X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powoli trzeba gromadzić, ja dziś kupiłam prześliczne 2 ochraniacze na łóżko za 2.60 za oba. Chyba najwięcej można zaoszczędzić na ciuchach.
    Kosmetyki zakupie po remoncie, z serii bambino, jakoś ja sie na nich uchowałam, i dalej są, to dla mnie zaleta, duży wybór też fajnie, hipoalerg.

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja łóżeczko mam koloru jasne drewno,ale mąż przmaluje na biało. Bo wymarzyłam sobie białe i musi być białe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! zapomniałam wam pisać, zrobiłam szeroki wywiad na temat materacyka do łóżeczka, w sklepach, u znajomych, u lekarzy, i materaca z gryką nie polecają! Bo kobieta w sklepie mówiła że jak wysprzeda te to juz niebędzie zamawiac, odchodzi sie od gryki bo drobnoustroje tam sie gromadzą i pasożyty, szybko tam sie rozwija to robactwo, że już w innych sklepach są zwroty, lekarze też niepolecają, lepsze jest kokos pianka,albo nawet sama pianka, choć jest ciut droższy ale ja już niechce z gryką.

Eweloka84, ao12. lubią tę wiadomość

• paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałyście:
    www.pudelek.pl/artykul/68087/ania_przybylska_nie_zyje/
    yhhh...

Co do zakupów wyprawkowych muszę się wkońcu zabrać za sporządzenie listy (teksty mojego M. "mamy jeszcze czas", "po co to robisz")

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • Strokrotka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez własnie przeczytałam, ze Ania Przybylska nie żyje - mam nadzieje, ze ten cały pudelek kłamie :( Młoda kobieta, Matka...

Co do wyprawki - to ja sprzedaje mój wózek po Poli, a od siostry na pół roku pożycze w kolorze szarym.
    Większość ubranek mam, posciel też , ale jeden komplet zamawiam...
    Muszę dokupić kosmetyki, laktator, butelki, nianie eltroniczną i dla siebie pare rzeczy.

Dużo i nie dużo...

qdkki09kap9gx968.png
    3i49io4pl4x7mtp0.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już usunęli ten artykuł, więc miejmy nadzieję, że to nie prawda :)

Strokrotka, ao12. lubią tę wiadomość

3i49tv7325tdkkap.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naaadrobilam :)
    Swietnie ze lozysko pnie sie w górę, moze nie bedziesz musiala miec cc ;)
    No na gtupie na fb dziewczyny odradzaja materace z gryka bo to robactwo itd. Ja jeszcze sie nie rozglądam za tym no nie wiem jakie lozeczko jakie rozmiary wiec i posciel zostawilam. Mam ciuszki i kocyki tylko :) no i ogolnie nie potrafie skonczyc dokupywac ciuszków. Nie wiem jaka ilosc to ta odpowiednia i te rozmiary wkurzaja. Bo dzis kupilam troche rzeczy na 68 a sa male jak 62 no i wezta no :P
    Bylam dzis u hinka i sluchalam serducha <3 jutro 4d aaaaa :) a w piatek obrona a bu :(

renatkach lubi tę wiadomość

• Scęście Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Kajaoli dopisz mi imie niuni :) Marysia :)

Kajaoli, ao12., renatkach, paaolka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co wy, głupkowaty pudel! Same bzdury piszą tam. Może już napisały hieny za wczasu i czekają kiedy go opublikować,

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, bylam dzis pierwszy raz na spotkaniu przygotowawczym z polozna - czeka mnie jeszcze 5 takich spotkan.
    Bylo swietnie! Mala trzyosobowa grupa i polozna. Zaczelo sie od nurtujacych nas pytan. Potem otrzymalysmy wyczerpujace informacje na temat objawow nadchodzacego porodu.
    Spotkanie bylo zakonczone seansem sofrologii, glebokiej relaksacji podczas ktorej przenosilysmy sie w przyszlosc, kiedy to juz bedziemy trzymac naszego dzidziusia w ramionach :)
    Bylo bardzo sympatycznie, jestem zadowolona :)
    Nastepne spotkanie za tydzien.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 12:09

paulina.b.1991, Bergo, MartaR.., ao12., paaolka, lubek lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    No i Kajaoli dopisz mi imie niuni :) Marysia :)

Marysia - bardzo ladnie :):)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,allegro odpisało. że ze względu bezpieczeństwa posiadam ograniczoną liczbe rzeczy które moge kupić,dlatego jak kupiłam 15 szt pieluch i reszte to sie uzbierało. Śmieszne!

• pestka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też o gryce czytałam różne rzeczy, ale z drugiej strony o materacyku gryka-pianka-kokos same pozytywne i ten chyba wezmę;) chciałam lateksowy, ale jakoś mi się odwidziało...Moja psiapsióła tez poleca gpk materacyk. Słyszałam natomiast ze gryka-kokos są kiepskie.

Aniqa ja z allegro nigdy nie miałam takich przygód, a już mam dłuuugo konto, ale wiadomo, różne rzeczy się zdarzają.

Kajaoli super się ciesze, że spotkania z położną się podobają:)

Kajaoli lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strokrotka wrote:
    Eweloka a jaki kolor łózeczka Cie interesuje?

Ja mam drewex lion z szufladą na prowadnicach
    kolor nie ma znaczenia :)przeglądałam na tablicy ogłoszenia to można za grosze kupic oczywiscie przynajmniej na zdjęciu ładnie wyglądaja :P

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkurzający pudellllooo...

Teraz ta cała lista wyprawkowa mnie przeraża - wszędzie coś innego. Ciekawe co wymyślą moi rodzice - wyczekany pierwszy wnuk. :p

Eweloka84 lubi tę wiadomość

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa ja w tamtym tygodniu zamawialam u sprzedawcy i lacznie wyszlo 21 sztuk z roznych aukcji i problemu zadnego nie mialam.

co do materacy to ja slyszalam od znajomych i dwoch szwagierek i w sklepie ze najlepsze sa gryka pianka kokos. I ja taki zakupie bo u mojego brata najpierw syn spal przez cztery lata, dwa miesiace przerwy i teraz od miesiaca corka spi. Wiec chyba rozne sa opinie

renatkach lubi tę wiadomość

age.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co z tą Anią Przybylską? Co to za jaja pudelek robi?!

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to info to widze tylko na pudlu...wiec moze to sciema bo tak to juz w tv by mówili i na innych stronach

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mysle ze to sciema ja w ogole na pudelku tego nie widze

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Aniqa ja w tamtym tygodniu zamawialam u sprzedawcy i lacznie wyszlo 21 sztuk z roznych aukcji i problemu zadnego nie mialam.
    Mi łącznie wyszło 42 sztuki,ale to pieluchy nabiły mi tak tą ilość, bo zamawiałam białe, z nadrukiem i flanelowe.ale dogadałam sie ze sprzedawcą poza allegro.

Kasiula09, ao12. lubią tę wiadomość

‹‹ 444 445 446 447 448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ