Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paaolka, masz jakies nowiny od twojej kolezanki, ktora miala ostatnio problemy ze swoim synkiem? Jak to sie rozwija?

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do hemoroidów to narazie niemam chociaż to dziwne bo cały dzień przesiedze na tyłku albo na kanapie,albo w wyrku.

• misiulka2000 Koleżanka

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznaje sie bez bicia :) ja bylam w szpitalu i przepraszam ze zapomnialam poinformowac ze juz jest ok i jestem w domu. Zrobili mi mnostwo badac , najdluzej czekalismy na posiew z szyjki , ale jak okazalo sie ze nie ma zadnej bakteri i po usg szyjki i stwierdzeniu ze jest jeszcE dluga i zamknieta wypisali do domciu. Mam sie osZczedzac aplikowac luteina i jesc magnez i nospe jak bedzie sie brzuch napinal. Taki plus tego pobytu w szpitalu ze wiem juz ze namy swietna opieke , polozne rewelacja , lekarze tez bardzo fajnie . Jakis mniejszy stres mam w tej chwili . Bo jak sie nie boje za bardzo porodu to nie profesjonalnej opieki bardzo sie obawiam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 21:46

lubek, Aniqa, Kajaoli, Anoolka, Monica lubią tę wiadomość

nzjddzu51633cvyn.png
  • misiulka2000 Koleżanka

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A maly rosnie jak z tygodniowym wyprzedzeniem :) w 22 tygodniu i 3 dniu wazyl 560 gram . Ale co sie dziwic jak mamusia caly czas by cos jadla . Ja pobilam chyba rekord . Przytylam od poczatku 11 kilo :) powoli zaczynam sie martwic ;)

Aniqa lubi tę wiadomość

nzjddzu51633cvyn.png
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Paaolka, masz jakies nowiny od twojej kolezanki, ktora miala ostatnio problemy ze swoim synkiem? Jak to sie rozwija?

Kajaoli niestety u koleżanki bez zmian na razie... :( cały czas ma złe przepływy i maluch chyba nie dostaje odpowiedniej ilości składników odżywczych... :( no a ta dieta szpitalna tez jej nie służy, kiepsko się ogólnie czuje i psychicznie i fizycznie :( ale ja cały czas mam nadzieje że coś zacznie sie jednak poprawiać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 21:41

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paaolka a dostała zastrzyki na przepływy i na rozwój płuc?

Anoolka lubi tę wiadomość

• paaolka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio wrote:
    Paaolka a dostała zastrzyki na przepływy i na rozwój płuc?

O tym mi nie mówiła, wiec nie mam pojecia...wiem że podają jej jakieś leki, ale nie wiem czy w zastrzykach...
    Jutro jak sie z nią będę kontaktować to zapytam.

Dzięki dziewczyny w ogóle za zainteresowanie :* :*

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na pewno jest pod dobrą opieką a każdy szpital pewnie wie co i kiedy w jakiej formie podać - mam nadzieję że będzie dobrze :)

paaolka, Kajaoli lubią tę wiadomość

• paaolka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcio wrote:
    na pewno jest pod dobrą opieką a każdy szpital pewnie wie co i kiedy w jakiej formie podać - mam nadzieję że będzie dobrze :)

Dzięki Ulcio :) ja tez mam taką nadzieję...

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiulka2000 najważniejsze że wszystko ok,i że obejrzałaś jak tam w tym szpitalu jest, powiem szczerze że ja sie też bardzo boje pań położnych, w tym szpitalu gdzie chce rodzić dużo osób narzeka na nie. Warunki też jak w PRL ale mam tu blisko i decyduje sie na ten szpital.

Paoolka, dzidziuś koleżanki zacznie rosnąć na pewno, ma jeszcze czas żeby nadrobić. Ja miałam 2300 a urodziłam sie w terminie, wiec pewnie wcześniej też byłam okruszkiem. Musi tylko być dobrej myśli,i dojadać obiadkami mamusi,bo na diecie szpitalnej nieda sie przeżyć.

paaolka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zerkam na nasze tygodnie ciąży i już tak niewiele do końca, czas tak mija,
    U mnie dziś kolejny upalny dzień,więc niewychodze z domu, najwyżej jak sie ochłodzi. Teraz ide na śniadanko.
    Całą noc chodził za mną pasztet domowej roboty z własnego wyrobu.

• paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma to jak kłótnia z moim M. Skubany się do mnie nie odzywa. Ma pretensje że się źle czuje. Wrrr... :(

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiulka, super ze napisalas bo wczoraj szukalam postu o pazdziernikowej mamusi, ktora jest w szpitalu ale nie moglam znalezc. Przechodzimy tu czesto z tematu na temat i nieraz ciezko jest sie polapac kto co pisal.
    Na szczescie wszystko u ciebie w porzadku :)
    Masz racje, ze takie wczesniejsze pobyty w szpitalu pozwalaja nam sie zorientowac i przyzwyczaic troszke do warunkow szpitalnych :)

Anoolka, misiulka2000 lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paaolka, mocno wspieram pozytywna mysla i czekam na dobre wiesci.

paaolka lubi tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i Ja juz dzis pisze z komputera wreszcie a nie z telefonu ogromna roznica moge wszystko przejrzyscie zobaczyc , sprzatania mam kupe ale ja jak z Wasza nauka - zawsze cos ciekawszego wynajde niz to co trzeba robic chociaz okno dzis w sypialni umylam :)

Aniqa Ty chyba masz najbardziej zaawansowaną ciaze kurcze juz 29 tydzien 4 dni i bedzie 3 z przodu...

Musze troszke ponadrabiac forum bo zaniedbalam witam nowe mamusie ktorych jeszcze nie poznalam i troszke poczytam zamiast sprzatac oczywiscie :P

paulina.b.1991, Anoolka lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zrobilam zdjecie telefonem mojego brzuszka, i 2 godziny mecze sie zeby to wstawic, dajcie jakas instrukcje.

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka, staraj sie nie denerwowac, faceci nie mysla tak samo jak my. U mnie tez tydzien temu byla ostra wymiana zdan. Moj M chodzil dwa dni z nosem na kwinte i wreszcie musialam go doprowadzic do porzadku :) nie bylo to trudne bo wiem, ze mnie bardzo kocha a klotnie niestety czasami sie zdarzaja. U mnie wyjasnilo sie i okazalo, ze moj mezczyzna nie cierpi jezdzic na duze zakupy ( kupowalismy nowe meble) do tego doszlo zmeczenie instalacja tych mebli do 22h w nocy - chwila niebacznosci i klotnia gotowa.
    Za kilka dni pojechalismy do tego samego sklepu dokupic drobiazgi - tym razem poprosilam M zeby zostal z pieskiem na parkingu i zrobil sobie maly spacer a przez ten czas zrobilam spokojnie zakupy - i obydwoje bylismy zadowoleni ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 09:45

Monica lubi tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa, wejdz na tinypic.

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli - mój się wkurzył że niby przezemnie się mu 2 filmy nie pobrały. Wrrr...
    Dziś mnie głowa nawala ale to chyba ciśnieniowo. :( A młody wariuje od rana.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh faceci MOj wczoraj krzyczal ze ma dosc tego remontu ja sie tylko na Niego patrzylam i sobie myslalam "...gdybys pierdolcu jeden nie zwlekal z remontem i robil sobie powoli od 5 lat to by nie trzeba bylo wszystkiego naraz robic teraz..." poszedl zapalic na dwor uspokoil sie przyszedl i robil dalej sypialnie troche jest w niej roboty bo kominek w niej mamy a i farba lipna byla teraz sniezka wyszlo idealnie ale co sie Daniel nadenerwowal... Jak on sobie z nerwow krzyczy to mu lzej na sercu ja wtedy jestem cicho 10 min i zlosc przechodzi taki Typ czlowieka. Z tym ze my juz sie znamy na wylot 9 lat po slubie (17 wrzesnia) byly krzyki , placze , zgrzyty ale juz nam sie nie chce na siebie drzec :P

Kajaoli, ao12. lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
‹‹ 415 416 417 418 419 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ