X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paaolka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Dziewczyny, niemoglam wstawic zdjecia brzucha wiec wstawilam do profilowego, na chwile.

Bardzo ładny brzuszek :) teraz pewnie zacznie rosnąć szybciej :)

Aniqa lubi tę wiadomość

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ammm -
    swiatciast.pl/12886,ciasto-bananowo-karmelowe-bez-pieczenia.html
    któraś robiła / jadła?

Mój M zrobił dziś baaaaardzo kwaśną zupę - kapuśniak :p do tego troszkę ugotowanego bobu :) a teraz żołądek oraz młody wariują.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 14:00

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.b.1991 wrote:
    ammm -
    swiatciast.pl/12886,ciasto-bananowo-karmelowe-bez-pieczenia.html
    któraś robiła / jadła?

Mój M zrobił dziś baaaaardzo kwaśną zupę - kapuśniak :p do tego troszkę ugotowanego bobu :) a teraz żołądek oraz młody wariują.

Wow moj to by mi nie zrobil nic no chyba ze odgrzal, ale nalesniki umie robic a ja nie wiec to jego dzialka.

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Wow moj to by mi nie zrobil nic no chyba ze odgrzal, ale nalesniki umie robic a ja nie wiec to jego dzialka.

U mnie jest tak że M gotuje i mnie gotowania uczy :)
    Też dziś ledwo żyjecie?

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.b.1991 wrote:
    Też dziś ledwo żyjecie?
    U mnie troszke sie ochlodzilo, wiec jest przyjemniej, ale ja siedze w domu i nigdzie nie wychodze wiec sie tak nie mecze.

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    U mnie troszke sie ochlodzilo, wiec jest przyjemniej, ale ja siedze w domu i nigdzie nie wychodze wiec sie tak nie mecze.

ja chce nad woooodę się popluskać. :p

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • agatas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.b.1991 wrote:
    Też dziś ledwo żyjecie?

Ledwo, ledwo...straszne są te upały. Wczoraj nie wychodziłam z domu, w nocy duchota, a dzisiaj pojechałam rano na spotkanie z położną, po jakieś zakupy i do dziadków, żeby zobaczyć jak żyją. Jak przyjechałam, to myślałam, że padnę z tego gorąca. Teraz czekam na burzę, która wisi na niebie...

Co do kłótni, to my z moim Krzysiem mamy jakiś dziwny okres. Co jakiś czas zdarzają nam się kłótnie w stylu armagedon, nie wiadomo skąd, o co i kto zaczyna. Zawsze nasze temperamenty potrafiliśmy razem utemperować i rzadko dochodziło do sprzeczek. Teraz jest tak, że jest wszystko dobrze przez dłuższy czas, przychodzi moment, że najchętniej byśmy się pozabijali nawzajem, a później znowu długo, długo spokój...
    My wprawdzie dopiero rok po ślubie, ale razem 9 rok leci :) Już wiele kłótni przerobionych, kryzysów, kompromisów itp. Ale takie kłótnie jak teraz to jeszcze nie... Zastanawiałam się ostatnio nad tym, bo tak sobie myślała, że może to faktycznie małżeństwo coś zmienia, jak to słyszałam wiele razy (co zawsze uznawałam za stek bzdur) i mnie olśniło... chyba mamy problem z brakiem serduszkowania :/ Trochę to tak wygląda, jakbyśmy oboje mieli problem z brakiem takiej bliskości i wyżywamy się w inny sposób niż łóżkowy.
    I teraz jakoś mi łatwiej olać te nasze kłótnie, bo tak sobie pomyślała, że to nasze kolejne wspólne doświadczenie :)

Sorka, że się Wam tak wyżaliłam...

O burza już się rozpętała na dobre :P

Buziaki śle :*:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 15:32

f2w3ugpj1bhxt82e.png
    klz9gu1ribjd2pf0.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez moment wydawalo mi sie, ze wieje fajny wiaterek więc zebralam się na spacer. Po 5 minutach miałam dosyć, zrobiłam potrzebne zakupy i wróciłam do domu. Teraz leze przy wiatraku, jem loda i już nigdy sie nie wybieram :)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po obiadku, o 16 pomiar cukru, i ide polozyc sie. Zapowiadalo sie na chlodek ale wrocily upaly.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 16:24

• agatas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Agatas ja z mężem jesteśmy razem już ponad 7 lat a po ślubie dwa. Co nieco na pewno się zmieniło po przysiędze małżeńskiej, bo faceci tak mają że przestają się starać :P Ale mi jest tak jakoś lepiej w małżeństwie niż na kocią łapę i nie żałuję :)

A ja dziś na obiadek robię zupę owocową, nie jadłam jej już chyba z 10 lat :)

Ja też nie żałuję :D Nie wyobrażam sobie po tym roku, żebyśmy żyli inaczej i nie zrzucam na przysięgę (chociaż przyznaję Ci 100% racji, że faceci przestają się starać w pewnych kwestiach), a na dłuuuugą wstrzemięźliwość seksualną :P

Co do obiadku, to lecę gotować pomidorówkę :D

f2w3ugpj1bhxt82e.png
    klz9gu1ribjd2pf0.png

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupa owocowa - mniam. Podziel się :p
    kurcze szklanka herbaty ciepłej i jestem cała spocona :(

Ja ze swoim jestem trochę ponad rok i na ślub się nie zanosi - chociaż w żartach pytał czy mi zależy na papierku i obrączkach.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ze swoim jestesmy razem 5 lat i roznie to bywa ale jak sie klocimy to przewaznie o porzadki bo moj balaganiarz albo o tesciowke czyli wszedzie wpieniajacy nos jego mamuni

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O porzadek to chyba najczestsze, heh ale moj maz nie lubi awantor wiec mi zawsze ustepuje nawet nie kloci sie ze mna. Bardziej to ja jestem nerwowa, a moj ugodowy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 16:03

• pestka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tez mi ustępuję, ale ja dzięki temu się hamuje bardzo, bo on dla mnie wszystko..taki kochany;) ale przeważnie o pierdoły się rozchodzi;)

Aniqa, paradise lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też najczęściej kłótnie są o porządek. Czasami mam nerwy na teściowa, ze nauczyła go, ze zawsze po nim posprzata! Bo zawsze obok niego latała i wszystko podkładała pod nos. I tak przez te 5 lat kiedy jesteśmy razem trochę przy mnie się ogarnął ale czasami jednak się zapomina :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 16:50

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tęsknie za mężem, nudzi mi sie bez niego. Zawsze to połaziliśmy gdzieś po górach,albo na baseny termalne jechaliśmy,albo na pstrąga, zawsze zrobił grila itd a teraz wróci 20 sierpnia, jakoś smutno mi.

• ao12. Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    A ja tęsknie za mężem, nudzi mi sie bez niego. Zawsze to połaziliśmy gdzieś po górach,albo na baseny termalne jechaliśmy,albo na pstrąga, zawsze zrobił grila itd a teraz wróci 20 sierpnia, jakoś smutno mi.
    Aniqa śliczny brzusio :)
    Docenicie taką rozłąkę, też to przerabiałam :) i wkrótce będziecie w trójkę.

Aniqa lubi tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jest dzisiaj cudnie :) 18C i pada od rana, rześko się zrobiło :)
    pozostało mi 100 dni do porodu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 18:11

Aniqa lubi tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12. wrote:
    u mnie jest dzisiaj cudnie :) 18C i pada od rana, rześko się zrobiło :)
    pozostało mi 100 dni do porodu :)
    To już niewiele, mi 80 pare.
    Jutro rano wizyta u lekarza, pytania mam na kartce,i zobaczymy co będzie.

ao12. lubi tę wiadomość

‹‹ 417 418 419 420 421 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ