Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyparadise wrote:A miałam właśnie dzisiaj zrobić większe zamówienie u jednego sprzedawcy ale teraz już mi się odechciało bo chyba padłabym na twarz jakby po godzinie wybierania nic z tego nie wyszło.
-
nick nieaktualnyparadise wrote:Masakra. Daj znać co z tego wyniknie. Robiłaś zakupy związane z wyprawką?
Napisalam do niego, czy moge zlozyc zam, poza allegro.czekam tez na odpparadise lubi tę wiadomość
-
U nas jeszcze daleka droga. Mam tylko ubranka i trochę prezentów, które dostaliśmy typu kołyska, zabawki, rożek itd. W najbliższym czasie chcę zamówić rzeczy potrzebne do szpitala i pielęgnacji maluszka. Jakoś w tym miesiącu lub na początku sierpnia podejmiemy ostateczną decyzję co do wózka, łóżeczka itd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 17:06
-
a widziałam , ze pisałyscie o laktatorach
i ten co Ty paradise dalas linka tez o nim słyszałam same dobre opinie
ale na razie nie kupuje bo nie wiem czy w ogole bede miała potrzebe uzywania najwyzej dokupie, wyjdzie w "praniu"
paradise lubi tę wiadomość
-
moze cos na allegro maja awarie bo mi sie nigdy nie zdarzylo tak jak Tobie zawsze bez problemu, ja od tego sprzedawcy tez myslalam kupowac ale wybralam innego. Wiecie co ja z wyprawka tez jestem daleko z ciuszkami sie wstrzymuje bo mamy dostawac na biezaco od mojego brata bo w czerwcu sie urodzilo i co bedzie za male to beda nam oddawac mam nadzieje ze w sierpniu juz zaczna nam dawac powoli, ja lozeczko mam upatrzone, wozek i fotelik uzywany juz mam
-
Własnie stwierdziła, ze robie rewolucje w pokoju dziecieco-moim!
Miałam meble ciemno brązowe własciwie to kolor "teak" i bede malowała komode na biało a łóżeczko po Poli z drewexu sprzedam i kupie w kolorze białym
Eweloka84, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
troche ciuszków juz mamy ale nie wiem czy nie za mało hahaha ciągle bym kupowała... posciel, rozek, śpiworek, przewijak, ochraniacz, przybornik,pogrzewacz juz mam. Jaloes takie drobne rzeczy jak obcinaczki czy szczotke do butelek zakuiłam, ostatnio w biedronce przecenione były patyczki i waciki dla dzieci i sudokrem to tez kupiłam..
-
Ja mislam 100 leukocyty a norma do 5
. Zuravit przez 12 dni i leukocytyb0
renatkach wrote:Odebrałam wyniki
Najważniejsze nie ma cukrzycypo 120 minutach glukoza we krwi 117 mg/dl. Czyli wynik z palca był o ponad 20 mg zawyżony
Morfologia prawie w normie
Tylko znów nieszczęsne zapalenie pęcherza ok. 20 leukocytów w polu widzenia. Pewnie tym razem się nie uda bez antybiotyku. -
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:No bo to już najwyższy czas...za kilka tygodni nie będzie już na to po prostu siły
Hmmm... Zaczynam się bać tego łażenia po sklepach, zamawiania itp. Coś czuję że moi rodzice więcej kupią zanim mój facet się ruszy żeby coś zrobić/kupić.