Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowoli trzeba gromadzić, ja dziś kupiłam prześliczne 2 ochraniacze na łóżko za 2.60 za oba. Chyba najwięcej można zaoszczędzić na ciuchach.
Kosmetyki zakupie po remoncie, z serii bambino, jakoś ja sie na nich uchowałam, i dalej są, to dla mnie zaleta, duży wybór też fajnie, hipoalerg.Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny! zapomniałam wam pisać, zrobiłam szeroki wywiad na temat materacyka do łóżeczka, w sklepach, u znajomych, u lekarzy, i materaca z gryką nie polecają! Bo kobieta w sklepie mówiła że jak wysprzeda te to juz niebędzie zamawiac, odchodzi sie od gryki bo drobnoustroje tam sie gromadzą i pasożyty, szybko tam sie rozwija to robactwo, że już w innych sklepach są zwroty, lekarze też niepolecają, lepsze jest kokos pianka,albo nawet sama pianka, choć jest ciut droższy ale ja już niechce z gryką.
Eweloka84, ao12. lubią tę wiadomość
-
Tez własnie przeczytałam, ze Ania Przybylska nie żyje - mam nadzieje, ze ten cały pudelek kłamie
Młoda kobieta, Matka...
Co do wyprawki - to ja sprzedaje mój wózek po Poli, a od siostry na pół roku pożycze w kolorze szarym.
Większość ubranek mam, posciel też , ale jeden komplet zamawiam...
Muszę dokupić kosmetyki, laktator, butelki, nianie eltroniczną i dla siebie pare rzeczy.
Dużo i nie dużo... -
Naaadrobilam
Swietnie ze lozysko pnie sie w górę, moze nie bedziesz musiala miec cc
No na gtupie na fb dziewczyny odradzaja materace z gryka bo to robactwo itd. Ja jeszcze sie nie rozglądam za tym no nie wiem jakie lozeczko jakie rozmiary wiec i posciel zostawilam. Mam ciuszki i kocyki tylkono i ogolnie nie potrafie skonczyc dokupywac ciuszków. Nie wiem jaka ilosc to ta odpowiednia i te rozmiary wkurzaja. Bo dzis kupilam troche rzeczy na 68 a sa male jak 62 no i wezta no
Bylam dzis u hinka i sluchalam serduchajutro 4d aaaaa
a w piatek obrona a bu
renatkach lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane, bylam dzis pierwszy raz na spotkaniu przygotowawczym z polozna - czeka mnie jeszcze 5 takich spotkan.
Bylo swietnie! Mala trzyosobowa grupa i polozna. Zaczelo sie od nurtujacych nas pytan. Potem otrzymalysmy wyczerpujace informacje na temat objawow nadchodzacego porodu.
Spotkanie bylo zakonczone seansem sofrologii, glebokiej relaksacji podczas ktorej przenosilysmy sie w przyszlosc, kiedy to juz bedziemy trzymac naszego dzidziusia w ramionach
Bylo bardzo sympatycznie, jestem zadowolona
Nastepne spotkanie za tydzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 12:09
paulina.b.1991, Bergo, MartaR.., ao12., paaolka, lubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też o gryce czytałam różne rzeczy, ale z drugiej strony o materacyku gryka-pianka-kokos same pozytywne i ten chyba wezmę
chciałam lateksowy, ale jakoś mi się odwidziało...Moja psiapsióła tez poleca gpk materacyk. Słyszałam natomiast ze gryka-kokos są kiepskie.
Aniqa ja z allegro nigdy nie miałam takich przygód, a już mam dłuuugo konto, ale wiadomo, różne rzeczy się zdarzają.
Kajaoli super się ciesze, że spotkania z położną się podobająKajaoli lubi tę wiadomość
-
Strokrotka wrote:Eweloka a jaki kolor łózeczka Cie interesuje?
Ja mam drewex lion z szufladą na prowadnicach -
Aniqa ja w tamtym tygodniu zamawialam u sprzedawcy i lacznie wyszlo 21 sztuk z roznych aukcji i problemu zadnego nie mialam.
co do materacy to ja slyszalam od znajomych i dwoch szwagierek i w sklepie ze najlepsze sa gryka pianka kokos. I ja taki zakupie bo u mojego brata najpierw syn spal przez cztery lata, dwa miesiace przerwy i teraz od miesiaca corka spi. Wiec chyba rozne sa opinierenatkach lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Aniqa ja w tamtym tygodniu zamawialam u sprzedawcy i lacznie wyszlo 21 sztuk z roznych aukcji i problemu zadnego nie mialam.
Kasiula09, ao12. lubią tę wiadomość