Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po wizycie i usg - maluch waży już 1465g
ma sporą główkę, nóżki średnie, więc klusek z niego będzie
Aniqa, paulina.b.1991, Kasiula09, paradise, MartaR.., ao12., agatas, pestka, lubek, Kajaoli lubią tę wiadomość
💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
Drodzy Czytelnicy,
popełniliśmy wczoraj ogromny błąd. Chcielibyśmy za niego jeszcze raz bardzo przeprosić Panią Annę Przybylską oraz jej najbliższych.
Przyjmujemy wszystkie głosy krytyki – w pełni na nie zasłużyliśmy.
Redakcja Pudelek.pl
A jednak to była tylko plotka. -
nick nieaktualnyparadise wrote:Zdecydowałam się jednak na ten laktator - http://allegro.pl/show_item.php?item=4410296706 i zamówiłam u tego sprzedawcy kilka innych rzeczy; pieluchy tetrowe, flanelowe, podkłady, gaziki i inne rzeczy więc jestem wreszcie trochę do przodu z tą wyprawką
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Drodzy Czytelnicy,
popełniliśmy wczoraj ogromny błąd. Chcielibyśmy za niego jeszcze raz bardzo przeprosić Panią Annę Przybylską oraz jej najbliższych.
Przyjmujemy wszystkie głosy krytyki – w pełni na nie zasłużyliśmy.
Redakcja Pudelek.pl
A jednak to była tylko plotka. -
Aniqa wrote:Tani sklep i mozna duzo zamowic bo prawie wszystko jest, ja czekam tez na moj pakunek, wczoraj co sie nauzeralam z tym allegro. Ale zamowilam pieluchy jak ty, rozek, mate do wanienki, butelke, smoczki, ijuz sama niepamietam co tam naklikalam.
No u mnie na szczęście obyło się bez niespodzianek a i tak się napociłam z przeglądaniem i wybieraniem tego wszystkiego.
Co do pudelka, z tego co pamiętam to niepierwsza ich taka wpadka dlatego nawet tam nie zaglądam.Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyparadise wrote:No u mnie na szczęście obyło się bez niespodzianek a i tak się napociłam z przeglądaniem i wybieraniem tego wszystkiego.
Co do pudelka, z tego co pamiętam to niepierwsza ich taka wpadka dlatego nawet tam nie zaglądam..
-
nick nieaktualnyAniqa wrote:Ja nie mialam nawet niewiem co to jest
Aniqa, to lepiej nie czytaj bo można się przerazić. Niektóre kobiety w ciąży popadają w fobie i co jakiś czas badają się w kierunku listeriozy. Badanie nie jest tanie bo w Warszawie kosztuje 60 zł.
-
nick nieaktualnyAvakesh wrote:Aniqa, to lepiej nie czytaj bo można się przerazić. Niektóre kobiety w ciąży popadają w fobie i co jakiś czas badają się w kierunku listeriozy. Badanie nie jest tanie bo w Warszawie kosztuje 60 zł.
Kurcze dziewczyny, ale oberwanie chmury bylo u mnie, z gradem. Teraz tylko burza, i tak chlodniej, przyjemniej -
Aniqa wrote:Ja to tez sie nawybieralam ale kosmetyki kupie osobno z bambino, cala serie, kremik szamponik, mydelko , zelik do kapieli i oliwke, jakos te bambino pozytywnie na mnie dziala. Jeszcze nawet kremu bambino uzywam sama
.
też używałam jakiś czas temu kremu bambiono, uwielbiam zapach tych kosmetyków.
A myślałyście już jakich pampersów będziecie używać tj. jaka firma?
-
nick nieaktualnyparadise wrote:
też używałam jakiś czas temu kremu bambiono, uwielbiam zapach tych kosmetyków.
A myślałyście już jakich pampersów będziecie używać tj. jaka firma?
Dada z biedronkialbo te z rosmana,
Ostatnio mi sprzedawczyni w hebe mowila ze dada jest z tej samej lini produkcyjnej co pampers. A poczatkowo dziecko robi kupki co chwila wiec zuzywa sie tych pieluch mase, wiec po co kupowac drogie, -
nick nieaktualny