Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniqa wrote:Niewiem, ale jakbym sie decydowala na linomag to chce cos 2w 1 czyli do mycia glowki i cialka, to jest to od 1 dnia zycia, kremik ochronny, i kremik z filtrami uv, i kremik do pupki, ewentualnie oliwka ale raczej nie. Niechce sie rozdrabniac na szampon, zel do ciala. Dla mnie wazne zeby produkt tez nie powodowal lzawienia, to moje pierwsze i boje sie ze przy kapieli moge robic to niezdarnie na poczatku i wpadnie plyn do oczka i bedzie mi beczec dziecko.
Już się w tym wszystkim gubię... -
nick nieaktualnySmutas wrote:To ktory tanszy kosmetyk ma taki sklad jak emolium czy oilatum?
Linomag np jest emolientem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 18:50
-
Hej Mamusie, jako że jestem już Mamusią i po ciąży zostały mi witaminki chciałabym je odsprzedać tabletki Omega med optima, nowe opakowanie 60 tabl(30+30), data ważności 31.12.2014, moze któraś z mam będzie zainteresowana:)
mam tez oeparol femine.
Cena bardzo korzystna proszę pisać na priv:) -
nick nieaktualnyMOI wrote:Właśnie dokładnie o to mi chodzi! Szukam czegoś do kąpieli, czym umyję całe dziecko i nie będę musiała używać już mleczka lub oliwki.
Już się w tym wszystkim gubię...
Ale po tym trzeba uzyc kremiku albo oliwki.
Ja zaczne od kupienia kosmetykow z nizszej polki, bo jak dziecku nic nie bedzie to na nich zostane, ale co mama to inna opinia, dzis kuzynka mi mowi ze swoje myje w bialym jeleniu i zebym nie wydawala kasy nie potrzebnie bo niepotrzeba, ona krem bambino do smarowania, do mycia b.jelen, i zadowolona , skore mial maly sucha ale natluszczala kremem i bylo ok,
Kolezanka znow mowi tylko oilatum, wydasz kase ale skorka super,
Trzecia znow, tylko kosmetyki z zielarskiego, jak najmniej chemi, linomag i juz.
I badz tu madry, trzeby wytestowac samemu, najwyzej zmienic potem i juzMOI lubi tę wiadomość
-
Aniqa wrote:http://www.linomag.pl/produkt/97/3 moze to?
Ale po tym trzeba uzyc kremiku albo oliwki.
I badz tu madry, trzeby wytestowac samemu, najwyzej zmienic potem i juz
Właśnie o tym myślałam, ale skąd wiesz, że trzeba po tym dać kremik lub oliwkę?
Ile mam, tyle opiniiKażda z nas ma inne potrzeby, różne są też potrzeby naszych dzieciątek, więc pewnie będzie trzeba wybrać coś metodą prób i błędów
Aniqa, lubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo dylematy mamy nieziemskie, jakby moja mama to widziala, pukala by sie w glowe i by powiedziala swoje slynne slowa " glupota, ja cie w wodzie i szarym mydle mylam, spalas ze mna w twardym lozku i cie wychowalam, a teraz takie cudowanie".
MOI, paulina.b.1991, Anoolka, ao12., lubek, Scęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMOI wrote:Właśnie o tym myślałam, ale skąd wiesz, że trzeba po tym dać kremik lub oliwkę?
Ile mam, tyle opiniiKażda z nas ma inne potrzeby, różne są też potrzeby naszych dzieciątek, więc pewnie będzie trzeba wybrać coś metodą prób i błędów
Kolezanka co wychwalala emolium czy oilatum, to myla w tym oilatum a potem jeszcze smarowala kremem z tej serii dopiero wtedy efekt byl dla niej zadowalajacy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 18:41
-
Avakesh wrote:Dziewczyny, gdzie mogę odszukać Wasze wyniki glukozy z obciążeniem? Dziś miałam badaną i chciałam porównać. Mój wynik:
Glukoza - poziom w surowicy: 65,7 mg/dl (70-100)
Glukoza - po obc. 75g po 1 godz.: 155,7 mg/dl
Glukoza - po obc. 75g po 2 godz.: 145,1 mg/dl (do 140)
ja miałam bardzo małą różnicę:
przed wypiciem glukozy - 73,0
a po 2 godz (75g) - 83,2
-
nick nieaktualnypaulina.b.1991 wrote:Właśnie dorwałam jakiegoś bloga yourbabyproject.pl.tl/ i zobacze co tam jest ciekawego i potrzebnego.
paulina.b.1991 lubi tę wiadomość