Upały mnie wykończą. Dziecko na zmiane mi czka i sie rozpycha, dobrze że wizyta w środe to może lekarz coś doradzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Tutaj na szczęście popadało i jest wreszcie czym oddychać :)
    Też chce deszczu!!!!!!

‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ