X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawać tą zapowiadaną burzę bo zwariuje. :(
    Mam jedną fotkę z działki w kostiumie (w za dużym kostiumie).

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez bardzo goraco, ale ja niewychodze z domu. Tak sobie leze i rozmyslam, jak to bedzie jak dolaczy do nas dziecko. Co sie zmieni, itd

• pestka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze polecam farby Dulux, całe mieszkanie nimi pomalowalismy, 4 różne kolory plus biel, super wyszło:)

I Anoolka ja tez poproszę zaproszenie do grupy na fb!;)

Kajaoli lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestka to Ty jeszcze nie jesteś w grupie? ;)

pestka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a co się dzieje z Poczwarką tyle czasu?
    I właśnie mi się przypomniało że któraś z dziewczyn była ostatnio w szpitalu, ktoś coś wie?

• mitaka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buuu a ja jeszcze czkawki nie znajuuuuuu... moje małe chyba pije z umiarem ;)

Czy do żeber dotyka też nie wiem bo siedzi tyłkiem do dołu i tam też wali kopniale, jak siedzę w pracy to czasami aż ja w moim prywatnym tyłku czuje ;)

Ja miałam glukozę w 27 tygodniu a robi się chyba do 28.

Robię dzisiaj kompoty wiśniowe :D tylko cukier mi się skończył więc spaciren do spożywczaka :/

Kajaoli, lubek lubią tę wiadomość

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anolka,a jak sie nazywa twój lekarz,albo którego polecasz?

• Scęście Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie tyle krew co poszlam na zakupy zdrowa a wracam i cos mnie w rowku kluje. Mysle pewnie gatki mi w tylek weszly. Wracam do domy chce wyjac a to nie gatki. No to dotknelam sie i mysle o nie jakies gulaly! Hemoroidy! Wzielam lusterko i sie ogladam no i bach wylazly mi 2 tskie gule no to dawaj czopka i po 3 dniach prawie znikly ale czopek grany rano i wieczorem. Krwi nie bylo jeszvze na papierze. Mam nadzieje ze znikna calkowicie no jeszcze malenkie ale sa patrzac w lusterku bo tak to nie czuje ich juz.
    Avakesh wrote:
    Też dziś rano zauważyłam po oddaniu stolca sporo krwi na papierze. A Ty jakie masz objawy? Byłaś z tym u proktologa?

Avakesh lubi tę wiadomość

• Scęście Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ma czym oddychac. Czekam na burze i ulewny deszcz!!
    A zeby sie nie uczyc to starlam wszędzie kurze, odkurzylam, umylam na mokro podlogi z plynem a potem czysta woda, pozmywalam, zrobilam 3 prania :D umylam idealnie umywalke wanne i kibelek i plytki w lazoence bo zachlapane byly :) uwielbiam sie uczyc :D

paradise, Kasiula09, Kajaoli lubią tę wiadomość

• paradise Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    A zeby sie nie uczyc to starlam wszędzie kurze, odkurzylam, umylam na mokro podlogi z plynem a potem czysta woda, pozmywalam, zrobilam 3 prania :D umylam idealnie umywalke wanne i kibelek i plytki w lazoence bo zachlapane byly :) uwielbiam sie uczyc :D

Haha skąd ja to znam :)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obrona to formalność, co nie co trzeba poczytać i wystarczy ;) ostatnia prosta i koniec :)

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchacie ?
    http://www.radio4baby.pl/pregnant-women

Kajaoli, paaolka lubią tę wiadomość

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po dzisiejszej wizycie Zuzia pozostaje Zuzią, waży juz 734g i wszystko jest w porządku.

He he Scęście bo wiadomo jak jest nauka to i w domu nagle robi sie bałagan i trzeba najpierw to ogarnąć a potem powoli powoli brać sie za naukę, też tak miałam :)

Kajaoli, Aniqa, lubek lubią tę wiadomość

age.png

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam taką naukę :p
    Mój M wymyślił gotowanie ryżu w taką pogodę i zerowym przepływem powietrza zimnego. Goooorąco :(

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    Buuu a ja jeszcze czkawki nie znajuuuuuu... moje małe chyba pije z umiarem ;)

Czy do żeber dotyka też nie wiem bo siedzi tyłkiem do dołu i tam też wali kopniale, jak siedzę w pracy to czasami aż ja w moim prywatnym tyłku czuje ;)
    U mnie mala też czkawki nie miała. Moja też mnie nieźle obkopuje...nóżki ma na dole, czasem jak się ułoży na pęcherzu to biegam do wc co chwilę ;P a jak potrafi mi skopać tyłek...ona jest jedyna w swoim rodzaju ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 19:25

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12. wrote:
    U mnie mala też czkawki nie miała. Moja też mnie nieźle obkopuje...nóżki ma na dole, czasem jak się ułoży na pęcherzu to biegam do wc co chwilę ;P a jak potrafi mi skopać tyłek...ona jest jedyna w swoim rodzaju ;)

To już teraz wiem skąd mam krew na papierze :) Mnie non stop okopuje tyłek :)

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody chyba ma dziś dość tej pogody bo dostaje takie kopy że aż się skręcam. Po obiadku przestał tak nawalać :)

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    No a co się dzieje z Poczwarką tyle czasu?
    I właśnie mi się przypomniało że któraś z dziewczyn była ostatnio w szpitalu, ktoś coś wie?

No wlasnie tez pamietam, ze ktoras byla w szpitalu ale nie pamietam ktora, trzeba bedzie sprawdzic forum wstecz..
    Dziewczyny, przyznac sie prosze ;)
    Poczwarka chyba na wakacjach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 20:52

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale mnie smak na jedzenie naszedł, jeszcze mamy swojskie wyroby z prosiaka, pyszności,
    Upały mnie wykończą. Dziecko na zmiane mi czka i sie rozpycha, dobrze że wizyta w środe to może lekarz coś doradzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Tutaj na szczęście popadało i jest wreszcie czym oddychać :)
    Też chce deszczu!!!!!!

‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ