Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Buuu a ja jeszcze czkawki nie znajuuuuuu... moje małe chyba pije z umiarem
Czy do żeber dotyka też nie wiem bo siedzi tyłkiem do dołu i tam też wali kopniale, jak siedzę w pracy to czasami aż ja w moim prywatnym tyłku czuje
Ja miałam glukozę w 27 tygodniu a robi się chyba do 28.
Robię dzisiaj kompoty wiśniowetylko cukier mi się skończył więc spaciren do spożywczaka
Kajaoli, lubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie nie tyle krew co poszlam na zakupy zdrowa a wracam i cos mnie w rowku kluje. Mysle pewnie gatki mi w tylek weszly. Wracam do domy chce wyjac a to nie gatki. No to dotknelam sie i mysle o nie jakies gulaly! Hemoroidy! Wzielam lusterko i sie ogladam no i bach wylazly mi 2 tskie gule no to dawaj czopka i po 3 dniach prawie znikly ale czopek grany rano i wieczorem. Krwi nie bylo jeszvze na papierze. Mam nadzieje ze znikna calkowicie no jeszcze malenkie ale sa patrzac w lusterku bo tak to nie czuje ich juz.Avakesh wrote:Też dziś rano zauważyłam po oddaniu stolca sporo krwi na papierze. A Ty jakie masz objawy? Byłaś z tym u proktologa?
Avakesh lubi tę wiadomość
-
U mnie nie ma czym oddychac. Czekam na burze i ulewny deszcz!!
A zeby sie nie uczyc to starlam wszędzie kurze, odkurzylam, umylam na mokro podlogi z plynem a potem czysta woda, pozmywalam, zrobilam 3 praniaumylam idealnie umywalke wanne i kibelek i plytki w lazoence bo zachlapane byly
uwielbiam sie uczyc
paradise, Kasiula09, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Scęście wrote:A zeby sie nie uczyc to starlam wszędzie kurze, odkurzylam, umylam na mokro podlogi z plynem a potem czysta woda, pozmywalam, zrobilam 3 prania
umylam idealnie umywalke wanne i kibelek i plytki w lazoence bo zachlapane byly
uwielbiam sie uczyc
Haha skąd ja to znam
-
Melduje sie po dzisiejszej wizycie Zuzia pozostaje Zuzią, waży juz 734g i wszystko jest w porządku.
He he Scęście bo wiadomo jak jest nauka to i w domu nagle robi sie bałagan i trzeba najpierw to ogarnąć a potem powoli powoli brać sie za naukę, też tak miałam
Kajaoli, Aniqa, lubek lubią tę wiadomość
-
mitaka wrote:Buuu a ja jeszcze czkawki nie znajuuuuuu... moje małe chyba pije z umiarem
Czy do żeber dotyka też nie wiem bo siedzi tyłkiem do dołu i tam też wali kopniale, jak siedzę w pracy to czasami aż ja w moim prywatnym tyłku czujeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 19:25
-
nick nieaktualnyao12. wrote:U mnie mala też czkawki nie miała. Moja też mnie nieźle obkopuje...nóżki ma na dole, czasem jak się ułoży na pęcherzu to biegam do wc co chwilę ;P a jak potrafi mi skopać tyłek...ona jest jedyna w swoim rodzaju
To już teraz wiem skąd mam krew na papierzeMnie non stop okopuje tyłek
-
Anoolka wrote:No a co się dzieje z Poczwarką tyle czasu?
I właśnie mi się przypomniało że któraś z dziewczyn była ostatnio w szpitalu, ktoś coś wie?
No wlasnie tez pamietam, ze ktoras byla w szpitalu ale nie pamietam ktora, trzeba bedzie sprawdzic forum wstecz..
Dziewczyny, przyznac sie prosze
Poczwarka chyba na wakacjach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 20:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny