X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to cieszę się razem z Tobą Stokrotko :)Wypoczywaj.

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi dzis pojawila sie krew w sluzie, niewiele ale ewidentnie podbarwiony krwia byl sluz, pierwsze sie straszliwie przestraszylam ale mialam jeszcze z poprzednich krwawien leki, wzielam 2 cyklonaminy p/krwotoczne, i 1 duphaston, i 1 nospe. I bylam juz kilka razy w lazience i narazie nie mam widocznej krwi. Wizyte mam dopiero w nast.srode, ale bede sie widziec z moim lekarzem w piatek na pobraniu tego wymazu to sprawdzi co i jak. Chyba zeby sie to nasililo to zadzwonie do niego wczesniej :(
    Teraz leze, i do piatku bede duzzzzzzo wypoczywac, postaram sie jak najwiecej lezec.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka, najwazniejsze ze z malenstwem wszystko ok. A tak ogolnie to skandal, zeby cie tam trzymali i niewiedzieli co ci jest, pozatym nie ma tam usg zeby ci od razu zrobili i popatrzyli co z tymi nerkami? Czyli 3 dni by sie czlowiek mogl meczyc zeby doczekac do usg, masakra!

• pestka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!:)
    Stokrotka współczuję...zrobisz badania i może cis się wyjaśni, a nie będziesz musiała leżeć w szpitalu.

ja dziś byłam nad jeziorem..nie kąpałam się, bo woda w sumie średnio czysta, ale nóżki pomoczyłam i pomimo tego, że siedziałam cały czas pod parasolem to się opaliłam...a kremowałam się jak głupia 25-tką :P ale miło nad wodą :) mąż z psiakiem się pokąpali, zjedliśmy grilla, ja rybkę i wracaliśmy bo w takie upały o aż ciężko wysiedzieć;)

a teraz po 40 min zimnej kąpieli jest cudnie :D odpoczywamy i się chłodzimy :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś ok 32 stopni w cieniu. Przed chwilą po deszczu spadła do 22... Straszna roznica :p
    Młody dziś bardzo grzeczny :) Dostał już prezencik od babci - spodenki i koszulę na rozmiar 96 (chyba) więc na nie poczeka :p

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dodzwonilam sie ehhh. Nie boli jak wczoraj. Ale jednak. Moze to od spojenia lonowego. Zobacze jaka bedzie noc. I ewentualnie bede dzwonic rano na oddzial zeby mnie poloczyli z moja gin, mam nadz, ze bedzie

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauletta a gdzie dokładnie Cię boli i jaki to jest rodzaj bólu
    próbowałaś magnez i nospę ?

• Pauletta Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To "miesko" nad spojeniem.wczoraj bardziej po prawej stronie. A ból hmm ciezko to okreslic, taki jednostajny, nie/zadne skurcze itd. Taki lekko piekacy, jeju samanie wiem...

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie boli na samym środku spojenie ale mnie boli kość takie wrażenie jakby mi się to rozchodziło
    kochana koniecznie jutro idź do lekarza

• moni28 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wita. Moj ból jest podobny do Twojego. Na wizycie lekarz stwierdził że mała tak uciska na miednicę. I rozchodzą się miednica. Ale lepiej to sprawdzić niż się zamartwiać.

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    A mi dzis pojawila sie krew w sluzie, niewiele ale ewidentnie podbarwiony krwia byl sluz, pierwsze sie straszliwie przestraszylam ale mialam jeszcze z poprzednich krwawien leki, wzielam 2 cyklonaminy p/krwotoczne, i 1 duphaston, i 1 nospe. I bylam juz kilka razy w lazience i narazie nie mam widocznej krwi. Wizyte mam dopiero w nast.srode, ale bede sie widziec z moim lekarzem w piatek na pobraniu tego wymazu to sprawdzi co i jak. Chyba zeby sie to nasililo to zadzwonie do niego wczesniej :(
    Teraz leze, i do piatku bede duzzzzzzo wypoczywac, postaram sie jak najwiecej lezec.

I jak tam Aniqa sytuacja u Ciebie? Krew przestała się pojawiać?

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    No a ja mam do Was pytanko. W jakich biustonoszach teraz chodzicie, takich zwykłych czy już do karmienia? Ja dziś byłam w sklepie z bielizną i wzięłam dwa do karmienia bo te zwykłe to mnie wszędzie uwierały. Fakt że są brzydkie jak noc ale jakie wygodne :)

Ja przymierzam się do zakupu biustonosza do karmienia bo rzeczywiście w tych zwykłych jakoś ostatnio mi nie wygodnie.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    I jak tam Aniqa sytuacja u Ciebie? Krew przestała się pojawiać?
    Narazie nic, ale pobiorę jeszcze z 3 dni tabletki, na wszelki wypadek.

Jest tak duszno i gorąco że po nocy byłam mokra jak szczur,a jak teraz brałam kąpiel chłodną, to niemiałam siły sie ubrać. Może ja mam coś z sercem? że tak reaguje dziwnie,i ledwo funkcjonuje.

• paradise Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo reaguję. W nocy cały czas mi duszno, zresztą w dzień jest jeszcze gorzej.

Właśnie czekam na swoją paczkę z allegro, ma być między 10-11 :)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Ja tak samo reaguję. W nocy cały czas mi duszno, zresztą w dzień jest jeszcze gorzej.

Właśnie czekam na swoją paczkę z allegro, ma być między 10-11 :)
    Ja też właśnie czekam na kuriera z paczką z rzeczami dla małej, jakoś musze sie dowlec do mieszkania jak będzie dzwonił bo zamówiłam od razu do swojego żeby nie nosić.

• paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ledwo żyje. Nie mam na nic siły a jak się napiję wody lub napoju to zaraz jestem mokra. :(

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.b.1991 wrote:
    Ja też ledwo żyje. Nie mam na nic siły a jak się napiję wody lub napoju to zaraz jestem mokra. :(
    Ja już zrobiłam dzban wody z limonką, dla mnie to jest najlepsze.

• pestka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)
    No ja rano wstawałam, żeby zamknąć okno, bo śpimy przy otwartym, dopóki chłód w nocy jest...a teraz znów skwar;)
    Ja też czekam na paczkę z allegro, łóżeczko ma dziś przyjść :)
    Pauletta skontaktuj się z lekarzem, będziesz spokojniejsza. Aniqa mam nadzieję, że krew już się nie pojawi.

Aniqa lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba dziś zrobię pranie rzeczy maluszka. Tyle tego jest że później będę chyba cały dzień prasować ;) Nie chce mi się strasznie ale podejrzewam że później będę jeszcze bardziej zmęczona i w ogóle już mi nic nie będzie się chciało...

Aniqa, pestka, mitaka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj paczkowy dzień, ja zamawiałam przez pocztex to będzie pewnie najpóźniej. Ale zobaczymy. Ja w mieszkaniu swoim mam pustostan, więc z praniem ciuszków poczekam na wrzesień :) ale ładna pogoda to by sie fajnie suszyły.

Co do krwawienia to niechce go widzieć, kurcze a było tak fajnie ,ponad 2 msc sie niepojawiało.

‹‹ 458 459 460 461 462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ