X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powoli trzeba gromadzić, ja dziś kupiłam prześliczne 2 ochraniacze na łóżko za 2.60 za oba. Chyba najwięcej można zaoszczędzić na ciuchach.
    Kosmetyki zakupie po remoncie, z serii bambino, jakoś ja sie na nich uchowałam, i dalej są, to dla mnie zaleta, duży wybór też fajnie, hipoalerg.

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja łóżeczko mam koloru jasne drewno,ale mąż przmaluje na biało. Bo wymarzyłam sobie białe i musi być białe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! zapomniałam wam pisać, zrobiłam szeroki wywiad na temat materacyka do łóżeczka, w sklepach, u znajomych, u lekarzy, i materaca z gryką nie polecają! Bo kobieta w sklepie mówiła że jak wysprzeda te to juz niebędzie zamawiac, odchodzi sie od gryki bo drobnoustroje tam sie gromadzą i pasożyty, szybko tam sie rozwija to robactwo, że już w innych sklepach są zwroty, lekarze też niepolecają, lepsze jest kokos pianka,albo nawet sama pianka, choć jest ciut droższy ale ja już niechce z gryką.

Eweloka84, ao12. lubią tę wiadomość

• paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałyście:
    www.pudelek.pl/artykul/68087/ania_przybylska_nie_zyje/
    yhhh...

Co do zakupów wyprawkowych muszę się wkońcu zabrać za sporządzenie listy (teksty mojego M. "mamy jeszcze czas", "po co to robisz")

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • Strokrotka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez własnie przeczytałam, ze Ania Przybylska nie żyje - mam nadzieje, ze ten cały pudelek kłamie :( Młoda kobieta, Matka...

Co do wyprawki - to ja sprzedaje mój wózek po Poli, a od siostry na pół roku pożycze w kolorze szarym.
    Większość ubranek mam, posciel też , ale jeden komplet zamawiam...
    Muszę dokupić kosmetyki, laktator, butelki, nianie eltroniczną i dla siebie pare rzeczy.

Dużo i nie dużo...

qdkki09kap9gx968.png
    3i49io4pl4x7mtp0.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już usunęli ten artykuł, więc miejmy nadzieję, że to nie prawda :)

Strokrotka, ao12. lubią tę wiadomość

3i49tv7325tdkkap.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naaadrobilam :)
    Swietnie ze lozysko pnie sie w górę, moze nie bedziesz musiala miec cc ;)
    No na gtupie na fb dziewczyny odradzaja materace z gryka bo to robactwo itd. Ja jeszcze sie nie rozglądam za tym no nie wiem jakie lozeczko jakie rozmiary wiec i posciel zostawilam. Mam ciuszki i kocyki tylko :) no i ogolnie nie potrafie skonczyc dokupywac ciuszków. Nie wiem jaka ilosc to ta odpowiednia i te rozmiary wkurzaja. Bo dzis kupilam troche rzeczy na 68 a sa male jak 62 no i wezta no :P
    Bylam dzis u hinka i sluchalam serducha <3 jutro 4d aaaaa :) a w piatek obrona a bu :(

renatkach lubi tę wiadomość

• Scęście Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Kajaoli dopisz mi imie niuni :) Marysia :)

Kajaoli, ao12., renatkach, paaolka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co wy, głupkowaty pudel! Same bzdury piszą tam. Może już napisały hieny za wczasu i czekają kiedy go opublikować,

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, bylam dzis pierwszy raz na spotkaniu przygotowawczym z polozna - czeka mnie jeszcze 5 takich spotkan.
    Bylo swietnie! Mala trzyosobowa grupa i polozna. Zaczelo sie od nurtujacych nas pytan. Potem otrzymalysmy wyczerpujace informacje na temat objawow nadchodzacego porodu.
    Spotkanie bylo zakonczone seansem sofrologii, glebokiej relaksacji podczas ktorej przenosilysmy sie w przyszlosc, kiedy to juz bedziemy trzymac naszego dzidziusia w ramionach :)
    Bylo bardzo sympatycznie, jestem zadowolona :)
    Nastepne spotkanie za tydzien.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 12:09

paulina.b.1991, Bergo, MartaR.., ao12., paaolka, lubek lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    No i Kajaoli dopisz mi imie niuni :) Marysia :)

Marysia - bardzo ladnie :):)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,allegro odpisało. że ze względu bezpieczeństwa posiadam ograniczoną liczbe rzeczy które moge kupić,dlatego jak kupiłam 15 szt pieluch i reszte to sie uzbierało. Śmieszne!

• pestka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też o gryce czytałam różne rzeczy, ale z drugiej strony o materacyku gryka-pianka-kokos same pozytywne i ten chyba wezmę;) chciałam lateksowy, ale jakoś mi się odwidziało...Moja psiapsióła tez poleca gpk materacyk. Słyszałam natomiast ze gryka-kokos są kiepskie.

Aniqa ja z allegro nigdy nie miałam takich przygód, a już mam dłuuugo konto, ale wiadomo, różne rzeczy się zdarzają.

Kajaoli super się ciesze, że spotkania z położną się podobają:)

Kajaoli lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strokrotka wrote:
    Eweloka a jaki kolor łózeczka Cie interesuje?

Ja mam drewex lion z szufladą na prowadnicach
    kolor nie ma znaczenia :)przeglądałam na tablicy ogłoszenia to można za grosze kupic oczywiscie przynajmniej na zdjęciu ładnie wyglądaja :P

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkurzający pudellllooo...

Teraz ta cała lista wyprawkowa mnie przeraża - wszędzie coś innego. Ciekawe co wymyślą moi rodzice - wyczekany pierwszy wnuk. :p

Eweloka84 lubi tę wiadomość

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa ja w tamtym tygodniu zamawialam u sprzedawcy i lacznie wyszlo 21 sztuk z roznych aukcji i problemu zadnego nie mialam.

co do materacy to ja slyszalam od znajomych i dwoch szwagierek i w sklepie ze najlepsze sa gryka pianka kokos. I ja taki zakupie bo u mojego brata najpierw syn spal przez cztery lata, dwa miesiace przerwy i teraz od miesiaca corka spi. Wiec chyba rozne sa opinie

renatkach lubi tę wiadomość

age.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co z tą Anią Przybylską? Co to za jaja pudelek robi?!

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to info to widze tylko na pudlu...wiec moze to sciema bo tak to juz w tv by mówili i na innych stronach

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mysle ze to sciema ja w ogole na pudelku tego nie widze

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Aniqa ja w tamtym tygodniu zamawialam u sprzedawcy i lacznie wyszlo 21 sztuk z roznych aukcji i problemu zadnego nie mialam.
    Mi łącznie wyszło 42 sztuki,ale to pieluchy nabiły mi tak tą ilość, bo zamawiałam białe, z nadrukiem i flanelowe.ale dogadałam sie ze sprzedawcą poza allegro.

Kasiula09, ao12. lubią tę wiadomość

‹‹ 444 445 446 447 448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ