Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
O ja Cie to malutki dzidziuś musi być ale podobno lepiej urodzić w 7miesiącu jak 8 wiec szybko urośnie i nabierze ciałka...
Ja właśnie wróciłam od połoznej i Maleńka waży juz 1700g szacowana waga urodzeniowa 3.600kg aż zacznam się baćjutro wizyta u lekarza wiec zobaczę na USG czy waga się pokrywa...
I czekam już drugi dzień na kuriera z łóżeczkiem ,fotelikiem i leżaczkiemMOI, Aniqa lubią tę wiadomość
-
Ja tutaj http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3784441
Fajne, dobre rzeczy i niedrogo.pestka wrote:mam nadzieję, że z nimi wszystko dobrze.
A dziewczyny powiedzcie mi, z którego sprzedawcy na allegro zamawiałyście rzeczy, że miał duży wybór i w miarę tanio?pestka lubi tę wiadomość
-
Bergo wrote:Glukoza na czczo 74
Po 1h 144
Po 2h 143
No i nie wiem sama co o tym mysleć...
A która się rozpakowała?
Ja miałam niższe wyniki i jestem na diecie i kontroli poradni diabetologicznej ale to dużo zależy od lekarza prowadzącego mój cukier bardzo się unormował ale mierze go od 3 do 6razy dziennie jak jest potrzeba i eliminuje rzeczy które mi nie służą
Ogranicz smażone , cukry i białe pieczywo makarony i maczne a cukier napewno spadnie i najważniejsze posiłki o połowę mniejsze a co 2hi pij duzo wody , woda naturalnie obniża poziom cukru we krwi żeby tylko nie było cukru w moczu to będzie wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:58
-
pestka wrote:mam nadzieję, że z nimi wszystko dobrze.
A dziewczyny powiedzcie mi, z którego sprzedawcy na allegro zamawiałyście rzeczy, że miał duży wybór i w miarę tanio?
ja u tego
http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki-flanelowe-flanela-atest-miekkie-i4379859185.html -
Bergo wrote:Glukoza na czczo 74
Po 1h 144
Po 2h 143
No i nie wiem sama co o tym mysleć...
A która się rozpakowała?
Bergo, ja mialam podobne i jest ok
Tylko moze ogranicz sobie cukry i spozywanie owocow to ci sie wszystko wyreguluje.
Najlepiej porozmawiaj ze swoim lekarzem, on cie pokieruje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 14:10
-
Kurcze, wlasnie przeczytalam: jedna z naszych juz urodzila??? Mam nadzieje, ze wszystko ok.
Jak rozmawialam ostatnio z polozna to mowila, ze we Francji porod od 34 tygodnia ciazy uwaza sie za ok. Oczywiscie dzieci sa wczesniakami ale najczesciej (oprocz wyjatkowych sytuacji) nie wymagaja podlaczania do aparatury.
Wiecie, juz czy to jest ktos z naszego forum? -
pestka wrote:mam nadzieję, że z nimi wszystko dobrze.
A dziewczyny powiedzcie mi, z którego sprzedawcy na allegro zamawiałyście rzeczy, że miał duży wybór i w miarę tanio?
Ja u tego, http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4222926 i też jestem zadowolona
-
Witam ze slonecznej Italii
chociaz z tego co czytam Polska jeszcze bardziej sloneczna :)Moj skarbus tez sie ostatnio bardzo duzo rusza ale w niedziele tak mnie przestraszyl ze mało nie zeszlam na zawał. Od momentu jak sie obudzilam do samego wieczoraj prawie wcale nie dawal znaku ze zyje . Klepala , budzilam jadlam pilam kladlam sie na boku i nic . Straszne uczucie . Naszczescie krolewicz byl tak laskawy i wieczorem puknal kilka razy dla swietego spokoju. Jezeli chodzi o wyprawke to mam juz zapas ubranek dla przynajmniej trojaczkow i ciagle cos kupuje . Takie uzaleznienie . Mam juz kupiony wozek i to by bylo na tyle . Chyba trzeba wziasc sie w garsc i przejrzec ta liste z blelly .
MOI, sylwia1985, paradise, pestka, Anoolka, lubek lubią tę wiadomość
-
U nas też coraz mocniejsze kopniaki, aż się buzia cieszy jak tak często daje o sobie znać. Chyba rozpoznaje też głos taty bo jak leżymy wieczorem i nic nie mówi do małej to się nie rusza a po każdym jego słowie kopie w to w samo miejsce
Bergo, ao12., Aniqa lubią tę wiadomość