Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a miałyście może wykonywane badanie w kierunku listeriozy?

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avakesh wrote:

ja nie miałam

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avakesh wrote:
    Ja nie mialam nawet niewiem co to jest :-) :-)

• DeLaCruz Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie i usg - maluch waży już 1465g :-) ma sporą główkę, nóżki średnie, więc klusek z niego będzie :-P

Aniqa, paulina.b.1991, Kasiula09, paradise, MartaR.., ao12., agatas, pestka, lubek, Kajaoli lubią tę wiadomość

💙 2014
    ❤️ 2016
    Czekamy na dziewczynkę...
    h44eqqmzxg1yqp12.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę pozałatwiać swoje sprawy urzędowe i ogarnąć do końca. Następnie chyba zmiana lekarza mnie czeka.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drodzy Czytelnicy,

popełniliśmy wczoraj ogromny błąd. Chcielibyśmy za niego jeszcze raz bardzo przeprosić Panią Annę Przybylską oraz jej najbliższych.
    Przyjmujemy wszystkie głosy krytyki – w pełni na nie zasłużyliśmy.

Redakcja Pudelek.pl

A jednak to była tylko plotka.

age.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam badanie na samolocie na kazdej wizycie. Szyjke mialm mierzoną usg dopochwowo przez 2 ost wizyty

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Zdecydowałam się jednak na ten laktator - http://allegro.pl/show_item.php?item=4410296706 i zamówiłam u tego sprzedawcy kilka innych rzeczy; pieluchy tetrowe, flanelowe, podkłady, gaziki i inne rzeczy więc jestem wreszcie trochę do przodu z tą wyprawką ;)
    Tani sklep i mozna duzo zamowic bo prawie wszystko jest, ja czekam tez na moj pakunek, wczoraj co sie nauzeralam z tym allegro. Ale zamowilam pieluchy jak ty, rozek, mate do wanienki, butelke, smoczki, ijuz sama niepamietam co tam naklikalam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Drodzy Czytelnicy,

popełniliśmy wczoraj ogromny błąd. Chcielibyśmy za niego jeszcze raz bardzo przeprosić Panią Annę Przybylską oraz jej najbliższych.
    Przyjmujemy wszystkie głosy krytyki – w pełni na nie zasłużyliśmy.

Redakcja Pudelek.pl

A jednak to była tylko plotka.
    Ten glupi pudel to mnie juz od dawna wnerwia, pisza tam takie duperele i pierdoly ze szok, jak komus widac majtki przez spodnie to juz sensacja !!!! Dno totalne,

• paradise Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Tani sklep i mozna duzo zamowic bo prawie wszystko jest, ja czekam tez na moj pakunek, wczoraj co sie nauzeralam z tym allegro. Ale zamowilam pieluchy jak ty, rozek, mate do wanienki, butelke, smoczki, ijuz sama niepamietam co tam naklikalam.

No u mnie na szczęście obyło się bez niespodzianek a i tak się napociłam z przeglądaniem i wybieraniem tego wszystkiego.

Co do pudelka, z tego co pamiętam to niepierwsza ich taka wpadka dlatego nawet tam nie zaglądam.

Aniqa lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    No u mnie na szczęście obyło się bez niespodzianek a i tak się napociłam z przeglądaniem i wybieraniem tego wszystkiego.

Co do pudelka, z tego co pamiętam to niepierwsza ich taka wpadka dlatego nawet tam nie zaglądam.
    Ja to tez sie nawybieralam ale kosmetyki kupie osobno z bambino, cala serie, kremik szamponik, mydelko , zelik do kapieli i oliwke, jakos te bambino pozytywnie na mnie dziala. Jeszcze nawet kremu bambino uzywam sama :-).

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Ja nie mialam nawet niewiem co to jest :-) :-)

Aniqa, to lepiej nie czytaj bo można się przerazić. Niektóre kobiety w ciąży popadają w fobie i co jakiś czas badają się w kierunku listeriozy. Badanie nie jest tanie bo w Warszawie kosztuje 60 zł. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avakesh wrote:
    Aniqa, to lepiej nie czytaj bo można się przerazić. Niektóre kobiety w ciąży popadają w fobie i co jakiś czas badają się w kierunku listeriozy. Badanie nie jest tanie bo w Warszawie kosztuje 60 zł. :(
    Z ciekawosci sprawdze ale lekarz nic nie wspominal o takim czyms,

Kurcze dziewczyny, ale oberwanie chmury bylo u mnie, z gradem. Teraz tylko burza, i tak chlodniej, przyjemniej :-) :-)

• paradise Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Ja to tez sie nawybieralam ale kosmetyki kupie osobno z bambino, cala serie, kremik szamponik, mydelko , zelik do kapieli i oliwke, jakos te bambino pozytywnie na mnie dziala. Jeszcze nawet kremu bambino uzywam sama :-).

:) też używałam jakiś czas temu kremu bambiono, uwielbiam zapach tych kosmetyków.

A myślałyście już jakich pampersów będziecie używać tj. jaka firma?

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    :) też używałam jakiś czas temu kremu bambiono, uwielbiam zapach tych kosmetyków.

A myślałyście już jakich pampersów będziecie używać tj. jaka firma?

Dada z biedronki :-) :-) albo te z rosmana,
    Ostatnio mi sprzedawczyni w hebe mowila ze dada jest z tej samej lini produkcyjnej co pampers. A poczatkowo dziecko robi kupki co chwila wiec zuzywa sie tych pieluch mase, wiec po co kupowac drogie,

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mysle o kosmetykach z bambino ta firma jest znana od lat i cały czas dobra :)

Co do pampersów to do szpitala zamierzam kupić Pampers a potem cały czas Dada z biedronki

age.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też właśnie je biorę pod uwagę bo cena przystępna no i masz rację, że i tak co chwile przebiera się dziecko

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A te takie z wycięciem na pępek do szpitala? czy obejdzie się?

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myślę nad Dada z Biedronki. :p I chusteczki też od nich :)

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    A te takie z wycięciem na pępek do szpitala? czy obejdzie się?
    Dla mnie sie obejdzie :-) zadnych specjalnych, ja bede tylko dady albo inne z promocji, jak kupek bedzie coraz mniej to wtedy wyprobuje jakies lepsze czy jest roznica:-)

‹‹ 448 449 450 451 452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ