Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA mi dzis pojawila sie krew w sluzie, niewiele ale ewidentnie podbarwiony krwia byl sluz, pierwsze sie straszliwie przestraszylam ale mialam jeszcze z poprzednich krwawien leki, wzielam 2 cyklonaminy p/krwotoczne, i 1 duphaston, i 1 nospe. I bylam juz kilka razy w lazience i narazie nie mam widocznej krwi. Wizyte mam dopiero w nast.srode, ale bede sie widziec z moim lekarzem w piatek na pobraniu tego wymazu to sprawdzi co i jak. Chyba zeby sie to nasililo to zadzwonie do niego wczesniej
Teraz leze, i do piatku bede duzzzzzzo wypoczywac, postaram sie jak najwiecej lezec. -
nick nieaktualnyStokrotka, najwazniejsze ze z malenstwem wszystko ok. A tak ogolnie to skandal, zeby cie tam trzymali i niewiedzieli co ci jest, pozatym nie ma tam usg zeby ci od razu zrobili i popatrzyli co z tymi nerkami? Czyli 3 dni by sie czlowiek mogl meczyc zeby doczekac do usg, masakra!
-
Hej dziewczyny!
Stokrotka współczuję...zrobisz badania i może cis się wyjaśni, a nie będziesz musiała leżeć w szpitalu.
ja dziś byłam nad jeziorem..nie kąpałam się, bo woda w sumie średnio czysta, ale nóżki pomoczyłam i pomimo tego, że siedziałam cały czas pod parasolem to się opaliłam...a kremowałam się jak głupia 25-tkąale miło nad wodą
mąż z psiakiem się pokąpali, zjedliśmy grilla, ja rybkę i wracaliśmy bo w takie upały o aż ciężko wysiedzieć
a teraz po 40 min zimnej kąpieli jest cudnieodpoczywamy i się chłodzimy
-
Nie dodzwonilam sie ehhh. Nie boli jak wczoraj. Ale jednak. Moze to od spojenia lonowego. Zobacze jaka bedzie noc. I ewentualnie bede dzwonic rano na oddzial zeby mnie poloczyli z moja gin, mam nadz, ze bedzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:A mi dzis pojawila sie krew w sluzie, niewiele ale ewidentnie podbarwiony krwia byl sluz, pierwsze sie straszliwie przestraszylam ale mialam jeszcze z poprzednich krwawien leki, wzielam 2 cyklonaminy p/krwotoczne, i 1 duphaston, i 1 nospe. I bylam juz kilka razy w lazience i narazie nie mam widocznej krwi. Wizyte mam dopiero w nast.srode, ale bede sie widziec z moim lekarzem w piatek na pobraniu tego wymazu to sprawdzi co i jak. Chyba zeby sie to nasililo to zadzwonie do niego wczesniej
Teraz leze, i do piatku bede duzzzzzzo wypoczywac, postaram sie jak najwiecej lezec.
I jak tam Aniqa sytuacja u Ciebie? Krew przestała się pojawiać?
-
Anoolka wrote:No a ja mam do Was pytanko. W jakich biustonoszach teraz chodzicie, takich zwykłych czy już do karmienia? Ja dziś byłam w sklepie z bielizną i wzięłam dwa do karmienia bo te zwykłe to mnie wszędzie uwierały. Fakt że są brzydkie jak noc ale jakie wygodne
Ja przymierzam się do zakupu biustonosza do karmienia bo rzeczywiście w tych zwykłych jakoś ostatnio mi nie wygodnie.
-
nick nieaktualnyparadise wrote:I jak tam Aniqa sytuacja u Ciebie? Krew przestała się pojawiać?
Jest tak duszno i gorąco że po nocy byłam mokra jak szczur,a jak teraz brałam kąpiel chłodną, to niemiałam siły sie ubrać. Może ja mam coś z sercem? że tak reaguje dziwnie,i ledwo funkcjonuje. -
nick nieaktualnyparadise wrote:Ja tak samo reaguję. W nocy cały czas mi duszno, zresztą w dzień jest jeszcze gorzej.
Właśnie czekam na swoją paczkę z allegro, ma być między 10-11 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:)
No ja rano wstawałam, żeby zamknąć okno, bo śpimy przy otwartym, dopóki chłód w nocy jest...a teraz znów skwar;)
Ja też czekam na paczkę z allegro, łóżeczko ma dziś przyjść
Pauletta skontaktuj się z lekarzem, będziesz spokojniejsza. Aniqa mam nadzieję, że krew już się nie pojawi.Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja chyba dziś zrobię pranie rzeczy maluszka. Tyle tego jest że później będę chyba cały dzień prasować
Nie chce mi się strasznie ale podejrzewam że później będę jeszcze bardziej zmęczona i w ogóle już mi nic nie będzie się chciało...
Aniqa, pestka, mitaka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj paczkowy dzień, ja zamawiałam przez pocztex to będzie pewnie najpóźniej. Ale zobaczymy. Ja w mieszkaniu swoim mam pustostan, więc z praniem ciuszków poczekam na wrzesień
ale ładna pogoda to by sie fajnie suszyły.
Co do krwawienia to niechce go widzieć, kurcze a było tak fajnie ,ponad 2 msc sie niepojawiało.